Erin Andrews trouwt met Jarret Stoll!!!

De mooie en getalenteerde Erin Andrews is eindelijk in het huwelijksbootje gestapt met haar oude beau, Jarret Stoll! Het paar trouwde tijdens een verbluffende ceremonie in Santa Barbara, en we konden niet gelukkiger zijn voor hen!

Dat doen ze, mensen.

Dat doen ze echt, echt, officieel!In opwindend en romantisch nieuws dat voor het eerst werd gepubliceerd door People Magazine, is Dancing with the Stars co-host Erin Andrews heeft vastgebonden in de knoop met NHL-speler Jarret Stoll, met het paar dat zaterdag in Montana geloften uitwisselt.

Jarret Stoll met Erin Andrews

Volgens een vertegenwoordiger van Andrews vond het magische evenement plaats rond zonsondergang en was slechts een selecte groep goede vrienden en familieleden aanwezig.

Andrews droeg een prachtige jurk ontworpen door Carolina Herrera, terwijl iemand genaamd Yifat Oren de bruiloft plande.

Voor degenen die om dat soort dingen geven.

De Fox-verslaggever ziet de professionele atleet sinds 2012; de sterren verloofden zich in december na een aantal moeilijke maanden voor elk van hen afzonderlijk.

Zo werd Stoll in april 2015 opgepakt wegens bezit van cocaïne en xtc.

Hij zou in het bezit zijn geweest van 3,3 gram cocaïne en 8,1 gram xtc toen hij destijds werd gearresteerd bij de West Republic pool in het MGM Grand.

Erin Andrews en Jarret Stoll

Andrews was ondertussen tot tranen toe gedreven toen hij getuigde tijdens het proces tegen een stalker die in 2009 stiekem naar de schoonheid gluurde terwijl ze zich omkleedde in een hotelkamer.

In maart vorig jaar ontving Andrews $ 55 miljoen in een rechtszaak tegen Marriott International wegens nalatigheid van dat bedrijf bij het toestaan ​​van een dergelijke daad.

Toen, in januari, gaf Andrews toe dat bij haar baarmoederhalskanker was vastgesteld.

Ze legde uit hoe ze afgelopen november de tweede van twee procedures voor de ziekte onderging en 16 dagen later hoorde dat ze helemaal gezond was.

Ze had het geluk dat ze nooit bestraling of chemotherapie nodig had.

En nu heeft ze het geluk getrouwd te zijn met de man van haar dromen!

Erin Andrews-foto

Stoll stelde de levensveranderende vraag tijdens de feestdagen in de exclusieve Club 33 van Disneyland.

Andrews vertelde Good Morning America van het voorstel kort nadat ze had aanvaard:

We gingen er met Kerstmis heen om de kerstversieringen te zien, en we hadden een heerlijk diner daar, en hij deed het daar tijdens het diner in Disneyland.

'Ik huilde als een kind.'

We houden ervan.

En we zijn zo blij voor deze twee beroemdheden.

Mogen ze een leven lang gezond en gelukkig leven als man en vrouw!