Duggar Family House Rules onthuld: alle manieren waarop Jim Bob ze bezit

De familie Duggar staat bekend om hun grote gezinsgrootte, hun conservatieve waarden en hun vasthouden aan strikte genderrollen. Nu heeft de patriarch van de familie, Jim Bob Duggar, enkele regels onthuld die hij gebruikt om zijn kinderen in het gareel te houden. Deze regels variëren van alledaags (geen telefoons aan de eettafel) tot bizar (geen knuffels voor iemand anders dan je partner). Hier is een blik op enkele van de meest interessante regels die de Duggars moeten volgen.

Als je iets over de Duggars weet, weet je dat ze van regels houden.

Er zijn natuurlijk de Duggar-verkeringsregels die nu berucht zijn.

Maar patriarch en matriarch Jim Bob en Michelle hebben even strikte richtlijnen voor zowat elk aspect van het leven van hun kinderen.

Lang voor, en afgezien van, verkering.

Totdat ze op zichzelf gaan wonen (meestal pas toegestaan ​​als ze eenmaal getrouwd zijn), staan ​​de Duggar-kinderen onder toezicht van hun ouders.

Niet alleen als beeldspraak. Geheel.

Vanaf het moment dat ze aan hun ochtendklusjes beginnen tot het moment dat ze hun avondgebed beëindigen, is het de show van Jim Bob. Periode.

Als het klinkt als veel druk ... nou, dat is het ook.

Een onlangs onthulde lijst met Duggar-huisregels werpt meer licht op wat er precies wordt verwacht van Michelle's enorme kroost.

En man in leven, dit is super opgeblazen.

[UPDATE: Het moment waarop we hebben gewacht is eindelijk aangebroken -- de Duggar-kinderen komen in opstand tegen de strikte controle van Jim Bob! Scroll naar beneden voor het laatste nieuws over deze spannende situatie.]

1. Familierecht

Familie wetEr is niets waar Jim Bob en Michelle Duggar meer van houden dan regels. En het lijkt erop dat het controversiële stel een lijst met strikte regels heeft opgesteld waaraan ze verwachten dat hun kinderen zich zullen houden.

2. Focus verschuiven

Verschuivende focusDe regels werden deze week onthuld door Focus on the Family, een fundamentalistische christelijke organisatie waarbij de Duggars al lang zijn aangesloten.

3. De rondes maken

De rondes makenDe Duggars hebben een nieuw boek uit, en het lijkt erop dat ze als onderdeel van hun promotiecampagne Focus on the Family de volgende lijst met 22 regels hebben gegeven (en dat worden er nog meer!) Die helpen de orde te handhaven in een van 's werelds beroemdste fundamentalistische huishoudens .

4. Zachte woorden

Zachte woorden'1. Gebruik altijd zachte woorden, ook als je je niet lekker voelt.' We weten niet zeker wat wordt bedoeld met 'zachte woorden', en helaas gaan de Duggars er niet verder op in. Het volstaat te zeggen dat er waarschijnlijk niet veel F-bommen worden gedropt in het huis van Jim Bob.

5. Vriendelijke acties

Vriendelijke acties'2. Toon altijd vriendelijke acties en vreugdevolle houdingen, zelfs als u mishandeld bent. Zorg voor het juiste antwoord door anderen snel in je hart te vergeven, zelfs voordat ze erom vragen.' Met al deze regels die zijn kinderen moeten volgen, is het maar goed dat Jim Bob groot is in vergeving!

6. Lof zij!

Lof zij!'3. Wees altijd enthousiast en zoek naar mogelijkheden om het karakter van anderen te prijzen.' Het siert dat de Duggars elkaar altijd opbouwen.

7. De kunst van afbuiging

De kunst van het afleiden'4. Wijs lofprijzingen altijd af en wees God en anderen dankbaar voor de manieren waarop ze je leven hebben geholpen.' Hier wordt het verwarrend: Duggars worden verondersteld lof uit te delen, maar accepteren het nooit. Klinkt als een lastig huishouden!

8. De basis

De basis'5. Gebruik altijd manieren en respecteer anderen en hun bezittingen.' Simpel genoeg. We denken dat iedereen daar achter kan staan!

9. Eenvoudige instructies

Eenvoudige instructies'6. Doe altijd wat goed is, ook als anderen dat misschien niet doen of als niemand kijkt.' Nog een klassieker! Ze zijn op dreef!

10. En daar gaan we...

En hier gaan we ...'7. Dank God voor hoe Hij je heeft gemaakt, voor wat Hij je heeft gegeven en voor alles waar Hij je doorheen laat gaan. (Romeinen 8:28)' Ja, vanaf daar worden de dingen specifieker. We hoeven u waarschijnlijk niet te vertellen dat dit niet het laatste bijbelgedeelte zal zijn.

11. Compassie is de sleutel

Compassie is de sleutel'8. Spot niet en zet anderen niet naar beneden. Ontwikkel compassie en bid voor anderen.'

12. Wat als u 9 procent schuldig bent?

Wat als je'9. Maak nooit ruzie, klaag of geef nooit de schuld. Geef snel toe wanneer je verkeerd hebt gedaan en vraag om vergeving (zelfs als je maar voor 10% in gebreke was gebleven). Wacht niet tot je gepakt wordt. Wees er zeker van dat je zonden je zullen ontdekken. Hij die zijn zonde bedekt zal niet voorspoedig zijn, maar hij die het belijdt en nalaat zal genade vinden.'

13. In griezelig gebied komen

In griezelig gebied komen'10. Heb een harde verantwoordings- / gebedspartner om dagelijks je hart mee te delen en om je in het gareel te houden (je ouders, echtgenoot). De macht van de zonde zit in het geheim.' Dus vertel je familie elke gedachte die door je hoofd gaat? Nee bedankt!

14. Nog een goede!

Nog een goede!'11. Wees oplettend en zoek naar manieren om anderen te dienen met oprechte motieven en zonder de gedachte aan eigen gewin.'

15. Terug naar de gedachtepolitie

Terug naar de gedachtepolitie'12. Denk zuivere gedachten (Filippenzen 4:8, Romeinen 13:14).' Laat iemand tegen Jim Bob zeggen dat niemand de hele tijd zijn gedachten beheerst!

16. Verhaalbeer?

Verhaalbeer?'13. Geef altijd een goed rapport van anderen. Roddel niet! Nooit verhalen vertellen, tenzij iemand lichamelijk letsel zal oplopen. (Gebruik Mattheüs 18.)' Ik ga niet liegen, we weten niet helemaal zeker wat deze betekent.

17. De 'Verhogen'-regels

De'14. Steek nooit een hand op om te slaan.' Zoals je zult zien, lijken de volgende allemaal op elkaar.

18. Er ontstaat een patroon

Er ontstaat een patroon'15. Zet nooit een voet op om te trappen.' Had dat waarschijnlijk in de laatste kunnen behandelen.

19. Wat als je Catch speelt?

Wat als je'16. Til nooit een voorwerp op om te gooien.' Je snapt het idee...

20. Geen SCHREEUWEN!

Geen SCHREEUW!'17. Verhef nooit een stem om te schreeuwen.' En ze gaan nog steeds...

21. Zeg wat?

Wat zeg je?'18. Kijk nooit fronsend.' Oké, die zagen we niet aankomen.

22. Delen is zorgzaam

Delen is zorgzaam'19. Gebruik één speeltje/activiteit per keer. Deel!'

23. Reinheid = Goddelijkheid

Reinheid = Goddelijkheid'20. Doe je best om je omgeving netjes, schoon en georganiseerd te houden.' Het siert de Duggars dat ze een behoorlijk netjes huis hebben.

24. Geen woede-slaap!

Geen woede-slaap!'21. Laat de zon nooit ondergaan over je toorn. (Ga niet boos of schuldig naar bed)' Goede regel, maar er was waarschijnlijk een minder rare manier om dat te zeggen.

25. De vreugdevolle drie-eenheid

De vreugdevolle drie-eenheidEn tot slot '22. Wijziging J.O.Y. – Zet Jezus op de eerste plaats, anderen op de tweede plaats, jezelf op de laatste plaats.'

26. Er zijn er een paar weggelaten

Een paar weggelatenDaar heb je het. 22 regels die je zullen helpen om meer Duggar-achtig te zijn in je eigen leven In het belang van Josh hadden ze er waarschijnlijk een paar moeten opnemen over het niet molesteren van je broers en zussen of het bedriegen van je vrouw, maar misschien de volgende keer...

27. UPDATE: Opstand!

UPDATE: Opstand!Jim Bob en Michelle wisten toch zeker dat ze er niet voor altijd mee weg zouden komen, toch? Uiteindelijk zou er een tijd komen dat de Duggar-kinderen beseften dat ze een meester dienden die ze nooit konden behagen.

28. Het broekfeest

Het broekfeestHet begon onschuldig genoeg met Jinger Duggar die de dresscode van de familie trotseerde door een broek te dragen.

29. Deelnemen aan het verzet

Deelnemen aan het verzetKort daarna volgde Jill Duggar haar voorbeeld en wierp de boeien af ​​van de vloerlange rokken die ze sinds de middelbare school droeg als onderdeel van de richtlijnen voor 'bescheiden kleding' van haar familie.

30.

Eindelijk!Het heeft een paar jaar geduurd, maar uiteindelijk - in 2020, op 27-jarige leeftijd - voegde Jill zich bij haar zussen en begon ze broeken te dragen!

31. Een belangrijke ontwikkeling

Een belangrijke ontwikkelingDit was het Duggar-equivalent van de deelname van de VS aan de Tweede Wereldoorlog. Jessa was lange tijd het trouwste kind van haar ouders geweest, en nu is het tij officieel tegen Jim Bob gekeerd.

32. Een oorlog op twee fronten

Een oorlog op twee frontenDe dochters van Jim Bob komen op het slechtst mogelijke moment tegen hem in opstand. Hij is momenteel verwikkeld in een vete met Jills echtgenoot, Derick Dillard, waardoor velen zijn autoriteit in twijfel trekken.

33. Een gedurfde beschuldiging

Een gewaagde beschuldigingDerick beweert dat Jim Bob de reality-tv-inkomsten van zijn kinderen heeft gestolen en het geld hun hele leven zelf heeft gehouden.

34. Jakkes

Jakkes'Steel geen miljoenen van uw familieleden' staat misschien niet in het Duggar-regelboek, maar dat zou het waarschijnlijk wel moeten zijn.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: