The Flash Seizoen 4 Aflevering 4 Aflevering 15 Samenvatting: Enter Flashtime

Het vierde seizoen van The Flash was ronduit spectaculair en de vijftiende aflevering was niet anders. In 'Enter Flashtime' wordt het team op de proef gesteld wanneer ze een manier moeten vinden om de stad te redden van een atoombom. Terwijl Barry (Grant Gustin) en Iris (Candice Patton) werken aan een plan om de stad te evacueren, moet de rest van het team een ​​manier vinden om te voorkomen dat de bom ontploft. Dit blijkt makkelijker gezegd dan gedaan, aangezien ze daarvoor 'Flashtime' moeten invoeren. Dit was een spannende aflevering met veel actie en spanning. De visuals waren verbluffend en het acteerwerk was van topklasse. The Flash blijft een van de beste superheldenshows op televisie.

Het was tijd om de straten van Central City terug te nemen.

Wanneer The Flash Seizoen 4 Aflevering 15 Na de aftrap haastte Barry zich naar Iris en gaf toe dat hij haar deze keer niet kon redden.Ja, we vroegen ons helemaal af of we de hele vorige aflevering hadden gemist, maar gelukkig werden we acht minuten in het verleden meegenomen om een ​​mooie dosis duidelijkheid te krijgen.

Cisco en Iris waren Barry aan het trainen hoe ze DeVoe's inbreuken konden ontwijken, en dit had tot gevolg dat het gelukkige paar een pauze nam om over hun relatie te praten.

Toen stemde Barry ermee in dat ze op een date moesten gaan, want ze hebben amper een seconde de tijd gehad om als getrouwd stel samen door te brengen.

Toen arriveerde Harry en vertelde hen dat Devoe al langer van plan was om de krachten van de busmetahumans te stelen dan ze aanvankelijk dachten.

Jesse Quick verscheen, en ze verspilde geen tijd met het aan de kaak stellen van haar vader over de manier waarop hij omgaat met de dood van haar moeder.

Verenigen tegen DeVoe

Ze werden echter onderbroken door de onthulling dat er een gevecht met geweren was uitgebroken. Net toen het leek alsof ons team de strijd aan het winnen was, werd er een atoombom onthuld.

Barry en Jesse overlegden wat ze konden doen om iedereen te redden, en Jesse ging Jay Garrick van Earth-3 halen omdat ze allebei dachten dat hij iets zou weten.

Cisco probeerde de atoombom naar een andere aarde te sturen, maar niet een met een levensvorm. Maar Cisco kon de hitte in Flashtime niet aan en keerde terug naar de normale wereld.

Jay arriveerde ter plaatse en voelde meteen dat de missie zou kunnen leiden tot het einde van de Speed ​​Force. Dat zou betekenen dat er geen speedsters meer zijn.

Iris West, De flits

Hij kwam met nieuws dat de atoombom kon worden afgekoeld, en dat zou iedereen van een wisse dood kunnen redden.

Killer Frost bood aan om te helpen, maar haar krachten waren nutteloos in de Flashtime, dus werd ze teruggestuurd naar de gewone wereld.

Iris vertelde Barry dat Caitlin de quarkbol gebruikte en dat Barry moest proberen om die bol te laten vallen. Barry kwam opnieuw bij de Force en haar plan werkte.

Iris heeft de dag gered!

Flash seizoen 2 pak

Het grote slotmoment was dat het mysterieuze meisje in Jitters koffie morste op Caitlin en Harry. De jongere zei dat ze wachtte om iemand te ontmoeten, maar later werd onthuld dat Caitlin en Harry waren over wie ze het had.

Laat me een theorie presenteren: dat meisje is helemaal het kind van Barry en Iris van een andere aarde. Het is griezelig en we weten zeker dat alles snel genoeg zal worden onthuld.

Wat vond je van de aflevering?

Geluid uit hieronder!

The Flash gaat dinsdag verder op The CW!