Emilia Clarke praat over Game of Thrones-naaktscène: dat waren geen stuntboobs!

Emilia Clarke vertelt over haar naaktscène in Game of Thrones en hoe ze geen stuntboobs waren. Ze zegt dat ze nerveus was en het moest doen in het bijzijn van de bemanning.

In maart zorgde acteur Ian McShane voor wat veren toen hij ernaar verwees Game of Thrones als een show over 't-ts en draken.'

Terwijl sommige fans die uitleg begrijpelijkerwijs een beetje simplistisch vonden, de show heeft heb in het verleden veel kilometers gemaakt met zowel blote borsten als vuurspuwende beesten.

Emilia Clarke: Naakt op Game of Thrones

Gedurende het eerste derde deel van seizoen 6 zagen we echter heel weinig van beide, een feit dat de show gedeeltelijk goedmaakte in de aflevering van gisteravond.

We werden niet alleen getrakteerd op een scène van vurige badass-wraak, we waren ook getuige van de triomfantelijke terugkeer van de borsten van Emilia Clarke.

Gezien het standpunt van Clarke over Game of Thrones naaktheid , velen gingen ervan uit dat de scène was opgenomen met behulp van een body double en wat CGI-tovenarij.

Het is een techniek die de show beroemd gebruikte tijdens Lena Headey's walk of shame in seizoen 5.

In dit geval lijkt het er echter op dat Dany's borsten weinig gemeen hebben met haar draken:

Ze zijn niet alleen veel betrouwbaarder in een crisis, ze zijn ook echt van vlees en bloed.

Ja, ondanks het schijnbaar afzweren van naaktscènes enkele jaren geleden, ontblootte Clarke gisteravond haar letterlijk rokende lichaam opnieuw.

Ze bevestigde zelfs dat wat we zagen 100% van haar was in een pre-show interview met Wekelijks amusement :

Ik wil mensen eraan herinneren dat de laatste keer dat ik mijn kleren uitdeed seizoen 3 was, vertelde ze het tijdschrift.

Dat was een tijdje geleden. Het is nu seizoen 6. Maar dit ben ik allemaal, allemaal trots, allemaal sterk. Ik voel me gewoon oprecht blij dat ik 'Ja' zei. Dat is geen body double!

Ondanks het feit dat het leek alsof honderden verbijsterde Dothraki toekeken, zei Clarke dat de scène eigenlijk was opgenomen op een gesloten set met een skeletploeg.

Mijn kleren uittrekken is niet het gemakkelijkste, maar met de magie van de effecten hoef ik geen seizoen 1 te doen en op een klif te gaan en het te doen, merkte ze op. Ik heb het onder controle.

Vorig jaar verduidelijkte Clarke haar standpunt over seksscènes door te zeggen dat ze zich op haar gemak voelde bij het uitkleden voor de camera, maar er niet door gedefinieerd wilde worden:

Het is moeilijk om verkeerd geciteerd te worden en het is fijn om zoiets als Instagram te hebben om de waarheid te zeggen, zegt Clarke. Hoe vaak is [Daario-acteur] Michiel Huisman gevraagd naar het feit dat hij zijn kleren uit een bosje heeft gehaald?

'Is dat wel een discussie? Nee. Dus ik doe het dit jaar en mensen kunnen erover praten en ik ben in principe klaar om alle vragen erover te beantwoorden.

Dus daar heb je het. Misschien kunnen we ons, nu de naaktheid uit de weg is, concentreren op het feit dat Badass Dany terug is en vijanden op de knieën brengt zonder de hulp van haar trouwe draken.

Horloge Game of Thrones online om alle verbluffende climaxen van de show opnieuw te beleven ... en ja, er zijn ook genoeg borsten en draken.