Eminem tegen Machine Gun Kelly: Hou je bek over mijn dochter!

Eminem heeft harde woorden voor Machine Gun Kelly! De 47-jarige rapper ging naar sociale media om MGK te bekritiseren nadat de 28-jarige tijdens een interview een opmerking had gemaakt over Eminems dochter, Hailie. Eminem schreef in een tweet vol godslastering: 'Hou je bek over mijn dochter' voordat hij MGK een 'lil bitch' noemde. Dit is niet de eerste keer dat de twee rappers ruzie hebben, aangezien ze de afgelopen jaren diss-tracks hebben uitgewisseld.

Vorige week bracht Eminem zijn 10e studioalbum uit zonder enige vorm van pre-release promotie.

Natuurlijk, Kamikaze is beschreven als een 'verrassing' om redenen die verder gaan dan de onverwachte release.

Ondanks gemengde recensies van critici, wordt het album door veel fans beschouwd als een terugkeer naar vorm voor de 44-jarige rapper.

In de begindagen van zijn carrière stond Em zowel bekend om zijn meedogenloze lyrische aanvallen op zijn rivalen als om de vlijmscherpe woordspelingen die voor het eerst de aandacht trokken van de mainstream rap.

In het afgelopen decennium werd Eminem echter nuchter, settelde zich en stopte met zoveel aandacht te besteden aan vetes.

Helaas maakte de hernieuwde volwassenheid van Slim Shady hem tot een gemakkelijk doelwit voor een enorme groep jonge rappers die probeerden hun reputatie op te bouwen door de zijne aan te vallen.

Een van die presentatoren is Machine Gun Kelly, die Eminem aanviel met de bovenstaande diss-track als reactie op schaduw gegooid door Slim op Kamikaze .

Het probleem begon jaren geleden, toen een 23-jarige MGK Em's dochter Hailie (toen pas 16) 'hot as f--k' noemde in een bizarre tweet.

Op zijn laatste release waarschuwde Shady MGK eigenlijk om al dergelijke gedachten voor zichzelf te houden.

Helaas dorst MGK ernaar om een ​​begrip te worden, en hij zag Em's diss als een kans voor een come-up.

Normaal gesproken zou Em snel zijn met een zinderende reactie, maar zoals hij in het interview hierboven uitlegt, zit hij gevangen tussen een rots en een harde plek.

Als superieure technische emcee kon hij MGK met gemak in een lijkzak stoppen.

Hij is zich er echter terdege van bewust dat hij de 28-jarige rapper daarmee een broodnodige carrièreboost zou geven.

Ems frustratie over de situatie komt overduidelijk naar voren in zijn gesprek met Sway:

Eminem, vuist omhoog

'Hou je bek,' zegt Shady in verwijzing naar zijn nieuwste rivaal.

'Nu zit ik in dit f-koning rare ding waar ik dacht:' Ik moet deze klootzak beantwoorden.' En elke keer als ik dat doe -- hoe irrelevant mensen ook zeggen dat ik in hiphop zit -- maakt dat die persoon groter.'

Klinkt als een frustrerend scenario.

Er zijn natuurlijk ergere problemen dan zo'n legende te zijn dat je uitdagers dolgraag willen dat je hun bestaan ​​erkent.