Farrah Abraham geeft zichzelf goede Yelp-recensies, is te gênant om te leven

Als het gaat om het geven van goede Yelp-recensies, is Farrah Abraham de koningin. De voormalige realityster is altijd in voor een goede opschepperij en ze praat graag over hoe geweldig ze is. Helaas heeft haar opscheppen haar de laatste tijd in de problemen gebracht. Farrah werd onlangs betrapt op het geven van neprecensies op Yelp. Ze schreef gloeiende recensies van haar eigen werk en plaatste ze vervolgens op de site. Toen mensen begonnen aan te slaan, verwijderde ze snel de beoordelingen. Maar de schade was al aangericht - haar gênante gedrag werd voor iedereen zichtbaar. Dit is niet de eerste keer dat Farrah betrapt wordt op acteren als een diva. Het lijkt zelfs alsof ze altijd in een soort drama terechtkomt. Of het nu gaat om vechten met haar co-sterren of gearresteerd worden, Farrah slaagt er altijd in om de krantenkoppen te halen. En helaas zijn de meeste van die koppen negatief. Op dit moment is het diva-gedrag van Farrah zo gênant dat het moeilijk is om haar nog serieus te nemen. Ze is als een karikatuur van zichzelf - en het is echt triest om te zien. Hopelijk leert ze ooit van haar fouten en wordt ze eindelijk volwassen. Tot die tijd zullen we ons hoofd moeten blijven schudden over haar laatste capriolen.

Farrah Abraham is altijd afschuwelijk, maar meestal vallen haar terreurdaden onder twee categorieën:

1. Gemeen, en 2. Dom.En dit nieuwe ding? Het is zeer zeker dom. Misschien wel de domste in de geschiedenis van Farrah Abraham, wat beslist veel zegt.

Farrah Abraham in een roze jurk Foto

Misschien moeten we blij zijn dat Farrah op dit moment niet actief afschuwelijk is, dat niemand hier echt onder lijdt.

Maar het is moeilijk om gelukkig te zijn als je zo hard ineenkrimpt dat je niet eens kunt bewegen. De plaatsvervangende schaamte is echt .

OK, dus Farrah heeft die bevroren yoghurtwinkel, Froco, toch?

als jij kijk Teen Mom EN online , weet je dat veel van haar segmenten in het laatste seizoen van de show gewijd waren aan haar werk bij Froco.

Die scènes omvatten, maar waren zeker niet beperkt tot, haar worsteling met haar werknemers, haar worsteling met haar vrienden en familie en hun onvermogen om haar te helpen met de winkel op een manier die zij nodig achtte.

Farrah Abraham met zonnebril

Froco was ook verantwoordelijk voor die stomme zonnebril die Farrah het hele seizoen zo vaak droeg.

Maar als je Farrah en alles waar Farrah voor staat en ook die zonnebril opzij zet, zie je dat de winkel er eigenlijk best schattig uitziet.

En hey, het is bevroren yoghurt -- hoe ga je dat verknoeien?

Maar toch heeft Farrah verschillende negatieve recensies over haar bedrijf op Yelp gekregen, genoeg om die recensies in deze video te behandelen:

Het is bijna genoeg om je medelijden met het meisje te geven, toch?

Nee? Niets is genoeg om je slecht te laten voelen voor Farrah?

Nou, houd die gedachte vast, want deze nieuwste ontwikkeling is misschien gênant genoeg om van gedachten te veranderen.

Farrah -- arme, simpele Farrah -- probeerde de beoordelingen van de haters te bestrijden met een extra positieve.

Het enige probleem is dat Farrah de recensie onder haar eigen account schreef, en ze schreef het ook vanuit het standpunt van een bijzonder tevreden klant.

Hier zul je zien.

Farrah Abraham Yelp-recensie

'Dit is een Awesome Froyo-locatie', schreef ze.

'Het is leuk en heeft gratis evenementen.'

'Coba de mascotte is geweldig, de kinderen zijn dol op hem,' vervolgde ze in die klassieke Farrah-welsprekendheid, 'de zonnebrillen zijn vaak uitverkocht.'

En dan is er nog de kick...

'En Farrah de eigenaar is een beroemdheid, dus dit is natuurlijk een van de beste bevroren yoghurtmerken in Amerika.'

Echt waar, Farrah? Werkelijk?

Farrah Abraham in een witte jurk foto

Ze bleef daar echter zelf praten.

Ze kwam even terug naar de winkel en wees erop:

'Ze hebben tekentafels, drankjes, koffie, thee togo [LOL] en gezonde opties van bevroren yoghurt zoals geen toegevoegde suikers of vetvrij of glutenvrij!'

Maar toen adviseerde ze de lezers om 'het zelf te bekijken, vergeet alle cyberpestkoppen die jaloers zijn!'

'#Hard werk wordt beloond! GA FARRAH!' ze eindigde.

De lichten zijn aan, maar niemand

Dus dat is Farrah Abraham voor jou.

Doen alsof een ander mens op de planeet zo zou praten, en dat die persoon genoeg om haar zakelijke ondernemingen zou geven om een ​​recensie op Yelp achter te laten.

Oh, wat zal dit meisje niet doen?!