The Family Chantel: 90 Day Fiance Spin-off plaagt eindeloze chaos, gevechten

Het seizoen van Family Chantel staat voor de deur en we kunnen niet blijer zijn! Het seizoen belooft eindeloze chaos, gevechten en natuurlijk veel drama. Als je een fan bent van de 90 Day Fiance-franchise, dan wil je dit niet missen.

90 dagen verloofde is een groeiend succes en heeft vele spin-offs voortgebracht.

De laatste is De familie Kantel .Deze nieuwe serie, die deze zomer in première gaat, volgt het getrouwde stel Chantel en Pedro en hun respectievelijke families.

Hun families kunnen niet met elkaar opschieten. Soms kunnen ze het zelf niet met elkaar vinden.

In de VS en in de Dominicaanse Republiek volgen camera's hen terwijl ze hun meningsverschillen proberen op te lossen.

Natuurlijk zijn er nog meer gevechten.

Bekijk hieronder ons overzicht van de trailer, samen met de trailer zelf en de al te spoedige premièredatum. Wordt enthousiast!

1. De familie Chantel

De familie KantelChantel Everett en Pedro Jimeno zijn het eerste koppel uit de 90 Day Fiance-franchise die hun eigen spin-off krijgen, en deze trailer laat zien dat ze het absoluut waard zijn.

2. Pedro heeft spijt

Pedro heeft spijtHij houdt van Chantel ... maar het is haar familie die hem tegen de muur drijft. En ze worden NIET apart verkocht.

3. Chantel heeft haar eigen zorgen

Chantel heeft zo haar eigen zorgenChantel heeft laten zien dat ze bereid is te vechten om haar huwelijk te redden, maar ze heeft met vrienden medelijden met Pedro's verdeelde loyaliteit.

4. Pedro probeert gezinstherapie

Pedro probeert gezinstherapieMet bemiddeling geeft hij aan dat hij echt zou willen dat meneer Everett zijn schoonvader wordt en dat River, de broer van Chantel, zijn zwager wordt in meer dan alleen naam.

5. Maar niet op deze manier

Maar niet op deze manierHet is meer dan alleen het gevecht vorig jaar, of het feit dat Chantels moeder speciaal een taser heeft gekocht om hem te intimideren de volgende keer dat hij langskomt. Er zijn problemen die moeten worden opgelost.

6. Pedro wil ook iets anders doen

Pedro wil ook iets anders doenHij begint met papierwerk in een poging zijn moeder en zijn zus, Nicole, over de Verenigde Staten te halen. Dit is geen vakantie -- hij wil dat ze in de VS wonen.

7. Maar Chantel en Pedro zijn niet het enige koppel

Maar Chantel en Pedro welChantels zus, Winter, en haar vriend van vijf jaar verschijnen ook in de show. Het lijkt erop dat Chantel wat drama veroorzaakt en Winter ontdekt dingen over haar vriend die ze nooit heeft geweten.

8. En natuurlijk is Mama Everett in deze show

En natuurlijk is Mama Everett in deze showNiemand heeft er ooit zo van genoten om voor de camera te staan ​​als de moeder van Chantel, wat haar zo vermakelijk maakt.

9. Maar deze show vindt niet volledig in de VS plaats

Maar deze show nietThe Family Chantel reist naar de Dominicaanse Republiek om het op te nemen tegen The Family Pedro, zijn moeder en zus.

10. Wat leidt tot een HEEL ongemakkelijke ontmoeting

Wat leidt tot een HEEL ongemakkelijke ontmoetingChantel gaat zitten met Pedro, zijn zus Nicole en Nicole's vriend Coraima.

11. Chantle weet precies wie dat is

Chantle weet precies wie dat isZe geeft toe dat ze steeds deze 'visioenen' heeft, verwijzend naar flashbacks, van hoe Pedro met Coraima danste tijdens zijn onbepaalde bezoek aan de DR.

12. Weet je dit nog?

Onthoud dit?Kijk, voor sommige paren is een dans geen probleem. Maar dit is een meisje dat verliefd is op Pedro sinds ze kinderen waren, zijn vrienden met zijn zus die Chantel haat, en juichte toe dat ze had geholpen Chantel 'van de hand te doen' nadat ze met hem had gedanst.

13. Het was veel

Het was veelGrenzen werden overschreden en Chantel is het niet vergeten.

14. Dit leidt tot een ander gevecht

Dit leidt tot een ander gevechtGelukkig lijkt het erop dat het gevecht deze keer plaatsvond met drankjes, niet met lichamen. Absoluut een verbetering ten opzichte van Pedro's gevecht met de familie van Chantel vorig jaar.

15. Langs komt Obed

Obed komt langsObed verscheen ook op Happily Ever After? Hij is een vriend van Pedro's familie, maar is erg openhartig met Chantel. Hij gelooft dat Pedro's moeder en zus hem erin hebben geluisd om Chantel te ontmoeten in de hoop dat hij papieren zou krijgen om naar de VS te gaan. Zijn theorie is dat het plan mislukte -- dat het nooit de bedoeling was dat hij verliefd zou worden op Chantel.

16. Chantels vader en moeder luisteren

ChantelPedro's familie afschilderen als schurken uit de soapserie en Pedro als een ongelukkig stuk gereedschap gebruiken, klinkt misschien vergezocht, maar je kunt zien dat ze bezorgd zijn, zelfs als ze niet weten wat ze moeten geloven. Obed legt uit dat ze iets soortgelijks met hem hebben geprobeerd. Jakkes.

17. Dan komt de grote confrontatie

Dan komt de grote confrontatieChantel en haar ouders zitten tegenover Pedro (die een van de beste shirts draagt ​​die ik OOIT op reality-tv heb gezien) en zijn moeder en zus, en Pedro protesteert waarom Chantel haar familie verdedigt ... terwijl hij hetzelfde doet.

18. Nicole houdt zich niet in

Nicole houdt zich niet inOndertussen gaat Pedro's moeder achter Chantels ouders aan en beschuldigt hen ervan haar kinderen bij hen thuis uit te nodigen om hen aan te vallen.

19. Dat is geen totaal oneerlijke karakterisering

DatNet als toen de vechtpartij vorig jaar uitbrak in de Everett-residentie, ziet het er niet naar uit dat dit conflict in de trailer wordt opgelost. Maar er zal meer zijn dat we niet in de trailer hebben gezien.

20. The Family Chantel gaat BINNENKORT in première

The Family Chantel gaat BINNENKORT in premièreDe première van het seizoen is op maandag 22 juli -- de verjaardag van Selena Gomez, als dat het voor jou net zo makkelijk maakt om te onthouden als voor mij. We kunnen niet WACHTEN om dit drama te zien ontvouwen.

eenentwintig.

Bekijk de aanhangwagen!Wordt enthousiast! We tellen af ​​tot dit hele huwelijk in ieders gezicht ontploft.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: