Farrah Abraham: Savaged op Instagram na een bezoek aan Baby Daddy's Grave

Het zijn een paar zware weken geweest voor Farrah Abraham. De voormalige Teen Mom-ster werd woest op Instagram nadat ze het graf bezocht van haar baby-papa, Derek Underwood, die in 2008 omkwam bij een auto-ongeluk. Abraham is in het verleden bekritiseerd vanwege haar opvoedingskeuzes, en veel commentatoren zeiden dat het bezoeken van het graf van Underwood een ongevoelige manier van rouwen was. 'Wat een koudhartig persoon', schreef een commentator. 'Je hebt geen respect voor de doden.' 'Je hebt geluk dat hij niet hier is om te zien hoe je zijn geheugen niet respecteert', zei een ander. Au. Abraham moet nog reageren op de kritiek, maar we kunnen ons voorstellen dat ze er niet zo blij mee is.

Toen de franchise 16 en Zwanger/Teen Mom in 2009 zijn controversiële debuut maakte op MTV, werd het verhaal van Farrah Abraham door velen beschouwd als het meest trieste en meeslepende van allemaal.

Farrah worstelde niet alleen met het naderende tienermoederschap, maar ook met het verlies van de vader van haar baby.Derek Underwood kwam om het leven bij een auto-ongeluk tijdens de zwangerschap van Farrah, en hoewel het paar maanden voor zijn dood uit elkaar was gegaan, zegt ze hoe dan ook verwoest te zijn door het verlies.

Het is duidelijk dat dochter Sophia Abraham Underwood nooit heeft ontmoet, wat een van de redenen is waarom velen Farrah's beslissing om de 10-jarige vaak - en zeer publiekelijk - naar het graf van Derek te brengen zo onsmakelijk vinden.

Kijk eens:

1. Een moeder-dochter-excursie

Een moeder-dochter excursieFarrah Abraham heeft haar Instagram-volgers opnieuw boos gemaakt. Deze keer wordt ze beschuldigd van het uitbuiten van de dood van haar vriend op de middelbare school, Derek Underwood, tijdens een recent bezoek aan de begraafplaats.

2.

Ernstige onhandigheidDat klinkt misschien een beetje hard, maar de vele duizelingwekkende foto's en video's die door Farrah zijn gepost, lijken nogal ongepast voor een bezoek aan het graf van een jongen die in zijn tienerjaren is vermoord.

3. Niet cool

Niet coolDe gelegenheid zo openbaar maken zou hoe dan ook een controversiële beslissing zijn, maar Farrah zou op zijn minst een passend sombere houding kunnen beïnvloeden.

4. De meisjes zijn terug in de stad

De meiden zijn terug in de stadDe video begint met een dolblije verteller die aankondigt: 'Daar zijn de meisjes! Dereks leven vieren!' Onnodig te zeggen dat het een beetje verontrustend is.

5. Hier wordt het echt raar

HierFarrah heeft de gewoonte om als Sophia te posten en haar foto's en video's te ondertitelen alsof ze een 10-jarige is. En dat is precies wat ze deed voor de post bij het graf.

6. Een verdacht bijschrift

Een verdacht onderschrift'Ik ben dankbaar dat mijn moeder me door de jaren heen heeft gebracht om mijn vader te zien, mijn familie die mee is gekomen, me het beste heeft gedeeld en verhalen heeft gedeeld. Ik wou dat ik mijn vader had kunnen ontmoeten. Ik hou van papa Derek en ben zo dankbaar dat hij over me waakt. liefde en vrede', schreef Farrah/Sophia.

7. Liegen is niet haar sterkste kant

Liegen is niet haar sterkste kantAlsof het niet al duidelijk was dat ze het bijschrift schreef, bevestigde Farrah het in wezen door in exact dezelfde stijl commentaar te geven.

8. Papa Derek

Papa Derek'Ik hou van je Sophia, je geliefde en zo trots op je en dankbaar dat we papa Derek mogen bezoeken', schreef Farrah.

9. Houden van de aandacht

Liefdevolle aandacht'Papa Derek waakt over je en houdt van je. Ik zie het in alles wat je elke dag doet', vervolgde ze.

10. Je KUNT de drukte verslaan

Je KUNT de drukte verslaanWe hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat Farrah zo ongeveer alles zal doen voor slagkracht, vooral nu sociale media haar belangrijkste bron van inkomsten is.

11. Bezig blijven

Bezig houdenIn de eerste maanden nadat ze was ontslagen bij Teen Mom OG, ging Farrah van start en lanceerde ze een aantal nieuwe zakelijke ondernemingen.

12. Wanhopige tijden

Wanhopige tijdenHelaas voor haar hebben ze grotendeels gefaald en haar volgers op sociale media zijn snel afgenomen.

13. Enge dingen

Enge dingenTenzij ze haar huidige aanhang kan behouden, kan Farrah worden geconfronteerd met het vooruitzicht op een echte baan.

14. De mal is op

De mal is opMet andere woorden, de mensen die Farrah ervan beschuldigen Sophia naar Dereks graf te hebben gesleept voor aandacht, zijn waarschijnlijk iets op het spoor -- en ze hebben haar gretig op Instagram geroepen.

15. Eerlijk punt

Goed punt'Dit had een privémoment moeten zijn... geen video of camera's nodig', schreef een volger.

16. Wijdverbreide overeenkomst

Brede overeenkomst'Ik ben het ermee eens, ik geloof dat Farrah dit meer doet om aandacht dan om verdriet!!' antwoordde een andere fan.

17. Ja, dat is een beetje raar

Ja datEen andere gebruiker noemde Farrah en Sophia's favoriete manier om Underwood aan te spreken en zei: 'Wat is er aan de hand met die papa Derek-onzin! Leer haar gewoon papa te zeggen. Ter informatie: het is allemaal voor de show.'

18. De waarheid doet pijn

De waarheid doet pijn'Als papa Derek nog had geleefd. Farrah zou zijn leven tot een hel hebben gemaakt', merkte een andere commentator op.

19. Mogelijk een nep Farrah-account

Mogelijk een nep Farrah-accountFarrah had haar deel van de supporters, zoals de fan die schreef: 'Zo belangrijk om alle verhalen over haar vader levend te houden, je bent een geweldige moeder.'

20. Goed advies

Goed adviesMaar voor het grootste deel moedigden haar volgers haar aan om haar dochter in de toekomst achter te laten tijdens haar macabere publiciteitsstunts.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: