Duggar-vrijageregels: volgen ALLE kinderen ze eigenlijk?

Veel van de Duggar-kinderen zijn getrouwd, maar hoeveel van hen volgden daadwerkelijk de strikte verkeringregels die hun ouders voor hen hadden opgesteld? Terwijl sommige kinderen de regels tot in de puntjes lijken te hebben gevolgd, zijn anderen wat rebelser geweest.

Voor een familie die bekend staat om zijn toewijding aan reproductie, hebben de Duggars zeer strikte regels over man-vrouwrelaties.

De Duggars trokken de aandacht van tv-producenten die werden aangetrokken door het spektakel van dit aardige, jonge stel.Lotta degenen die er zijn, zeker. Maar Jim Bob en Michelle hadden 14 kinderen, er komen er meer aan, en geen plannen om... wat dan ook.

Toch hebben ze het voor elkaar gekregen, en hoewel hun levensstijl duidelijk anders was dan de meesten van ons zich kunnen voorstellen, werd het een grote hit.

Geloof, familie en soberheid waren de centrale principes van Jim Bob en zijn bedrijf, en al snel groeide er een imperium.

Maar naarmate de tijd verstreek, kwamen er meer Duggars op de wereld, en hun show werd populairder, wenkbrauwen werden opgetrokken.

Zowel kijkers als producenten realiseerden zich dat het geloofssysteem van de Duggars zelfs ongebruikelijker was dan de grootte van de clan.

Jim Bob en Michelle zijn ronduit geobsedeerd door regels, en de richtlijnen voor verkering van Duggar zijn de strengste van allemaal.

Maar zoals u zult ontdekken, zijn ze ook het moeilijkst te handhaven. Vooral tegenwoordig als de jongeren opgroeien.

Sommige recente ontwikkelingen - waaronder een schokkende beschuldiging van ontrouw - hebben geleid tot nog meer toezicht.

Blijf lezen voor een overzicht van hoe elk Duggar-duo reageerde op de strenge edicten die hun seksleven regeerden.

1. In lijn vallen?

In lijn vallen?Van alle vreemde gewoonten die door de Duggar-clan worden toegepast, behoren de verkeringsregels tot de meest bizarre. Ze behoren ook tot de meest controversiële, zelfs binnen de familie.

2. Vroeg beginnen

Vroeg beginnenDe verkeringsregels zijn vanaf het allereerste begin een onderdeel van het leven geweest in het kroost van Jim Bob en Michelle. En de kinderen maken er op zeer jonge leeftijd kennis mee.

3. Sneakerhoofden

SneakerhoofdenDe conditionering begint lang voordat Duggar-kinderen de datingleeftijd bereiken. Een veel genoemd voorbeeld hiervan is het roepen van 'Nike!' wanneer een 'provocerend geklede' vrouw in het openbaar wordt gezien. Dit wordt gedaan als een teken voor de jongens om hun ogen af ​​te wenden door naar hun schoenen te kijken.

4. We houden je niet voor de gek

We houden je niet voor de gekJa, geloof het of niet, Jim Bob en Michelle zijn zo griezelig en zo geobsedeerd door de driften van hun opgroeiende kinderen.

5. Het doel

Het doelNatuurlijk denken ze dat dit de beste manier is om de verlangens van hun kinderen in toom te houden en te voorkomen dat ze overdreven geobsedeerd raken door seks.

6. De realiteit

De realiteitDe ervaring heeft hen echter geleerd dat dat niet het geval is, aangezien hun oudste zoon, Josh, opgroeide tot een seksueel roofdier.

7. De cavia

De caviaToen Josh Anna het hof maakte, werden de Duggars niet zo nauwlettend in de gaten gehouden als tegenwoordig, dus we weten niet of het jonge stel zich aan de regels hield (begeleide dates, fysiek contact beperkt tot hand vasthouden, enz.) tijdens de vroege dagen van hun relatie.

8. Bewijsstuk A

Tentoonstelling AMaar we weten wel dat de verdorvenheid van Josh ertoe leidde dat hij vier van zijn zussen molesteerde toen hij jong was en een escorte inhuurde (die hij naar verluidt had aangevallen) terwijl hij getrouwd was. We vermoeden dat het systeem niet zo goed werkt!

9. Eerste vrouw die vlucht

Eerste vrouw die vluchtDe volgende was Jill Duggar, die in 2014 met Derick Dillard trouwde.

10. Onder zijn duim

Onder Zijn DuimAls de eerste dochter van Jim Bob die trouwde, volgde Jill vrijwel zeker de verkeringsregels tot in de puntjes. In feite had ze weinig keus in deze kwestie.

11. Geen risico nemen

Geen enkel risico nemenDerick werd door Jim Bob doorgelicht voordat hij Jill zelfs maar mocht ontmoeten, en hun eerste dates vonden plaats onder het dak van Jim Bob.

12. Aanhoudende wrok?

Aanhoudende wrok?Natuurlijk zijn Derick en Jill tegenwoordig niet meer in gesprek met haar ouders, en Dillard dreigt een veelzeggende memoires over de Duggars te schrijven. Misschien had JB die regels moeten versoepelen!

13. Snelle opvolging

Snel succesNa Jill was het Jessa's beurt om te trouwen. Zij en Ben Seewald wisselden geloften uit in 2014.

14. Hier is niets te zien

Niets te zien hierNet als bij Jill en Derick werden Jessa en Ben nauwlettend in de gaten gehouden. Ben woonde zelfs een tijdje bij de Duggars, en het lijkt erop dat hij zich aan de krankzinnige regels van Jim Bob hield - wat misschien de reden is waarom hij een van de favoriete schoonzonen van de patriarch is gebleven.

15. Het nest verlaten

Het Nest verlatenDe volgende was Jinger Duggar, die in 2016 met Jeremy Vuolo trouwde. Samen begaven ze zich op onbekend terrein.

16. Hoe fout hij was

Hoe fout hij wasJim Bob dacht waarschijnlijk dat hij veilig was bij Jeremy, die een opleiding tot predikant volgde toen hij Jinger voor het eerst ontmoette.

17. Moedige duivelsheid

Moedige DuivelsheidNadat het jonge stel echter in het huwelijksbootje stapte, bleek Jeremy naar Duggar-normen ZEER liberaal te zijn, waardoor zijn vrouw korte broeken kon dragen in strijd met de kledingvoorschriften van het gezin, en haar toestond belangen na te streven buiten het huisvrouw zijn.

18. Een paar rebellen

Een paar rebellenWat betreft de verkeringsregels, Jeremy is bijna net zo vroom als Jim Bob, dus je kunt er zeker van zijn dat er geen seks voor het huwelijk was. Maar hebben ze enkele van de andere verkeringsregels overtreden? Bijna zeker.

19. Keer terug naar 'Normaal'

Terug keren naarDe volgende was Joseph Duggar die in 2017 met Kendra Caldwell trouwde. En Jim Bob hoefde zich duidelijk geen zorgen te maken over deze twee.

20. Het vrome paar

Het vrome paarKendra is opgevoed door een predikant die toevallig een zeer goede vriend van Jim Bob is, en insiders zeggen dat dit huwelijk zo goed als gearrangeerd was.

21. Een semi-schandaal

Een semi-schandaalEr zijn berichten dat Jedidiah Duggar Kendra eerder het hof maakte dan Joe, maar hoe dan ook, het lijkt duidelijk dat deze twee plichtsgetrouw waren in hun naleving van de verkeringregels.

22. Snel bewegen

Snel bewegenBronnen beweren zelfs dat Joe en Kendra de regels nauwkeuriger volgden dan welk Duggar-stel dan ook. Met een verkering van vier maanden hadden ze natuurlijk niet veel tijd om af te dwalen!

