Duggar-stamboom: hoeveel verkering, huwelijken en kleinkinderen zijn er ?! [BIJGEWERKT]

Duggar-familiefans verheugen zich! We hebben een bijgewerkte stamboom voor u met de laatste verkering, huwelijken en kleinkinderen. Dus hoeveel kinderen heeft Jim Bob Duggar? En hoeveel kleinkinderen zijn er?! Laten we kijken!

Grote delen van het Oude Testament zijn gewijd aan genealogieën - lange lijsten van koppelingen en de bijbels belangrijke nakomelingen die ze verwekten.

Gezien de liefde van de Duggars voor het Goede Boek, weten we zeker dat iemand in de familie een soortgelijk compendium heeft samengesteld van de verkering en huwelijken die hebben geleid tot de oprichting van de vele kleinkinderen van Jim Bob en Michelle.Het lijkt misschien alsof er een monastieke geleerde nodig is om de snelle expansie van de wereld bij te houden Rekenen op clan, maar we hebben het geprobeerd. We hebben het geprobeerd.

THG is erin geslaagd om een ​​volledige lijst van de #LittleDuggars te maken zonder onszelf op te sluiten in een abdij met een veer en perkament.

Maar dat wil niet zeggen dat het een eenvoudige taak was.

Jim Bob en Michelle hebben tenslotte een kavel van kinderen, en die kinderen zijn heel toegewijd aan de taak om Noordwest-Arkansas te bevolken met Duggars.

Dus leun achterover, pak een Duggar-vriendelijke snack (kunnen we een pot augurken voorstellen?) en verken de stamboom van TV's meest geliefde baptistenbroed.

[De Duggars blijven fokken, dus we blijven updaten! Scroll naar beneden voor het laatste nieuws over de meest vruchtbare familie van TV.)

1. Maak kennis met de Duggars

Maak kennis met de DuggarsDe familie Duggar lijkt met de dag groter te worden. Sterker nog, de Counting On-clan heeft de afgelopen tien jaar zoveel vreugde verwelkomd dat sommige fans het misschien moeilijk vinden om bij te blijven.

2. Bescheiden begin

Nederig beginJim Bob en Michelle Duggar kregen hun eerste kind, Josh, in 1988. Onnodig te zeggen dat ze daar niet stopten.

3. Roem roept

Roem roeptDe familie kreeg voor het eerst nationale bekendheid met een reeks Discovery Health- en TLC-documentaires die vooral gericht waren op Michelle's laatste vijf bevallingen.

4. Een stel sterren is geboren

Een stelletje sterren is geborenKijkers konden geen genoeg krijgen van de gezonde Arkansas-clan en het duurde niet lang voordat de Duggars hun eigen show hadden.

5. Op de groei

Op de groeiOorspronkelijk getiteld 17 Kids and Counting, documenteerde de serie de avonturen en onorthodoxe gewoonten van de nog steeds groeiende Duggar-clan.

6. Overlappende generaties

Overlappende generatiesDie uitbreiding vond op meer dan één manier plaats, aangezien Jim Bob en Michelle hun jongste kind (Josie Duggar, nu 9) verwelkomden NA het verwelkomen van hun eerste kleinkind.

7. De traditie gaat verder

De traditie gaat doorJosh was natuurlijk de eerste die zijn ouders kleinkinderen cadeau deed. Hij trouwde in 2008 met Anna Keller en het paar verwelkomde iets meer dan een jaar later dochter Mackynzie.

8. Bezig blijven

Bezig houdenJosh en Anna hebben nu zes kinderen: Mackynzie, Micheal, Marcus, Meredith, Mason en hun gloednieuwe baby, de kleine Maryella.

9. Jills beurt

JillDe volgende was Jill Duggar, die in 2014 met Derick Dillard trouwde. Net als Josh en Anna verspilden Jill en Derick geen tijd en verwelkomden hun eerste kind slechts 12 maanden nadat ze in het huwelijksbootje stapten.

10. En baby maakt er vier

En Baby Maakt VierTegenwoordig is Jill moeder van twee jongens: Israel en zijn jongere broer Samuel, die in 2017 werd geboren.

11. Wat nu?

Wat nu?Na de geboorte van Samuel begonnen er geruchten dat er iets ernstigs was gebeurd tijdens de bevalling, iets zo ernstigs dat Jill geen kinderen meer zou kunnen dragen. Omdat ze sindsdien niet meer zwanger is geweest, zijn de geruchten blijven bestaan, hoewel Derick heeft laten doorschemeren dat 2020 misschien het jaar zou zijn waarin ze weer een gezinslid zouden worden.

12. Heet op haar hielen

Heet Op Haar HakkenNa een langdurige (volgens Duggar-normen) verkering van 11 maanden trouwde Jill's jongere zus Jessa Duggar in november 2014 met Ben Seewald.

13. Een thema oppikken?

Een thema oppikken?Ze verwelkomden hun eerste kind -- je raadt het al! -- ongeveer 12 maanden na de bruiloft. Jessa is nu moeder van drie kinderen en heeft in mei 2019 dochter Ivy Jane verwelkomd.

14. De rebel vestigt zich

De rebel vestigt zichJinger was het volgende Duggar-meisje dat ging trouwen. Ze stapte in 2016 in het huwelijksbootje met pro-voetballer-gedraaide prediker Jeremy Vuolo.

15. Breken met traditie

Breken met traditieJinger en Jeremy waren bijna twee volle jaren getrouwd voordat ze in 2018 dochter Felicity Vuolo verwelkomden. Slechts een van de subtiele manieren waarop Jinger door de jaren heen haar onafhankelijkheid heeft doen gelden.

16. Het is gebeurd!

Het gebeurde!Na lang wachten is Jinger momenteel zwanger van baby nummer twee! Gefeliciteerd!

17. De bestelling opschudden

De orde opschuddenJoy-Anna Duggar trouwde eigenlijk na Jinger - ze trouwde in mei 2017 met Austin Forsyth - maar ze was de eerste die moeder werd en verwelkomde zoon Gideon in februari 2018.

18. Hartverscheurend

HartverscheurendJoy-Anna werd begin 2019 zwanger van haar tweede kind, maar toen ze na 20 weken een echografie kreeg, ontdekten ze dat het hartje van de baby niet meer klopte. Ze beviel van een doodgeboren meisje dat ze Annabell Elise noemde.

19. Regenboogbaby

Regenboog babyJoy-Anna Duggar heeft sindsdien een tweede kind verwelkomd, een meisje genaamd Evelyn! Wat een happy end!

20. Niet je gemiddelde Joe

Niet uw gemiddelde JoeNadat Joy was getrouwd, was het terug naar de zonen, waarbij Joseph Duggar in september 2017 met Kendra Caldwell trouwde. Het paar verwelkomde hun eerste kind, een zoon genaamd Garrett David, in juni 2018

21. Gefeliciteerd is in orde!

Gefeliciteerd is op zijn plaats!En in november 2019 verwelkomden Joe en Kendra hun tweede kind, een meisje genaamd Addison Renee.

22. De hits blijven maar komen

De hits blijven komenJosiah Duggar was de volgende in de rij en trouwde in juni 2018 met Lauren Swanson.

23. Een vreugdevolle ontwikkeling

Een vreugdevolle ontwikkelingHoewel ze begin 2019 een miskraam kregen, kon Lauren kort daarna weer zwanger worden en op 8 november verwelkomden ze een dochter die ze Bella Milagro noemden.

24. Niet te overtreffen...

Niet te overtreffen...Ze is misschien niet een van de nakomelingen van Jim Bob en Michelle, maar neef Amy Duggar maakt echt deel uit van de Counting On-clan, en ze sloot zich in 2019 ook aan bij de moederclub.

25. Nog een bundel van vreugde

Nog een bundeltje vreugdeAmy en haar man van vier jaar, Dillon King, verwelkomden in oktober een zoon genaamd Daxton! Gelukkig hebben we genoeg felicitaties om rond te gaan!

26. Een druk jaar

Een druk jaarJa, 2019 was getuige van een grote Duggar-babyboom. Maar je kunt er zeker van zijn dat het niet het laatste jaar zal zijn dat Jim Bob en Michelle meerdere kleinkinderen verwelkomen.

27. En ze gaan nog steeds...

En zijHet stel vertroetelt momenteel maar liefst 17 kleinkinderen... en het zou niemand verbazen als er binnenkort weer een zwangerschap wordt aangekondigd!

28. Wat de toekomst in petto heeft

Wat de toekomst in petto heeftMomenteel zijn er vier ongehuwde Duggars van 18 jaar of ouder, allemaal jongens.

29. Bewegen

Bewegingen makenDe 21-jarige Jed Duggar kondigde onlangs een kandidaatstelling voor het Huis van Afgevaardigden van de staat Arkansas aan, maar je kunt er zeker van zijn dat hij en tweelingbroer Jeremiah ergens in de komende jaren allebei een gezin zullen stichten.

30. Het is de Duggar-manier

HetEr is tenslotte niets waar de Duggars meer van houden dan traditie. En er is geen traditie die ze zo waarderen als het brengen van meer leven en liefde in de wereld.

31. UPDATE: een tijd van onrust

UPDATE: een tijd van onrustHet grootste Duggar-verhaal van 2020 was de voortdurende vete tussen Derick Dillard en Jim Bob Duggar.

32. De thee morsen

De thee morsenDerick zegt dat zijn schoonfamilie de banden volledig heeft verbroken nadat hij Jim Bob ervan beschuldigde de reality-tv-inkomsten van zijn kinderen achter te houden.

33. Een ontluikende auteur

Een beginnende auteurDillard heeft sindsdien gedreigd een veelzeggende memoires te schrijven die ongetwijfeld enig licht zullen werpen op de innerlijke werking van de Duggar-clan. Jim Bob heeft een juridisch team ingehuurd om de publicatie van het boek te voorkomen.

34. De tijd gaat door

De tijd gaat maar doorOndertussen gaat de eindeloze stroom van Duggar-verkering en babynieuws onverminderd door. Dit betekent natuurlijk dat fans nog steeds wilde geruchten verspreiden over het liefdesleven van Jana Duggar.

35. Jana en Laura

Jana en LauraDe laatste berichten hebben te maken met Jana's oude vriendin Laura DeMasie.

36. Meer dan vrienden?

Meer dan vrienden?Een voormalig medewerker van de Duggars die met Lamusiqueblog sprak, beweerde exclusief dat Jana 'verliefd' is op Laura en was diepbedroefd toen haar vriendin naar Georgia verhuisde.

Wacht! Er is meer Duggar-stamboom: hoeveel verkering, huwelijken en kleinkinderen zijn er ?! [BIJGEWERKT]! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: