Farrah Abraham geeft dochter dikke stapel geld van tandenfee, want dat is Farrah Abraham voor jou

Farrah Abraham is geen onbekende in het verwennen van haar dochter, en het laatste voorbeeld is niet anders. De voormalige Teen Mom-ster plaatste onlangs een video op Instagram van de reactie van haar dochter op het vinden van een dikke stapel geld van de Tandenfee. 'Wat?! De tandenfee heeft je al dat geld gegeven?!' Abraham is te horen zeggen in de clip. 'Dat is zo cool! Wat ga je ermee doen?' Haar dochter antwoordt dan opgewonden dat ze een Barbie Dreamhouse gaat kopen. 'Farrah Abraham voor jou!' de trotse moeder ondertitelde de video. Het is duidelijk dat Abraham ervan houdt haar dochter te verwennen, en wie kan haar dat kwalijk nemen? Ze is tenslotte een van de meest succesvolle reality-tv-sterren ter wereld. Maar sommige mensen hebben haar bekritiseerd omdat ze het slechte voorbeeld heeft gegeven door haar zo'n grote som geld te geven voor zoiets als het verliezen van een tand. Anderen kwamen haar te hulp en zeiden dat het haar geld is en dat ze ermee kan doen wat ze wil. Hoe dan ook, het is veilig om te zeggen dat Farrah Abraham verre van verlegen is als het gaat om het uitgeven van geld aan haar dierbaren.

Farrah Abraham krijgt vaak kritiek vanwege haar opvoedingsstijl, en terecht.

Wat Farrah doet met betrekking tot haar dochter, kwalificeert in feite alleen als 'ouderschap' door de meest losse definitie van de term.Farrah is volledig toegewijd aan het zijn van de coole moeder en laat het personage van Amy Poehler in Mean Girls eruitzien als een toonbeeld van onbaatzuchtige verantwoordelijkheid.

Farrah heeft twee doelen bij het opvoeden van haar 9-jarige dochter Sophia, en geen van beide heeft iets te maken met de gezondheid, het geluk of de opleiding van het meisje:

Ze wil dat Sophia opgroeit om net als zij te worden, en ze wil de allerbeste vriendin van haar dochter zijn.

En soms vereist het laatste doel dat Farrah Sophia een enorme steekpenning in contanten geeft.

Kijk eens:

1. Besties

BestiesSophia reist vaak met Farrah op werkreizen en gaat met haar mee op rode loper-evenementen die niet geschikt zijn voor haar leeftijd.

2. Verslaat het alternatief?

Verslaat het alternatief?We denken dat het beter is dan haar kind altijd thuis te laten als ze reist ... maar niet zozeer.

3. Het probleem

Het probleemZie je, Farrah neemt Sophia niet mee zodat ze samen een moeder-dochterband kunnen aangaan.

4. Toneelmoeder

Stage moederNee, haar verklaarde doel is om Sophia internationaal beroemd te maken voordat ze de leeftijd van 10 bereikt -- en ze vindt dat het paraderen met haar op rode lopers een goede manier is om de zichtbaarheid van het kind te vergroten.

5. Tweeledige aanval

Tweeledige aanvalDat is natuurlijk niet Farrah's enige methode om de carrière van haar dochter als professioneel beroemd persoon te versterken.

6. Instaprinses

Insta prinsesSophia is ook een nietje op sociale media, waar haar leeftijd-ongepaste selfies vaak veel kritiek krijgen. Natuurlijk is Farrah van mening dat slechte aandacht beter is dan geen aandacht.

7. Een merk opbouwen

Een merk opbouwenEn dus helpt Farrah haar dochter bij haar pogingen om verkeer naar haar Instagram-pagina te leiden. Hebben we al gezegd dat het meisje 9 jaar oud is?

8. Koningin van controverse

Koningin van de controverseFarrah weet als geen ander dat controverse de beste manier is om de aandacht van internet te trekken, en zo eindigen we met Sophia die zware make-up rockt.

9. Nog maar het begin

Pas het beginEn daar hield de dorst natuurlijk niet op. Farrah heeft foto's gepost van haar dochter die zwemkleding modelleert, en ze heeft zelfs openlijk gesproken over Sophia's toekomstige sekstape.

10.

Een nieuw dieptepuntHebben we de keer genoemd dat Farrah haar dochter aanmoedigde om een ​​vriend voor de gek te houden door te vertellen dat haar hond was overleden? Kort daarna stierf Sophia's hond en Farrah nam haar reactie op en plaatste deze op sociale media. Dit is het echte leven, mensen.

11. De lijn trekken

De lijn trekkenSophia is verbannen door verschillende sociale-mediaplatforms, zoals toen ze op 8-jarige leeftijd van Snapchat werd getrapt omdat ze 's avonds laat met vreemden had gechat.

12. Nog steeds bezig met de 'Gram

Nog steeds aan de gangSophia mag nog steeds op Instagram, en zo komen we terecht bij scenario's als het Tooth Fairy-fiasco.

13. Veel geld

Grote geldSophia plaatste deze week de bovenstaande foto, samen met een onderschrift: Net wakker om 04.30 uur!!! De tandenfee kwam met mijn favoriete rozen, en VEEL geld, ik kan mijn ogen niet geloven!

14. Farrah-fee

Farrah-feeNatuurlijk tagde ze de persoon die verantwoordelijk is voor deze publiciteitsstunt, Farrah Abraham.

15. Er ontstaat controverse

Er ontstaat controverseZoals Farrah waarschijnlijk had verwacht, waren veel van haar volgers niet blij met het idee om een ​​9-jarige een enorme stapel geld te geven alleen voor het verliezen van een tand.

16. Niet tegenhouden

Niet tegenhouden'VERPOILDE BRAT op zijn best!!! schreef een boze fan. Het opscheppen van Farrah is walgelijk. Overwin jezelf, we wisten allemaal wat je moest doen om dat geld te krijgen, herhaalde een ander.

17. Zelfs 5 is best veel

Zelfs 5 is best veelWat is er gebeurd met het geven van $ 5 voor een tand? Ik weet zeker dat ze daar net zo blij mee zou zijn geweest. Of zelfs alleen de rozen. Niet de prop contant geld', schreef een derde.

18. Farrah-verdedigers

Farrah-verdedigersNatuurlijk kun je allerlei idiote meningen op internet vinden, wat betekent dat sommige mensen Farrah echt steunden.

19. Ze heeft een punt

Ze'Het is Farrah's geld als ze haar verdomde kind wil verwennen, dan kan ze, ze hoeft geen toestemming te vragen,' zei iemand.

20. Ze mist het punt

ZeJullie allemaal, ze is een kind. Wees aardig, schreef een ander. Hoewel we er vrij zeker van zijn dat het Farrah-mensen zijn die hier tekeer gaan, niet Sophia.

21. Hopen op het beste

Het beste er van hopenHet is duidelijk dat we nog niet het laatste van Sophia op sociale media hebben gezien. We hopen dat het kind tijd heeft om af en toe een boek te kraken, zodat ze niet precies zoals haar moeder eindigt.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: