Game of Thrones Seizoen 6 Aflevering 10 Foto's: een botsing in King's Landing!

Welkom terug, Game of Thrones-fans! Seizoen 6 loopt ten einde en aflevering 10 ziet eruit alsof het een doozy gaat worden. Op deze nieuwe foto's van de aflevering, getiteld 'The Winds of Winter', zien we een aantal belangrijke personages botsen in King's Landing. Het lijkt erop dat de dingen opwarmen tussen Cersei (Lena Headey) en Margaery (Natalie Dormer). Zou dit de langverwachte confrontatie kunnen zijn tussen deze twee machtige vrouwen? Ook zien we Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) en Tyrion (Peter Dinklage) Lannister weer samen, wat alleen maar problemen kan opleveren. En wat is er aan de hand met Sansa (Sophie Turner)? Het lijkt erop dat ze het moeilijk heeft in deze aflevering. We kunnen niet wachten om te zien hoe al deze verhaallijnen tot een hoogtepunt komen in de seizoensfinale!

Nou, het is moeilijk te geloven, maar weer een seizoen van Game of Thrones loopt ten einde.

Ondanks - of misschien dankzij - hoe enorm veelbewogen dit seizoen was, leek het ons sneller voorbij te vliegen dan Rickon Stark die over een slagveld racete. (Te vroeg?)Zoals gewoonlijk was het aantal doden dit seizoen enorm.

We rouwen nog steeds om een ​​aantal goeden (de uitdrukking 'houd de deur open' kan ons vanaf nu tot tranen toe brengen.) en verheugen ons over de ondergang van een aantal zeer, zeer slechteriken. (Ik hoop dat de honden van Ramsay de tijd hebben genomen om echt van hun maaltijd te genieten.)

Op zondagavond zal de show zijn epische (zij het ietwat ongelijke) zesde optreden afsluiten met de langste GoT-aflevering tot nu toe op bijna 70 minuten.

Kan 'The Winds of Winter' de lat hoger leggen dan de 'Battle of the Bastards' van vorige week?

Dat is geen gemakkelijke prestatie, maar we zullen zeker genieten van de inspanning.

Horloge Game of Thrones online om op tijd bij te komen voor de seizoensfinale en bekijk enkele productiestills in de onderstaande galerij:

1. Cersei bij Koningslanding

Cersei bij KingHet gebeurt in King's Landing in de finale van seizoen 6 van Game of Thrones. Zal Cersei zegevieren over de High Sparrow en de Faith Militant?

2. Het proces tegen Loras Tyrell

Het proces tegen Loras TyrellLoras heeft een paar moeilijke seizoenen achter de rug. Hoewel ze in de ban van de Hoge Sparrow lijkt te zijn geraakt, verwachten we dat koningin Margaery haar broer zal verdedigen.

3. Tyrion en Daenerys

Tyrion en DaenerysHet leek een eeuwigheid te duren voordat de verhaallijnen van deze fanfavorieten elkaar kruisten, en daarna brachten ze het grootste deel van dit seizoen door in verschillende delen van de wereld. Oké, nu gaan we muggenziften. We zijn gewoon blij dat hun band ongebroken blijft.

4. Bran Stark: chillen

Bran Stark: ChillenDe uitdrukking is nog nooit zo letterlijk geweest. Bran ziet er hier ontspannen uit, maar hij ziet er ook verdomd koud uit.

5. Het wapperen van de Lannister-vlag

Het wapperen van de Lannister-vlagBronn en Jaime Lannister zijn in opmars. Dit is de hoop dat we wat badassery van het huurling zullen zien voordat dit seizoen uit is.

6. Dour Davos

Dour DavosDavos Seaworth ziet er hier boos uit. De trailer voor de seizoensfinale lijkt erop te wijzen dat hij wat beef heeft met Melisandre.

7. Walder Frey

Walder FreyWalder leeft al geruime tijd het goede leven. Hopelijk is dit de week dat iemand deze kwaadaardige oude man neerhaalt.

8. Norse Tyrion

Norse TyrionTyrion is niet blij. Misschien realiseert hij zich nu pas dat Dany niemand op haar draken laat rijden.

9. Jaime Lannister en Walder Frey

Jaime Lannister en Walder FreyEr gebeurt niets goeds als deze twee families samenspannen. Hopelijk stuurt niemand deze week de groeten.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: