Game of Thrones Seizoen 6 Aflevering 8 Foto's: Tyrion ziet er onrustig uit

Op de nieuwste foto's van de set van 'Game of Thrones' speculeren fans over wat Tyrion Lannister in seizoen 6 te wachten staat.

We zijn officieel in de homestretch voor Game of Thrones-seizoen 6, en als zelfs een van de fan-theorieën over de komende afleveringen klopt, we zouden de finale moeten meemaken.

Mensen voorspellen de dood van gehate schurken en onverwachte terugkeer voor personages die al lang als dood werden beschouwd. (Waarom niet? We hadden er al een in de aflevering van vorige week!)

Het is duidelijk dat alles mogelijk is in deze post-book wereld waarin we leven, dus we zullen onze speculatie beperken tot de aflevering van zondag, 'No One'.

Tyrion keert terug na een onderbreking van twee weken en hij zal ergens vaag bezorgd over zijn. Noem ons paranormaal begaafd!

Horloge Game of Thrones online om op tijd ingehaald te worden voor het begin van wat zeker een opwindend einde zal zijn.

1. Verontruste Tyrion

Verontruste TyrionTyrion ziet er minder dan opgewonden uit op deze foto. En hij is een van de personages die zijn situatie dit seizoen daadwerkelijk heeft weten te verbeteren!

2. Jaime in een jam

Jamie in een JamHet lijkt een slechte week voor de Lannisters. Jaime lijkt ook een beetje boos. Natuurlijk heeft hij te maken met de Freys en Brynden Tully, dus we kunnen het hem niet echt kwalijk nemen.

3. Cersei en de berg

Cersei en de bergCersei heeft de ondode berg als haar beschermer. Ze heeft dus reden om te glimlachen - verwacht alleen niet dat ze dat doet.

4. Tommen op de ijzeren troon

Tommen op de ijzeren troonHet lijkt erop dat we deze week veel Lannister-angst tegemoet gaan. Natuurlijk, Tommen zit op de ijzeren troon, maar zwaar is het hoofd dat de kroon draagt, zoals ze zeggen.

5. Het is Lancel Lannister!

HetHebben we al gezegd dat dit een aflevering met veel Lannister lijkt te zijn? Natuurlijk is hij tegenwoordig 'Brother Lancel', maar diep van binnen is hij nog steeds een Lannister.

6. Nog een rode priesteres!

Nog een rode priesteres!Ze zijn tegenwoordig overal! Deze heeft nog geen naam, maar ze wordt gespeeld door actrice Melanie Liburd.

7. Briënne en Pod

Briënne en PodWe weten niet wat deze twee deze week gaan uitspoken. We weten dat dat een geweldig schot is.

8. Tyrion en Varys: Besties voor het leven

Tyrion en Varys: Besties voor het levenTyrion en Varys zijn terug. We hebben hun scherts de afgelopen twee weken gemist.

9. De Waif is niet blij

De Waif is niet blijDe Waif is terug. Is het slecht nieuws voor Arya? GoT-fans hebben veel theorieën over deze meid.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: