Farrah Abraham plaatst krankzinnige, pittige foto's op Sophia's Instagram; Fans gek

Uit Het is geen geheim dat Farrah Abraham een ​​beetje een wilde kant heeft. De voormalige Teen Mom-ster staat erom bekend de grenzen te verleggen als het gaat om haar persoonlijke leven en haar aanwezigheid op sociale media. Onlangs heeft ze de dingen naar een heel nieuw niveau getild door een aantal ongelooflijk pittige foto's op het Instagram-account van haar dochter Sophia te plaatsen. De foto's in kwestie tonen Farrah in verschillende staten van uitkleden, waaronder een waarin ze volledig naakt is. Onnodig te zeggen dat fans absoluut geschokt waren door de beelden en velen gingen naar sociale media om hun verontwaardiging te uiten. Het is veilig om te zeggen dat Farrah Abraham niet bang is om met haar lichaam te pronken, wie er ook kijkt. Voor beter of slechter, ze weet absoluut hoe ze mensen aan het praten moet krijgen.

Farrah Abraham heeft haar volwassen leven besteed aan het bedenken van nieuwe en interessante manieren om de wereld boos te maken, en op dit moment is het bijna indrukwekkend hoe ver ze bereid is te gaan om relevant te blijven.

Abrahams laatste mini-schandaal dient als een goed voorbeeld van hoe inventief het eerste was Tienermoeder EN ster is geworden in haar pogingen om de krantenkoppen te blijven halen.Farrah deelde onlangs enkele verontrustende foto's op de Instagram van haar dochter, en fans waren absoluut onder de indruk van wat ze zagen.

Het is onmogelijk om te zeggen wat Farrah dacht toen ze de foto's plaatste, maar we denken dat het veilig is om te zeggen dat ze precies wist wat voor soort reactie ze zou krijgen.

En helaas is de 9-jarige Sophia opnieuw meegesleurd in het midden van een zeer volwassen conflict dankzij het zeer twijfelachtige gedrag van haar moeder.

1. Een verontrustende geschiedenis

Een verontrustende geschiedenisFarrah heeft een lange geschiedenis in het behandelen van haar jonge dochter als een volwassen vriend. En helaas vindt het bewijs van hun ongepaste relatie vaak zijn weg naar sociale media.

2. Snapchat-ongeluk

Snapchat-ongelukVorig jaar schreef Farrah Sophia in voor Snapchat, ondanks het feit dat ze enkele jaren onder de minimumleeftijd van de app viel. Het account werd beëindigd nadat Sophia zich 's avonds laat had aangemeld en met vreemden begon te praten.

3. Twitter-trauma

Twitter-traumaHelaas is Sophia nog steeds actief op andere sociale mediaplatforms. In december logde Farrah in op Sophia's Twitter-account om reclame te maken voor een film voor volwassenen waarin ze was verschenen.

4. De lijn overschrijden

Over de streep gaanOnnodig te zeggen dat de fans erg overstuur waren, en helaas was dat niet de eerste keer dat Farrah haar dochter bij haar pornocarrière betrok.

5. Een nieuw dieptepunt

Een nieuw dieptepuntIn een interview in 2017 voorspelde Farrah dat Sophia op een dag in haar voetsporen zou treden door in een 'sekstape' te spelen.

6. Ze wordt steeds erger

Ze wordt steeds ergerEn eerder dit jaar onthulde Farrah dat zij en Sophia naaktfoto's van elkaar op hun telefoons hebben staan. Met al die geschiedenis waren sommige fans helaas niet verrast door Farrah's laatste schandaal ...

7. Een opleiding

Een opleidingOnlangs haalde Farrah Sophia van school zodat het meisje een heel ander soort onderwijs kon krijgen door de wereld rond te reizen met haar onstabiele moeder.

8. Een verontrustend zicht

Een verontrustend gezichtBlijkbaar is een van Sophia's thuisonderwijsvereisten het observeren en documenteren van de procedures voor plastische chirurgie van haar moeder. In april stond ze achter haar moeder met een videocamera terwijl Farrah kontinjecties kreeg.

9. Verklaart dat wat er daarna gebeurde?

Verklaart dat wat er daarna gebeurde?Nogmaals, fans waren diep verontrust. En nu lijkt het erop dat Farrah stappen heeft ondernomen om te bewijzen dat haar dochter volkomen in orde is met hun hoogst ongepaste relatie.

10. Wat dacht ze?

Onlangs plaatste Farrah deze foto op Sophia's Instagram-pagina. De foto was op zichzelf al verontrustend, maar fans waren echt verbluft door het bijschrift.

11. Je houdt van wat?

Waar hou je van?'Ik hou van mijn mama's buit!' Sophia onderschreef de foto. Nu zegt de biografie op haar IG-pagina dat het account wordt beheerd door Farrah, maar sommige bijschriften zijn duidelijk geschreven door Sophia. Het is een raadsel wie dit juweeltje heeft geschreven.

12. De hits blijven komen

De hits blijven komenOnnodig te zeggen dat veel van Sophia's volgers de combinatie van foto en onderschrift zeer verontrustend vonden. En sommigen van hen klonken in de commentarensectie.

13. Zwaar sarcasme

Zwaar sarcasme'Nou, dat is helemaal niet storend', schreef een volger.

14. Zo erg veel

Zo veel'Jezus Christus, er is zoveel mis mee.....' merkte een andere walgende fan op.

15. Altijd...

Altijd...'Altijd je kont laten zien...letterlijk en figuurlijk', schreef een ander. 'Ellendig!!!'

16. Bel CPS!

Bel CPS!'Lol wat is hier aan de hand bij de kinderbescherming', grapte een volger.

17. Haar mannetje staan

Haar mannetje staanFarrah moet nog reageren op de controverse, maar ze voelt zich duidelijk niet bijzonder berouwvol. Ze moet de aanstootgevende post nog van Sophia's pagina verwijderen.

18. Alleen de twee van hen

Alleen de twee van henTegenwoordig lijken Farrah en Sophia meer tijd samen door te brengen dan ooit tevoren. Farrah is niet langer in dienst van MTV, dus ze heeft niets beters te doen dan rondhangen met haar dochter/BFF. Helaas betekent dit dat Sophia waarschijnlijk getuige is van zeer volwassen activiteiten...

19. Farrah Abraham: Camgirl

Farrah Abraham: CamgirlFarrah verdient nog steeds de kost door te verschijnen in live online seksshows. Er is zeker geen schaamte in sekswerk, maar aangezien Farrah zo'n slecht begrip van grenzen lijkt te hebben, maken veel fans zich zorgen dat haar dochter dichter bij die wereld staat dan ze zou moeten zijn.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: