Frozen 2 kan Elsa een vriendin geven, tot grote ergernis van deze ouders

Het is officieel: Elsa krijgt misschien een vriendin in Frozen 2. Terwijl sommige ouders enthousiast zijn over het vooruitzicht van een LGBTQ+-personage in een Disney-film, zijn anderen op zijn zachtst gezegd minder enthousiast.

Verberg niet voelen, laat het ze niet weten / Nou, nu weten ze het / Laat het gaan, laat het los / Kan het niet meer tegenhouden.

Toen koningin Elsa deze woorden zong in Frozen, zij kunnen hebben teksten gezongen over haar super enge ijskrachten...... of misschien is ze als lesbienne uit de kast gekomen.

Er zijn filmbezoekers die het laatste geloven en die erop hebben aangedrongen dat Disney Elsa een vriendin zou geven in het komende vervolg op Frozen.

Zou dit echt kunnen gebeuren?

Schrijver en co-regisseur Jennifer Lee heeft ingestemd met deze geruchten, wat tot veel verontwaardiging op Twitter heeft geleid.

Scroll naar beneden voor het hele verhaal...

1. Is Elsa eigenlijk homo?!?

Is Elsa eigenlijk homo?!?Lee wil het niet zeggen, maar ze is op de hoogte van het geklets en vertelde The Huffington Post het volgende: 'Waar we heen gaan, we hebben er heel veel gesprekken over, en we zijn erg gewetensvol over deze dingen. Voor mij... Elsa vertelt me ‚Äč‚Äčelke dag waar ze heen moet, en ze zal het ons blijven vertellen. Ik schrijf altijd vanuit karakter, en waar Elsa is en wat Elsa doet in haar leven, vertelt ze me elke dag. We zullen zien waar we heen gaan.'

2. #GiveElsaAGirlfriend

#GiveElsaAGirlfriendLang voordat Lee deze opmerking maakte, was er een virale beweging om Elsa een vriendin te geven in Frozen 2. Dit is een sterke reden waarom.

3. Vuur en ijs?

Vuur en ijs?Kijk, sommige fans hebben een heel duidelijk idee van hoe ze precies willen dat deze seks met hetzelfde geslacht verloopt.

4. Aan de andere kant, minder tolerante kant...

Aan de andere, minder tolerante kant...... sommige mensen hebben dit idee simpelweg NIET. Ze hebben er behoorlijk sterke uitspraken over gedaan.

5. Nou, op deze hand...

Nou, aan deze hand...... en aan die kant. Zoals je kunt zien, heeft de mogelijkheid van een lesbische Elsa veel ouders erg verward over hoe ze moeten reageren.

6. Doe het, Disney!

Doen, Disney!Gelukkig geloven veel ouders dat deze stap als inspiratie zou dienen voor veel jonge mensen die worstelen met bepaalde LHBT-gerelateerde vragen.

7. Waarom?!?

Waarom?!?Dit is echt een sterk argument. Veel mensen hielden van Frozen omdat de 'ware liefde'-hoek zich concentreerde op twee zussen, NIET op Elsa en een significante andere.

8. Kunnen kinderen niet gewoon kinderen zijn?

KanDit is vergelijkbaar met het vorige argument, maar het klinkt een beetje anti-homo, ongeacht wat de persoon wil dat je gelooft.

9. Hier is een idee:

HierJa tegen de LGBT-verhaallijn, maar nee tegen Elsa opdringen in Frozen. Wat vind je van dat argument?

10. Liefde is liefde is liefde is liefde

Liefde is liefde is liefde is liefdeEcht, dit hoeft niet ingewikkeld te zijn.

11. Gemakkelijk, mensen

Makkelijk, mensenOf je nu voor of tegen dit idee bent, je hoeft je geen zorgen te maken: het gaat niet gebeuren, denkt deze persoon. En ze is hier om uit te leggen waarom.

12. Kunnen we ons concentreren, mensen?!?

Kunnen we ons concentreren, mensen?!?Vergeet Elsa's seksualiteit. Welk nummer staat op het punt om de komende tien jaar in ons hoofd te blijven hangen?

13. Wanneer komt het vervolg eigenlijk uit?

Wanneer komt het vervolg eigenlijk uit?Disney heeft aangekondigd dat Frozen 2 in november 2019 in de bioscoop komt. Bereid je voor, ouders. Want of Elsa homo of hetero is? Eh, misschien. Maar meer nog om het ongeveer 17 keer in een week te gaan zien.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: