Gemakkelijk D: Donald Trump tweets Bizarre zin, Twitter heeft Field Day

Donald Trump is weer bezig. De president van de Verenigde Staten ging naar Twitter om een ​​bizarre zin te delen, en Twitter had een velddag. Op zondag deelde Trump een tweet met de tekst 'Easy D.' De tweet was een reactie op een Fox News-rapport over het Mueller-onderzoek. Veel mensen op Twitter wezen er snel op dat 'Easy D' geen uitdrukking is die doorgaans door volwassenen wordt gebruikt. In feite is het meer een zin die je zou verwachten van een tienerjongen. De tweet van Trump zorgde ervoor dat veel mensen grappen maakten op Twitter. Sommigen wezen er zelfs op dat 'Easy D' een afkorting zou kunnen zijn voor 'Easy Decision', waar sommige mensen om vragen als het gaat om het Mueller-onderzoek.

Sociale media kunnen een wrede minnares zijn.

Dezelfde sites die koningen (of presidenten, naargelang het geval) creëren, kunnen ze in een oogwenk afbreken (of ze in ieder geval laten uitlachen als ze iets doms zeggen).Zoals je misschien hebt gehoord, post de voormalige Celebrity Apprentice-presentator Donald Trump graag af en toe een tweet, en tegenwoordig richt hij zich vooral op het verdedigen van zijn controversiële moslimverbod.

(En af en toe Nordstrom uitschelden omdat hij niet langer samenwerkt met zijn dochter, omdat beefen met een winkelketen totes presidentieel is.)

We kunnen alleen maar aannemen dat president Bannon Donnie vandaag een paar minuten onbeheerd heeft achtergelaten, omdat hij een bizarre tweet stuurde met de zin 'EASY D!'

Zoals je je kunt voorstellen, had Twitter een velddag. Kijk eens:

1. GEMAKKELIJK D!

GEMAKKELIJK D!Dat twitterde de president van de Verenigde Staten vandaag. Hij werd er prompt en terecht voor geroosterd.

2. Gemakkelijke D, gedefinieerd

Makkelijk D, gedefinieerdEen van de vele mogelijke definities van de uitdrukking 'Easy D.'

3. Op zoek naar Easy D

Op zoek naar Easy DTomi is misschien wel de enige persoon op internet met een dunnere huid dan de Donald. Dus natuurlijk krijgt ze vaak de meme-behandeling.

4. Gemakkelijke D

Gemakkelijke DDe meeste mensen kozen voor de grappenroute, maar sommigen wezen erop dat de uitdrukking van Donnie doet denken aan een van de oprichters van NWA.

5. Recht uit de Trump-toren

Recht uit de Trump TowerWas de president een eerbetoon aan Eazy-E? Alleen Donnie weet het zeker.

6. Donnie en de D

Donnie en de DNet toen je dacht dat deze foto niet nog verontrustender kon worden...

7. Heel gemakkelijk D

Heel gemakkelijk DEasy D - het heeft gewoon zoveel betekenissen.

8. Olbermann Slam

Olbermann SlamNet als vele anderen wenst Keith Olbermann dat de president zijn woorden zorgvuldiger kiest.

9. Donnie T

Donnie TDe president mag dan geen rapper zijn, hij heeft de afgelopen 24 uur wel de termen 'haters' en 'EASY D' gebruikt.

10. Sean en Kelly zijn ermee bezig!

Sean en Kelly zijn ermee bezig!Veel succes, jullie twee!

11. Je gaat het vandaag leren!

Jij GonDonnie leert altijd nieuwe dingen over de manier waarop de wereld werkt - wat geweldig zou zijn als hij een 3e klasser was en niet de president.

12. Manier om die D te krijgen!

Manier om die D te krijgen!Net als gebruikers van deze nep-zwangerschapstest, bedacht door de genieën van The Onion / Clickhole, dagen we je uit om je niet sterker te voelen door wat Easy D te kopen. We raden ook aan om pas na de verkiezingen van 2020 zwanger te worden als je reproductieve rechten belangrijk vindt.

13. Een emoji zegt meer dan 1000 woorden

Een emoji zegt meer dan 1000 woordenWe zijn nu allemaal Grindr.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: