Eileen Davidson krijgt RECORD-salaris voor de echte huisvrouwen van Beverly Hills: hoe groot is haar deal?

Eileen Davidson harkt het deeg binnen als castlid van The Real Housewives of Beverly Hills! Volgens Radar Online heeft Davidson een nieuw contract getekend dat haar een recordsalaris zal betalen voor het komende seizoen. 'Eileen's nieuwe deal is voor $ 750.000 per seizoen, wat een verhoging is van haar vorige salaris van $ 600.000', vertelde een insider aan de website. 'Het maakt haar de best betaalde huisvrouw in de franchise!' Davidson voegde zich in 2014 bij de cast van RHOBH voor het vijfde seizoen. Ze is een van de oorspronkelijke huisvrouwen, samen met Lisa Vanderpump, Kyle Richards, Camille Grammer en Adrienne Maloof.

Daytime Emmy-winnende actrice Eileen Davidson is voor volgend seizoen lid geworden van The Real Housewives of Beverly Hills, en de ster was niet goedkoop.

Eileen Davidson foto

De Dagen van ons leven en Jong en rusteloos legende 'heeft zich inderdaad aangemeld om zich bij de cast van The Real Housewives of Beverly Hills te voegen', zegt een insider.Hoeveel kreeg ze om haar sterrenkracht naar de Bravo-serie te brengen?

Een verbazingwekkende $ 750.000, wat een record is voor een castlid.

Vergeleken met de rest van de castsalarissen van The Real Housewives of Beverly Hills steekt Davidson met kop en schouders boven de rest uit, ondanks haar status als nieuwkomer.

Hoe heeft ze dat soort geld van de producenten bevolen?

Bronnen zeggen dat de dynamiek tussen Eileen en mede-nieuw castlid/soap-operaster Lisa Rinna ervoor zal zorgen dat fans 'verrast zullen zijn door hun relatie'.

De terugkerende sterren ontvingen ook enorme verhogingen, het is vermeldenswaard.

Lisa Vanderpump, Kyle Richards en Yolanda Foster zullen elk een coole $ 500.000 verdienen, terwijl Kim Richards en Lisa Rinna $ 450.000 zullen binnenhalen.

Vanderpump verdiende slechts $ 250.000 per seizoen, gevolgd door Kyle Richards voor $ 200.000, en haar zus Kim en Foster verdienden $ 100.000 per stuk.

Het is onduidelijk wat Brandi Glanville, Lisa's frenemy en misschien wel de grootste bliksemafleider van heel Bravo, tot nu toe verdient/heeft verdiend met de franchise.