Floribama Shore Seizoen 1 Aflevering 3 Samenvatting: Bar Brawls, Body Shaming en nog veel meer!

Welkom terug bij een nieuwe aflevering van Floribama Shore! Deze week zagen we de bende in een aantal bargevechten terechtkomen, zich inlaten met bodyshaming en nog veel meer. Blijf lezen voor een volledige samenvatting van de aflevering.

De castleden van Floribama Shore staan ​​te popelen om uit de schaduw van de castleden van Jersey Shore te komen, en daarom zullen ze tot het uiterste gaan om te bewijzen dat ze het waard zijn om goede tv te maken.

Op Floribama Shore Seizoen 1 Aflevering 3 , Nilsa achtervolgde Jeremiah nog steeds, maar hij had een andere vrouw in het vizier: Kayla Jo.

Florida Shore-cast

Dit bracht Nilsa in een neerwaartse spiraal, wat ertoe leidde dat ze haar ex-man belde voor hulp bij wat ze in de situatie moest doen.

Codi, die probeert dichter bij Nilsa te komen sinds hij haar zag, was niet onder de indruk van haar acties en ging in op haar lichaam.

Misschien wil je dat [je ex] nog wat a-implantaten of nepwenkbrauwen voor je koopt? schreeuwde hij in een walgelijke tirade die bewees dat hij niet goed was.

Nilsa begon toen te zeggen dat haar vagina 'van staal' was. Alsof dat nog niet erg genoeg was, begon ze haar benen op de bank te spreiden om het aan de hele wereld te laten zien.

Nilsa op Floribama Shore seizoen 1

Hij zou deze tegen de grond kunnen slaan. Je zou deze s in zijn graf kunnen leggen en hij zou nog steeds blijven staan. De autopsieman zou stoppen en zeggen: dat ding leeft nog!

Uhm, goed dan.

Kirk sliep op de andere bank, maar Nilsa maakte hem wakker met haar gekke acties.

Nilsa zou normaal gesproken waarschijnlijk kunnen krijgen wat ze wil, vroeg hij zich af. Maar Jeremiah voelt haar echt niet zo veel, dus ik heb het gevoel dat ze zich gewoon voor de gek houdt. Rechtop.

Nadat ze de nacht had doorgebracht, maakte Kayla Jo het ontbijt voor Jeremiah en zo. Misschien is ze een blijvertje.

Aimee, Floribama Shore

Ondertussen onthulde Aimee aan het publiek dat ze absoluut een hekel heeft aan welk werk dan ook.

Ik vrees elke dag voor werk, zei ze. Ik bijt op mijn tong totdat ik een trofee-vrouw kan worden, want dat is mijn droombaan.

Na een ruzie met Kirk, dacht Aimee dat het een goed idee zou zijn om te pronken met haar gebrek aan culinaire vaardigheden aan haar vrienden.

Ik ben superarm opgegroeid, gaf ze toe. Dit is een beetje beschamend, maar ik weet niet hoe ik chique moet koken.

Maar ze wist wel hoe ze tacosoep moest koken, dus daar is dat.

De cast ging toen naar de bar voor wat bier van de tap, en het drama ging in een stroomversnelling.

Een local besloot dat Nilsa als persoon overal was en moest terugbellen voordat het te laat was.

Je bent mooi, je moet gewoon ophouden je zo te gedragen, zei hij.

Je houdt gewoon van, streeft naar aandacht. Je zou het echt snappen als je gewoon je mond zou houden.

Dit viel Nilsa niet goed, die begon te jammeren, en het duurde niet lang of het liep uit op een grote buste op straat waarbij iedereen schijnbaar betrokken was.

Wacht, Jeremiah keek van een afstand toe. Dit gaat interessant worden!

Wat vond je van de aflevering?

Geluid uit hieronder.