Game of Thrones Seizoen 6 Aflevering 6 Foto's: leven in een post-Hodor-wereld

Het laatste seizoen van 'Game of Thrones' staat voor de deur en de foto's van aflevering 6 zijn hier. In de nasleep van de tragische dood van Hodor moeten de personages verder met hun leven. Bran (Isaac Hempstead Wright) blijft in de boom, terwijl Meera (Ellie Kendrick) toekijkt. Jon Snow (Kit Harington) en Sansa Stark (Sophie Turner) staan ​​samen, misschien plannen ze hun volgende stap. Arya Stark (Maisie Williams) is terug in Westeros en klaar om het op te nemen tegen Cersei Lannister (Lena Headey). Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau) ziet er ondertussen naar uit dat hij genoeg heeft van de shenanigans van zijn zus. Bekijk hieronder alle foto's van 'Game of Thrones' seizoen 6, aflevering 6.

Sorry als je boos bent over die spoiler van vorige week Game of Thrones in de kop, maar kom op - het was een gekke week!

Zelfs als je de aflevering niet hebt gezien, heb je waarschijnlijk al gehoord van de dood van Hodor.En als je dat niet hebt gedaan, nou - tijd om met ons mee te rouwen!

Na de schokkende conclusie van vorige week staan ​​we te popelen om verder te gaan met iets minder deprimerende actie, en te oordelen naar de onderstaande foto's is deze aflevering misschien precies wat we zoeken.

We dachten niet dat we iemand konden haten die het leven van de Lannisters tot een hel maakt, maar de zelfingenomen klootzak van de Hoge Sparrow werd oud echt snel.

Het lijkt erop dat de oude vogel en zijn bende knechten deze week eindelijk hun verdiende loon zullen krijgen. Wij kunnen niet wachten!

Bekijk de productiestills hieronder voor een voorproefje van wat er in petto is, en horloge Game of Thrones online om op tijd ingehaald te worden voor de aflevering van zondag. #HodorMorghulis

1. Daenerys rijdt weer

Daenerys rijdt weerDe Khaleesi is er weer bovenop! Maar niet op de manier die Daario voor ogen heeft.

2. De Walk of Shame van Margaery Tyrell

Margaery TyrelHopelijk werkt het plan van de Lannister. We kunnen niet nog een wandeling van schaamte verdragen.

3. Septa Unella en haar bel

Septa Unella en haar belJa, het is weer die verdomde schaamtebel. We krijgen flashbacks als we er gewoon naar kijken.

4. Lancel Lannister

Lancel LannisterDenk aan broeder Lancel, ook bekend als Lancel Lannister. Zo niet, dan is hier je opfriscursus: hij is waardeloos!

5. Hoge mus ziet er boos uit

Hoge Mus Kijkt BoosDe Hoge Sparrow lijkt nog meer verontwaardigd dan anders. Misschien is hij boos dat Donald Trump niet met hem wil debatteren voor het goede doel. Grapje, Bernie!

6. Gelukkige Arya

Gelukkig ArieArie is tevreden. We denken dat we een goed idee hebben waarom die glimlach op haar gezicht staat...

7. Joffrey sterft opnieuw

Joffrey sterft opnieuwWie zou er niet genieten van een toneelstuk waarin Joffrey kwaakt? Dat is pas goed theater!

8. Moeilijke tijden voor koning Tommen

Zware tijden voor koning TommenTommen is nog niet zo lang koning. Maar hij heeft al een bewogen regeerperiode achter de rug.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: