Flip or Flop: Tarek en Christina El Moussa smeken om te blijven filmen ondanks vete!

Welkom bij een nieuwe aflevering van Flip or Flop! Dit seizoen volgen we Tarek en Christina terwijl ze proberen hun bedrijf draaiende te houden ondanks hun persoonlijke vete. Zullen ze in staat zijn hun meningsverschillen opzij te zetten en zich op hun werk te concentreren? Of zal het drama tussen hen te veel blijken te zijn om te overwinnen? Stem af om erachter te komen!

Als je geniet van veel drama rondom realitysterren op HGTV, dan heb je zeker elk laatste detail van de steeds lelijker wordende scheiding van Tarek en Christina El Moussa in je opgenomen.

Maar nogmaals, als je geniet van veel drama rond realitysterren op HGTV, dan ben je waarschijnlijk volledig overweldigd door hoe vreselijk de dingen zijn tussen de Flip- of Flop-sterren.

Omdat de dingen vreselijk zijn. Met vriendelijke groet, ongelooflijk, opmerkelijk verschrikkelijk.

Flip of Flop paar

Zoals we vorige maand vernamen, gingen Tarek en Christina daarna uit elkaar een angstaanjagend voorval met wapens en een hele bende agenten die in mei ten onder ging.

Nadat ze ruzie hadden gekregen in hun huis in Californiƫ, pakte Tarek een pistool en ging naar buiten, op weg naar een wandelpad. Christina volgde hem en zag er erg overstuur uit.

Een paar mensen waren daar getuige van en belden de politie, bezorgd dat Tarek suĆÆcidaal was. Kort daarna arriveerde de politie - 11 agenten en een helikopter om precies te zijn.

Maar volgens Tarek had hij net het huis verlaten om na het gevecht een luchtje te scheppen. Hij nam het pistool mee voor het geval hij onderweg gevaarlijke beestjes tegenkwam.

Tarek en Christina foto

Na het incident gingen enkele maanden voorbij en pas in december hoorden we dat ze uit elkaar waren gegaan.

Nadat het nieuws was uitgelekt, brachten Tarek en Christina een verklaring uit waarin ze er onder andere op aandrongen dat ze 'van plan zijn ons professionele leven samen voort te zetten'.

Maar die verklaring kwam nu enkele weken geleden. En in de tijd daarna zijn de dingen duidelijk veranderd.

Ze zijn momenteel aan het filmen voor Flip of Flop, en volgens rapporten kunnen de El Moussas niet zo goed met elkaar overweg. Schokkend, toch?

Een bron beweerde dat 'Tarek tegen haar schreeuwt in het bijzijn van de productie' en dat 'hij haar constant naar beneden haalt'.

'Hij zegt dat hij haar de schuld geeft van het lekken van informatie over hun breuk en hij denkt dat ze hun huwelijk heeft gesaboteerd.'

Christina El Moussa, Echtgenoot

Een ander rapport, hoe gruwelijk het ook klinkt, beweert dat Tarek een grapje maakte over het verkrachten van Christina op de set.

Dus als je dat alles in overweging neemt, zou je denken dat ze allebei graag de banden volledig willen verbreken, toch? Beroepsleven en zo.

Maar als je dat zou denken, dan heb je het mis.

Volgens een nieuw rapport van People dringen Tarek en Christina er bij HGTV op aan om ze te laten doorgaan met filmen , ook na dit huidige seizoen.

Een bron zegt dat ze 'zeer toegewijd zijn en willen blijven samenwerken en de show voortzetten'.

Flip of Flop-poster

Maar uiteindelijk is de beslissing om te blijven filmen niet aan hen - de HGTV-manager houdt de kijkcijfers in de gaten voordat hij meer seizoenen bestelt.

Het zou echter geen probleem moeten zijn, aangezien de beoordelingen voor Flip of Flop veel hoger zijn.

Het lijkt er dus op dat de kans groot is dat we nog veel meer van dit stel zullen zien.

Wat zou er mis kunnen gaan?