Floribama Shore Seizoen 1 Aflevering 7 Samenvatting: A Death Rocks the House

De finale van seizoen 1 van Floribama Shore was een doozy. Na een nacht van drinken en feesten, waren de huisgenoten geschokt toen ze ontdekten dat een van hen, Kortni, in haar slaap was overleden. De doodsoorzaak is nog onbekend, maar de cast worstelt met het verwerken van het verlies. Temidden van hun verdriet proberen ze ook te bedenken wat ze met Kortni's bezittingen moeten doen en hoe ze verder moeten zonder haar. Het is een hartverscheurende aflevering, maar het herinnert ons er ook aan hoe kwetsbaar het leven is en hoe snel het kan worden weggenomen.

De jongens en meisjes van de Floribama Shore kunnen niet aardig met elkaar spelen, en het wordt behoorlijk vermoeiend.

Wanneer Floribama Shore Seizoen 1 Aflevering 7 van start ging, was het tijd om de nasleep van het mogelijke gevecht tussen Gus en Jeremiah te verwerken.

Dronken Codi op Floribama Shore

Het gebrek aan strijd was enigszins ontmoedigend als je bedenkt hoe MTV de opwinding voor de aflevering opvoerde, maar misschien hielp het om te bewijzen dat sommige mensen in huis hersens hadden.

Wie wil er dronken worden en op reality-tv gaan om met mensen te vechten? Ja, je maakt naam voor jezelf, maar het is om de verkeerde redenen.

De huisgenoten wilden de oorzaak van de ruzie achterhalen, en zo ja bekijk Floribama Shore online , dan weet je dat het Codi was.

Hij bleef echter proberen de schuld bij iemand anders te leggen en deed alsof hij geen idee had wat er aan de hand was. Codi herhaalde meermaals dat het woord 'weddenschap' niet aan zijn mond ontsnapte.

Nilsa glimlacht op Floribama Shore

Katrina worstelde met het feit dat twee van de mannen weddenschappen over haar aangingen, en besloot dat het tijd was om er een punt achter te zetten.

Drunk Codi zou kunnen worden vergeleken met Single Ronnie van Jersey Shore, en dat is geen slechte zaak. Het pure entertainment dat deze kerel naar de show brengt, is uitstekend.

De huisgenoten babbelden erover hoe graag Codi in de pot roert, maar schrokken de volgende ochtend toen een telefoontje alles veranderde.

Codi's grootvader stierf de hele nacht, en iedereen die boos op hem was, veranderde van toon. Dit bracht het familieaspect van het kusthuis naar voren en het hielp ons contact te maken met deze wannabes.

Codi verliet het kusthuis, maar niet voordat de groep een gebed met hem had uitgesproken en hem een ​​van die ongemakkelijke knuffels had gegeven die een ver familielid je geeft.

Florida Shore-cast

Jeremiah, die heeft bewezen een en al spierkracht en weinig hersens te zijn, deed iets waardoor we onze perceptie van hem veranderden. Hij drong er bij de anderen op aan hun families uit te nodigen.

Het is ongelooflijk hoe zo'n onbaatzuchtige daad dingen kan veranderen. Voor Nilsa betekende dit dat Jeremiahs broer, Josh, terugging naar het huis, en ze was er een beetje te opgewonden over.

Voor Nilsa vertegenwoordigt haar potentiële relatie met Josh het meeste gevoel dat ze sinds haar scheiding voor een man heeft gehad, en hoewel dat sommige mensen bang maakt, is het best schattig.

Ik wil waarschijnlijk niet op deze date gaan, zegt Josh tegen Nilsa, daarbij verwijzend naar het feit dat ze het over haar ex had, en dat was genoeg voor Nilsa om de potentiële romance te beëindigen.

Nilsa aan de kust van Florida

Nilsa verklaarde dat ze op weg was naar huis, maar Aimee was niet bereid haar vriend naar huis te laten gaan vanwege één man.

Je kent deze kerel al een week, schreeuwde Aimee. Neuk hem.

Om Nilsa te helpen weer de vrolijke meid te worden die we allemaal kennen, belde Aimee haar ex op en eiste dat hij twee pizza's thuis bezorgde.

Het duurde niet lang of ze zei zelfs: 'Ik ga schijten op je veranda, teef!

Ja, we hebben geen idee waar deze mensen het vandaan halen, maar ze zijn hilarisch.