Eminem: voormalige schoonzus beweert dat rapper haar misbruikte en dakloos achterliet

De voormalige schoonzus van Eminem, Debbie Mathers, is naar voren gekomen met schokkende beschuldigingen van misbruik en verwaarlozing door toedoen van de wereldberoemde rapper. Debbie zegt dat Eminem, echte naam Marshall Mathers, haar jarenlang fysiek en emotioneel mishandelde, wat er uiteindelijk toe leidde dat ze dakloos werd. Eminem moet nog reageren op deze ernstige beschuldigingen, maar als ze waar zijn, zou dat een heel ander beeld schetsen van de man achter enkele van de meest iconische raphits.

Als je een fan bent van de muziek van Eminem, dan ben je waarschijnlijk op de hoogte van zijn tumultueuze relatie met zijn baby mama, Kim.

De dochter van Kim en Em, Hailie Jade Mathers, studeert tegenwoordig, maar de rapper heeft ook de verantwoordelijkheid op zich genomen om twee geadopteerde dochters te ondersteunen: de 11-jarige Whitney, de dochter van Kim uit een andere relatie 11, en de 20-jarige oude Alaina, de dochter van Kim's zus, Dawn Scott.Het lijkt misschien dat Ems vrijgevigheid en zorg voor zijn uitgebreide familie geen grenzen kent, maar hoewel de enorm rijke emcee graag jonge mensen in nood helpt, lijkt het erop dat hij de grens trekt bij het ondersteunen van hun worstelende ouders.

Eminem muziekvideo Still

In een nieuw interview met Radar Online, Dawn Scott onthult dat ze dakloos is , en haar herhaalde verzoeken om hulp zijn genegeerd door zowel Kim als Eminem (echte naam: Marshall Mathers).

Ik heb een miljonair-zwager en een zus met geld in de kont, maar ze weigeren me te helpen, zegt Scott. Het is verraad. Hij maakt al deel uit van onze familie sinds hij 15 was!

Schokkend genoeg zegt Scott ook dat Eminem zowel haar als haar zus vaak fysiek mishandelde:

Hij sloeg mijn zus keer op keer, beweert Scott. Een keer deed hij het waar ik bij was en ik begon hem te wurgen. Hij belde zijn beveiliging, maar die weigerden in te grijpen.

Scott onthulde ook wat volgens haar de reden is waarom Marshall en Kim slechts drie maanden na hun tweede huwelijk scheiden:

Drie dagen nadat ze hertrouwd waren, ging Kim naar hun andere huis om hem te verrassen. Maar Kim is degene die verrast werd, want Marshall was aan het dollen met zijn levenscoach!

Hoewel Scott er duidelijk geen probleem mee heeft om de thee op haar beroemde zwager te morsen, zegt ze dat haar voornaamste zorg tegenwoordig is om van de straat af te komen en haar relatie met haar vervreemde dochter nieuw leven in te blazen.

Op een avond belde ik mijn zus en vertelde haar dat ik nergens heen kon, zegt Scott. Ze zei: 'Dat is niet mijn probleem. Val me niet lastig,’ en hing op.

Ze zegt ook dat Em beloofde dat ze haar dochter regelmatig zou mogen spreken, maar tot nu toe heeft hij haar dat 'nooit toegestaan'.