Evelin Villegas ontvolgt Corey Rathgeber, zuivert Instagram, sluit zich aan bij OnlyFans

Evelin Villegas heeft haar ex-vriend Corey Rathgeber op Instagram ontvolgd en is lid geworden van OnlyFans. OnlyFans is een content-abonnementsservice waar videomakers geld kunnen verdienen aan fans voor exclusieve content. Evelin Villegas had een relatie met Corey Rathgeber, maar de twee zijn inmiddels uit elkaar. Evelin is nu lid van OnlyFans en heeft Corey niet meer gevolgd op Instagram. Deze stap komt nadat Evelin haar Instagram heeft verwijderd van alle foto's van zichzelf en Corey samen. Het lijkt erop dat Evelin klaar is om verder te gaan met haar ex en OnlyFans gebruikt als een manier om dit te doen.

Iedereen wordt nu een beetje gek, en dat kan soms leiden tot conflicten tussen mensen die van elkaar houden.

90 dagen verloofde castleden zijn geen uitzondering.Dus toen Evelin Villegas elke foto van haar Instagram verwijderde en Corey Rathgeber niet meer volgde, dachten we dat ze ruzie hadden gehad.

Met Ecuador op een strikt gehandhaafde afsluiting , betekende dat dat ze uit elkaar waren gegaan en aan elkaar vastzaten?

Corey sprak zich ook publiekelijk uit tegen het besluit van Evelin om lid te worden van OnlyFans, een mediasite voor volwassenen die de afgelopen maanden enorm is gestegen.

Nu opent Evelin zich en legt uit wat er echt tussen haar en Corey is gebeurd.

Zelfs degenen onder ons die hun drama zowel op als buiten het scherm hebben bijgehouden, hadden niet kunnen raden waar hun enorme gevecht over ging.

1. Dit is ZO rommelig

Dit is ZO rommeligDus Evelin en Corey zijn nog steeds in Engabao, Ecuador en wonen samen terwijl ze opgesloten zitten. Maar dat betekent niet dat alles huiselijk geluk is.

2. Mensen hebben VEEL gevoelens over deze twee

Mensen hebben VEEL gevoelens over deze tweeWe weten dat ze een controversieel stel zijn. Evelin is een van de meest polariserende 90 Day Fiance-sterren in de geschiedenis van de show. Sommige mensen houden van Corey en haten Evelin, sommige mensen houden van Evelin en hebben een hekel aan Corey, sommige mensen kunnen ze niet allebei uitstaan, sommige mensen houden van ze allebei.

3. Nou, Evelin heeft zojuist haar Instagram verwijderd

Nou, Evelin heeft net haar Instagram verwijderd'Alweer hallo!' Evelins onderschrift bij deze foto begint. 'Ik heb al mijn foto's verwijderd omdat ik een nieuwe start nodig had... zoveel foto's en video's die zoveel voor me betekenden, maar sommige mensen komen ze nog steeds vernietigen met hun nare opmerkingen, dus besloot ik ze allemaal te verwijderen en opnieuw te beginnen.'

4. En meer:

En meer:'Ik waardeer alle liefde en steun van jullie allemaal, aardige mensen, maar voor de trollen zeg ik alsjeblieft als je me niet mag, blijf dan weg van mijn pagina', gaat het bijschrift van Evelin verder. 'Veel liefs voor jullie allemaal, vergeet niet dat het de maand van de geestelijke gezondheid is, geen trollen meer! Ik hou van jullie allemaal, ik zal het geweldig vinden als jullie mijn kleine stukje paradijs bezoeken nadat we de oorlog tegen het coronavirus hebben gewonnen.'

5. Zijn er problemen in het paradijs?

Zijn er problemen in het paradijs?Ja. Evelin verwijderde niet alleen elke foto van Corey op haar Instagram, ze ontvolgde hem ronduit. (En ja, we hebben het gecontroleerd - vanaf 20 mei volgt ze hem NOG STEEDS niet, maar hij volgt haar, dus hij is momenteel tenminste niet geblokkeerd)

6. Dat is lastig

DatZe wonen nog steeds bij elkaar. Raar om iemand op Instagram te droppen terwijl je nog een appartement deelt.

7. Dat is echter nog maar het begin

DatEvelin, zoals je de laatste tijd kunt zien als je haar linkboom of Instagram Stories hebt bekeken, is een OnlyFans gestart.

8. Hier is het

Hier is hetOnlyFans is een site voor volwassenen waar mensen kunnen betalen om zich te abonneren om alles te zien, van smaakvolle naakten (in het geval van Evelin) tot solovideo's, zoals je zou kunnen zien van een camwerker, tot complete seksscènes met twee of meer mensen. In het geval van Evelin deelt ze samengestelde naaktfoto's met abonnees.

9. Ze bespreekt het ook met fans

ZeEvelin zegt dat ze elke dag een update uitvoert. Dit kan betekenen dat ze elke dag nieuwe inhoud produceert, of dat ze een hele stapel tegelijk heeft genomen en deze langzaam uitdeelt naarmate de tijd verstrijkt.

10. Ze waardeert de steun

Ze waardeert de steunMet name veel mensen die in deze periode niet kunnen werken, hebben OnlyFans-accounts aangemaakt als extra bron van inkomsten. Het is geen GoFundMe, want abonnees krijgen er content voor terug.

11. Echter...

Echter ...Hoewel Evelin's keuze aan haar is (en sekswerk is geldig werk en alle soorten sekswerkers, van naaktfotografen tot full-service mensen, verdienen steun en respect), klinkt het niet alsof Corey enthousiast is.

12. Hij keurt het zelfs openlijk af

Sterker nog, hij keurt het openlijk afCorey schrijft dat hij er '100%' niet 'mee eens' is. Nou, meningen zijn als klootzakken -- iedereen heeft er een, en als je naar de juiste website gaat, kun je ze waarschijnlijk zien.

13. Evelin is het daar niet mee eens

Eveline is het daar niet mee eensEen fan wijst erop dat de OnlyFans-pagina van Evelin niet zoveel verschilt van Instagram, ze draagt ​​gewoon wat minder stof. Eveline is het daar helemaal mee eens.

14. Het lijkt een beetje hypocriet, kerel

Het lijkt een beetje hypocriet, kerelCorey zelf heeft stripteases (en goocheltrucs en gesprekken) op Cameo en soortgelijke apps verkocht aan betalende fans. Natuurlijk hangt hij niet in de video's, maar het is raar voor hem om uit vorm te raken omdat Evelin achter een betaalmuur glijdt terwijl hij doet wat hij doet. Maar voor de duidelijkheid, hij mag hoe dan ook niet beslissen wat ze met haar lichaam doet.

15. Fans beschuldigen haar er graag van de slechtste te zijn

Fans beschuldigen haar er graag van de ergste te zijnHoewel we niet zouden zeggen dat ruzies, uiteenvallen en drama 'normaal' zijn voor koppels, zijn ze vrij standaard voor veel reality-tv-koppels - anders zouden de camera's er niet zijn. Maar Evelin klapte terug toen een fan haar ervan beschuldigde 'spelletjes te spelen met Corey's hart'.

16. Sterker nog, ze heeft een hekel aan dat soort vragen

Sterker nog, ze heeft een hekel aan dat soort vragenOp haar Instagramverhalen maakte Evelin de fans heel duidelijk dat ze het beu is om ervan beschuldigd te worden Corey gevangen te houden - dat is ze niet. Ze hebben een relatie en hij is een volwassen man, geen puppy.

17. Nog een opmerking...

Op een andere opmerking...Evelin geeft toe dat ze aan het opwarmen is voor het idee om naar de VS te verhuizen, aangezien het minimum maandinkomen waar ze woont is gedaald tot $ 200 per maand. Veel mensen in de VS hebben hogere lonen nodig en verdienen deze, maar zelfs het slechtste minimumloon is beter dan dat.

18. Dit is nogal een verandering van toon

Dit is een behoorlijke verandering van toonEerder heeft Evelin gezegd dat ze te veel van Engabao houdt om te vertrekken. Het is haar thuis, ze is dicht bij haar familie en ze houdt van het strand en surfen.

19. Wacht even...

Wacht even ...Dat verklaart niet precies waarom ze besloot Corey niet meer te volgen. Want OnlyFans lijkt niet de boosdoener.

20. Nu, hier wordt het pittig

NergensIn een recent Instagram-verhaal, vastgelegd door 90 Day Fiance-blogger John Yates voordat het door de vinger van het internet glipte en verloren ging in de tijd, legt Evelin uit wat haar probleem met Corey ECHT is.

eenentwintig.

Corey WAT?!Volgens Evelin heeft haar ruzie met Corey te maken met het feit dat hij geil is voor een 20-jarig Peruaans meisje. Nu gebruiken veel mensen Instagram om dorst te volgen, maar Evelin laat het klinken alsof Corey's persoonlijke geschiedenis (die fans niet kennen) dit een groter probleem maakte dan het lijkt. Hé.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: