Familie Duggar reageert op nationale uitbraak en vraagt ​​fans om op de Heer te vertrouwen

De familie Duggar is geen onbekende in de aandacht van de nationale media, maar ze hopen dat hun fans op de Heer zullen vertrouwen terwijl ze door deze laatste uitbraak navigeren.

De Duggars zijn een polariserende familie.

Dit is misschien wel de meest ingetogen zin die ooit op deze roddelwebsite over beroemdheden is geschreven.

Maar Jim Bob, Michelle en zijn bedrijf hebben een verklaring afgegeven waarin ze hopen een wankelende natie bij elkaar te brengen in een tijd van ongekende angst en ongerustheid.

Veel Duggars

Zoals je nu waarschijnlijk wel weet - ach, als jij beter weet inmiddels in het belang van ieders gezondheid en veiligheid - de Verenigde Staten zijn getroffen door een virusuitbraak.

Het is niet te voorspellen hoeveel mensen COVID-19 zullen oplopen, of hoeveel er aan zullen overlijden, maar alle voorspellingen wijzen erop dat deze crisis zowel ernstig als langdurig zal zijn.

Dingen zullen erger worden voordat ze beter worden.

Jim Bob en Michelle Duggar samen

Als reactie op duizenden gediagnosticeerde gevallen en tientallen doden, heeft de Amerikaanse president Donald Trump verklaard dat Amerika zich in een nationale noodtoestand bevindt.

Hij heeft er ook bij de bewoners op aangedrongen niet samen te komen in groepen van meer dan 10 personen, terwijl talloze steden restaurants, bars en openbare instellingen hebben gesloten.

In het hele land zijn scholen gesloten. Professionele sporten liggen stil. Geliefde celebs worden gediagnosticeerd.

Het is een totale crisis, jongens.

Jana en Jim Bob Duggar

De familie Duggar wil echter dat iedereen probeert te ontspannen.

Niet omdat dit geen ernstige situatie is; maar omdat ze denken dat het zich wenden tot een hogere macht op zijn minst enkele angsten en zorgen zal wegnemen.

'We weten dat deze Coronavirus-situatie ongekend is', luidt een formele verklaring van de familie Arkansas op Facebook.

'Afgezien van de bedreiging voor de gezondheid, zijn er zoveel onbekende economische en maatschappelijke gevolgen die dit virus wereldwijd heeft.'

duggar-verklaring

Het is natuurlijk waar.

Terwijl we dit schrijven en de TLC-sterren en alumni hun pleidooi houden, werkt het Congres aan economische pakketten om mensen te helpen die in de nabije toekomst zonder werk zullen zitten.

Zoveel mensen weten niet wanneer hun volgende salaris zal arriveren, terwijl niemand helemaal zeker weet wat er daarna zal gebeuren. En dat alles behalve het virus zelf.

Derick Dillard met zijn gezin

Om deze reden dringen de Duggars er bij fans en volgers op aan om troost te zoeken in de enige betrouwbare uitlaatklep die te allen tijde bestaat, door het goede, het slechte en alles daartussenin.

'Het enige dat we wel weten, is dat we zelfs in de donkerste dagen en in de meest uitdagende tijden ons vertrouwen en hoop op God kunnen stellen', vervolgt de Facebook-verklaring.

'Laten we allemaal bidden voor elkaar, voor onze leiders, voor onze gezondheidswerkers en vooral voor onze ouderen.'

Familiereünie Duggar 2020

'Laten we allemaal manieren zoeken om onze naasten lief te hebben en te verzorgen met het grootste risico', dringt de familie aan.

De verklaring eindigde met deze hashtags:

#bidden #vertrouwenGod #helpanderen

Jinger Duggar en haar man

Er zijn waarschijnlijk lezers die de familie voor alles bekritiseren en spotten met dit bericht.

Typisch Duggars. Laten we nu misschien vooral de doktoren en wetenschappers vertrouwen , stellen ze.

Maar we kunnen beide doen, toch?

Jessa Seewald op haar gram

We moeten absoluut het advies van alle experts opvolgen en alle praktische voorzorgsmaatregelen nemen die zij aanbevelen om deze uitbraak te boven te komen.

Er is echter niets mis mee om ook op iemands geloof te vertrouwen.

Zelfs de hardste Duggar-critici kunnen dit herkennen.

Abbie Burnett en John David Duggar... en Baby

Dus, als teken van nationale eenheid en als een symbolisch gebaar dat we hier echt samen in zitten, laten we onze verschillen opzij zetten.

Laten we hen in plaats daarvan bedanken, omdat we blijven hopen dat de Duggar-familie - en iedereen over de hele wereld - gezond blijft.

Wees veilig en slim, Duggars. En jullie allemaal.