23. Joy's beurt

VreugdeVervolgens kwam Joy-Anna Duggar, die in 2017 met Austin Forsyth trouwde.

24. Leren uit ervaring

Leren uit ervaringHet lijkt erop dat Jim Bob heeft geleerd van zijn gunstige ervaring met de Caldwells, aangezien de Forsyths een ander diep religieus stel zijn met wie hij zeer goed bekend is.

25. Verloren tijd inhalen

Verloren tijd goedmakenJoy en Austin verspilden geen tijd toen ze eenmaal getrouwd waren -- ze werd zwanger tijdens hun huwelijksreis! - maar er is geen indicatie van enige 'activiteit' voor het huwelijk.

26. De rebel vestigt zich

De rebel vestigt zichVervolgens kwam Josiah Duggar, die in 2018 in het huwelijksbootje stapte met Lauren Swanson.

27. Probleemkind

ProbleemkindJosiah is de enige Duggar die iemand anders het hof maakte voordat hij zijn uiteindelijke levenspartner ontmoette, en veel fans geloven dat de familie zijn relatie met Lauren versnelde, zodat hij de regels niet zou overtreden.

28. Een korte lijn

Een korte riemSommigen gaan zelfs zo ver dat ze zeggen dat het huwelijk is gearrangeerd door de ouders van het paar. Hoe het ook zij, ze lijken tegenwoordig gelukkig getrouwd te zijn, en het ziet er niet naar uit dat ze vóór hun trouwdag de verkeringsvoorwaarden hebben geschonden.

29. Hun eigen ding doen

Hun eigen ding doenJim Bob zou echter niet zoveel geluk hebben met John David Duggar, die in 2018 met Abbie Burnett trouwde.

30. Pioniers

WegbereidersHoewel ze niet in details treden, zijn John David en Abbie openhartig geweest over het feit dat ze 'hun eigen regels voor verkering hebben gemaakt'. We veronderstellen dat zelfs Jim Bob besefte hoe absurd het was om toezicht te houden op het seksleven van een man die toen bijna 30 was.

31. Orde herstellen

Orde herstellenDat gezegd hebbende, kun je er zeker van zijn dat de jongere broers en zussen die binnenkort John Davids pad zullen volgen NIET zoveel geluk zullen hebben!

32. Het Jana-probleem

Het Jana-probleemJe zou misschien denken dat Jana zich geen zorgen hoeft te maken over de verkeringregels omdat ze nog vrijgezel is. Maar geloof het of niet, de 30-jarige is misschien wel het meest ingetogen kind van Jim Bob en Michelle.

33. Beste vrienden ... en misschien meer?

Beste vrienden ... en misschien meer?Insiders zeggen dat Jim Bob zich zorgen maakte over Jana's hechte vriendschap met Laura DeMasie toen de vrouwen de 30 naderden en nog steeds meer geïnteresseerd leken in elkaar dan in het vooruitzicht van het vinden van echtgenoten.

34. Een tragische wending

Een tragische wendingDus toen Laura naar Georgia verhuisde om carrière te maken, geloofden velen dat ze in wezen werd weggestuurd door Jim Bob, die notoir homofoob is.

35. Een mysterieus uitje

Een mysterieus uitjeEn toen Jana in juli 2020 op vakantie ging naar een onbekende locatie, geloofden velen dat ze tegen Jim Bob's wens in Laura bezocht. De vrouwen mochten voorheen alleen samen begeleide reizen maken. Als de geruchten waar zijn, kunnen we niet gelukkiger voor ze zijn.

36. Zeg dat het niet zo is!

Zeg het isHelaas zijn niet alle recente ontwikkelingen in het liefdesleven van de Duggars gelukkig geweest. Fans zijn ervan overtuigd dat Jeremy Vuolo Jinger heeft bedrogen.

Wacht! Er zijn meer Duggar-vrijageregels: volgen ALLE kinderen ze echt ?! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: