Evelin Villegas dreigt terug te keren naar 90 dagen verloofde: Corey Rathgeber is van mij!

Evelin Villegas is terug en ze is nog niet klaar om haar man, Corey Rathgeber, op te geven! De 90 Day Fiance-ster ging naar sociale media om een ​​foto van haar en Corey te delen met een heel duidelijke boodschap: hij is van haar en ze laat hem niet gaan! 'Corey is MINE', schreef Evelin in het bijschrift van de foto, waarop het gelukkige paar naar de camera glimlacht. 'En ik zal voor hem vechten tot de dood ons scheidt.' Het lijkt erop dat Evelin klaar is om voor haar man te vechten, wat er ook gebeurt!

Vorig jaar stond Evelin Villegas erop dat Corey met niemand anders uitging, ook al bracht hij opvallend veel tijd door in de VS.

Nu treitert Evelin haters door te zeggen dat Corey bij haar is -- en ze dreigt zelfs met een terugkeer naar je tv!Corey Rathgeber en Evelin Villegas zijn mogelijk weer samen

Eeuwenlang werden Evelins beweringen dat zij en Corey Rathgeber nog steeds een item zijn, met spot en twijfels van volgers ontvangen.

In feite was ze de afgelopen maand of zo het meest zichtbaar voor fans terwijl ze oorlog voerde tegen Laura Jallali. (Lang verhaal)

Op dinsdag 7 januari wiste Evelin alle twijfels uit de hoofden van alle fans.

Ze ging live op Instagram en kijk maar eens naar haar speciale gastster.

Evelin Villegas en Corey Rathgeber IG Live 7 januari 2020

(Schreeuw naar 90 dagen verloofde blogger John Yates voor het vastleggen van dit beeld -- altijd lastig, vooral met Instagram Live)

Dat, mensen, is Corey Rathgeber, herenigd met Evelin in Engabao, Ecuador.

Het is zo grappig -- een paar dagen geleden had een vriendin me een DM gestuurd om namens haar moeder te vragen of Evelin en Corey uit elkaar zijn.

De vraag hield iedereen bezig. Ik zei toen 'nee' tegen haar, maar nu is er een foto als bewijs.

Eveline op het strand

Voor alle duidelijkheid, het lijkt erop dat hun reünie in december plaatsvond, hoewel fans onzeker waren.

Evelin deelde een paar glimpen van haar en Corey samen -- in een paar foto's en ook in een korte video.

Aangezien ze echter al jaren een stel waren, wisten fans niet zeker wat ze hen liet zien.

Zouden het throwbacks zijn, met bijschriften die bedoeld waren om Corey te laten zien hoeveel ze hem miste? Blijkbaar waren ze recenter dan dat.

Eveline en Corey

Kijkers hadden meteen een hekel aan Evelin vanwege de manier waarop ze Corey leek te behandelen.

Culturele verschillen en montage kunnen beide belangrijke factoren zijn geweest, maar fans concludeerden dat ze hem als vanzelfsprekend beschouwde of hem misschien gebruikte.

Het werd erger bij Tell All toen Corey nooit eerder vertoonde beelden van Evelin en haar ex te zien kreeg.

Corey was buitengewoon overstuur en volgde Evelin zelfs even niet meer, slechts enkele dagen nadat Tell All was opgenomen. Uiteindelijk hebben ze opnieuw verbinding gemaakt.

Evelyn Villegas

We zeiden dat Evelin dreigde terug te keren naar de televisie.

Toen hem werd gevraagd naar haar huwelijksstatus met Corey, was Evelin niet bijzonder openhartig.

Er wordt aangenomen dat Evelin mogelijk nog steeds onder contract staat 90 dagen verloofde , al is daar nog geen hard bewijs voor.

Eind vorig jaar reageerde ze zelfs op een vraag van fans door hen te zeggen 'op de hoogte te blijven'. Gewoon een uitdrukking, of is ze binnenkort weer op onze schermen?

Corey en Evelin in San Francisco

We zinspeelden ook op Evelins recente oorlog met Laura Jallali.

Laura, zoals je je misschien herinnert, nam afscheid van Aladin rond de tijd van de Tell All-special.

Het was een lelijke breuk, vol geruchten en beschuldigingen in beide richtingen.

Evelin stelde haar huis genereus open voor Laura, die nergens heen kon omdat ze niet terug kon naar haar voormalige huis in Florida.

Corey en Eveline

Laura, een Canadees staatsburger die al tientallen jaren in de VS woonde, logeerde een tijdje bij Evelin in Engabao.

Ze genoot van de lage kosten van levensonderhoud, vooral nadat ze zoveel geld had uitgegeven om naar verluidt huur te betalen voor Aladins appartement.

Maar de dingen verzuurden tussen de twee en Laura bombardeerde sociale media met beschuldigingen en beledigingen over Evelin.

Ze zei veel wrede dingen over Evelin, de vrouw die haar een onderkomen gaf terwijl niemand anders dat kon of wilde. Het was een smerig bedrijf.

Misschien, als Evelin terugkeert naar 90 dagen verloofde , zullen kijkers eindelijk een andere kant van haar te zien krijgen. Of misschien niet.