Duggar Compound overvallen door federale agenten: wat is er echt gebeurd? [Nieuwe details]

De Duggars zijn de laatste tijd veel in het nieuws, en niet met goede redenen. Het lijkt erop dat federale agenten onlangs hun terrein hebben overvallen. Hier zijn de details van wat er echt is gebeurd.

Het was een interessante week voor de beroemdste fundamentalisten van reality-tv.

Na de onverwachte geruchten online dat het huis van de verguisde eerstgeborene Josh Duggar was binnengevallen door de FBI, kwamen er nieuwe details binnen die een iets ander beeld schetsten.

Fans kwamen er al snel achter dat Josh thuis was niet was binnengevallen, maar dat het huis van zijn ouders, de zogenaamde Duggar-compound in Arkansas, was bestormd door Homeland Security.

Het leek te bizar om waar te zijn, maar het lijkt erop, tenminste gedeeltelijk.

Een aantal gerenommeerde mediakanalen doen verslag van het verhaal, de FBI heeft er commentaar op gegeven en het ziet er zeker naar uit dat de Duggars eigenlijk zijn onder een of ander onderzoek .

Volgens nieuwe details die zijn gepubliceerd door nieuwssites van beroemdheden TMZ en The Ashley's Reality Roundup, zou de familie heel goed in juridisch heet water kunnen verkeren - Josh in het bijzonder.

Dit is wat we tot nu toe weten - en welke verrassingen we hebben ontdekt.

1. Duggar-drama

Duggar-dramaDe Duggars worden altijd onder de loep genomen en veel geruchten over hen op internet zijn ongegrond. Maar hierin lijkt het erop dat ze in ernstige juridische problemen verkeren. Het lijkt erop dat de beroemde familie wordt onderzocht door de federale overheid.

2. Josh alweer?

Jos alweer?Aanvankelijk beweerden rapporten tijdens het weekend dat Josh Duggar - de eerste van de 19 kinderen van Jim Bob en Michelle, en zelf vader van vijf (binnenkort zes) - zijn huis en bedrijf had zien overvallen door de FBI.

3. Het zwarte schaap

Het zwarte schaapVermeende oorzaken voor het onderzoek varieerden van mensenhandel tot belastingfraude. Houd in gedachten dat geen van deze theorieën werd bevestigd, maar dit is Josh Duggar waar we het over hebben. Zijn veelbewogen verleden is goed gedocumenteerd en nog steeds radioactief onder fans. Veel mensen waren dan ook verrast door het nieuws.

4. Het houdt nooit op

Het stopt nooitJosh maakt het leven van zijn familie tot een hel en veroorzaakt al jaren verontwaardiging onder fans. En we hebben het niet alleen over het feit dat hij vier van zijn zussen heeft misbruikt toen hij nog een tiener was (hoewel dat zeker genoeg zou zijn om zijn reputatie voor het leven aan te tasten).

5. Probleemkind

ProbleemkindHet wordt bijna over het hoofd gezien door de pers, maar de afgelopen vier jaar is het leven van Josh een bijna eindeloze parade van rechtszaken geweest. Hij wordt momenteel aangeklaagd voor vastgoedfraude.

6. Ja, dat kun je niet doen

Ja, dat kanEen man uit Arkansas beweert bijvoorbeeld dat Josh hem onroerend goed heeft verkocht dat eigenlijk toebehoorde aan een derde partij die niet op de hoogte was van de deal. Onnodig te zeggen dat dat hoogst illegaal is.

7. Geen verrassing

geen verrassingDus toen bekend werd dat er een inval was gedaan in het huis van Josh, waren de fans niet bepaald verbijsterd. Maar we kwamen er al snel achter dat dat niet het geval was.

8. Ongebruikelijke verdachten

Ongebruikelijke verdachtenHet was eerder het huis van Jim Bob en Michelle - de zogenaamde Duggar-compound - dat was bestormd. En het was het Amerikaanse Department of Homeland Security Investigations (HSI) dat de inval uitvoerde, niet de FBI.

9. Bevestigd!

Bevestigd!Het is duidelijk dat er veel is dat we niet weten, maar het bureau heeft zelf bevestigd dat dit inderdaad aan de gang is. [Ik betwist de informatie niet dat] HSI aanwezig was [bij het Duggar-huis] ingevolge een lopend federaal strafrechtelijk onderzoek', vertelde een HSI-woordvoerder aan de lokale NBC-gelieerde KNWA. 'Aangezien er echter geen aanklachten zijn ingediend, bespreekt HSI de aard van welk type onderzoek dan ook niet totdat, of en wanneer er aanklachten worden ingediend. Ik kan de reden voor ons verblijf daar niet bespreken.

10. Uitspreken

UitsprekenDe Duggars reageren zelden op geruchten in de media, maar berichten over een inval in het huis van Jim Bob en Michelle waren zo wijdverbreid dat de familie de behoefte voelde om een ​​verklaring af te geven via hun woordvoerder, Chad Gallagher.

11. Schok veinzen

Schok veinzenWe waren geschokt toen we vandaag in een nieuwsbericht zagen dat ons huis was binnengevallen door federale wetshandhavingsinstanties', vertelde Gallagher aan het tijdschrift People. 'Dit is niet waar.'

12. 'Voor zover wij weten'

Voor zover wij weten, is het ook niet waar dat een lid van onze familie het doelwit is van welk onderzoek dan ook, vervolgde de verklaring van de Duggars. Die formulering zorgde voor veel opgetrokken wenkbrauwen in Arkansas en daarbuiten.

13. Hij heeft daar geen ongelijk in

HijEen leven leiden in de ogen van het publiek heeft ons geleerd dat het het beste is om niet te reageren op elk gerucht en stukje 'nepnieuws' dat online wordt verspreid. Het zou een fulltime baan zijn als we dat zouden proberen', zei Gallagher dinsdag.

14. Het laatste woord?

Het laatste woord?Vanwege de berichtgeving in de media van vanavond vonden we het echter belangrijk om dit gerucht met u te bespreken', besluit Gallagher. 'Bedankt voor de liefde en steun waar we altijd op kunnen rekenen in jullie, onze fans en vrienden.

15. Jed's beurt

JedJedidiah 'Jed' Duggar - de 20-jarige zoon van Jim Bob en Michelle die onlangs een campagne lanceerde voor de vertegenwoordiger van de staat Arkansas - was veel cryptischer in zijn opmerkingen nadat het nieuws bekend werd.

16. Aldus sprak Jed

Aldus sprak JedIk woon daar niet en ik ben niet op de hoogte van enig onderzoek, vertelde de jonge politicus aan de pers. (Noot van de redactie: woont hij daar niet? Kunnen mensen de compound verlaten voordat ze worden uitgehuwelijkt?)

17. Zaak gesloten

Zaak geslotenHet feit dat de familie hier snel commentaar op gaf, duidde op zijn minst op enige bezorgdheid, maar de Duggars dachten duidelijk dat hun verklaring het laatste woord over de kwestie zou zijn. En ze hadden het duidelijk mis.

18. Niet uit het bos

Niet uit het bosOp woensdag verduidelijkte de KNWA hun verhaal door de volledige verklaring van de HSI-agent te plaatsen, samen met audio van zijn opmerkingen als verificatie van wat er feitelijk aan de hand is in Northwest Arkansas.

19. Dit klinkt slecht

Dit klinkt slechtIk betwist de informatie die u heeft verkregen niet, dat HSI daar aanwezig was, als gevolg van een lopend federaal strafrechtelijk onderzoek. aldus de HSI-woordvoerder. Ik kan in principe bevestigen dat we daar waren vanwege een lopend federaal onderzoek en laat het daarbij.

20. Het zwarte schaap is terug

Het zwarte schaap is terugEveneens op woensdag verklaarde HSI-woordvoerder Bryan Cox dat het een Duggar-bedrijf was, niet een Duggar-huis dat was binnengevallen. Het bedrijf was gevestigd in blok 14000 van Wildcat Creek Road in Springdale, Arkansas, wat betekent dat het waarschijnlijk de autodealer is die eigendom was van Josh.

21. Op het geld

Op het geldIk betwist de informatie die u hebt verkregen niet. Dat is de locatie waar we waren', zei Cox tegen de media. 'Ik kan niets zeggen over de status van een lopend onderzoek. Maar ik betwist niet dat we aanwezig waren op dat specifieke adres,

22. Zwarte schapen naar de slacht?

Zwart schaap naar de slacht?Op de vraag of het onderzoek specifiek op Josh was gericht, antwoordde Cox: 'Ik kan met geen enkele persoon spreken tegen wie mogelijk een onderzoek loopt. Ik kan dus bevestigen dat we op dat adres waren. En sprak met individuen op die locatie. Maar ik kan geen personen bij naam noemen.

23. Subtiele bevestiging

Subtiele bevestigingGevraagd of de activiteit op het terrein van Josh een inval was of gewoon een huiszoeking, antwoordde Cox: 'Ik kan niet specifiek spreken, maar in algemene zin, wanneer een federale wetshandhavingsinstantie op een locatie is vanwege een 'lopend federaal onderzoek'.' ,' er is een zeer beperkt aantal omstandigheden dat van toepassing zou zijn, en ik zou zeggen dat onze aanwezigheid daarmee in overeenstemming is. Ik ben gewoon niet in staat om de exacte aard te bespreken.

24. Gesloten wegens zaken

Gesloten voor zakenDe KNWA plaatste woensdag een foto van het autoparkeerterrein van Josh. Het hek was op slot en alle auto's waren uit het pand verwijderd.

25. Derick spreekt zich uit

Derick spreekt zich uitDe echtgenoot van Jill Duggar, Derick Dillard, is al geruime tijd vervreemd van zijn schoonfamilie, en sommige fans denken dat hij vorige maand waarschuwde voor de aanstaande inval tijdens een Twitter-tirade waarin hij de familie in de war bracht.

26. De waarheid over Jim Bob?

De waarheid over Jim Bob?Tijdens een tirade waarin hij Jim Bob Duggar beschuldigde van het stelen van de bankrekeningen van zijn kinderen - serieus - verzekerde Derick fans dat een storm onvermijdelijk is met betrekking tot de financiën van het gezin.

27. Er komt nog meer...

Meer volgt ...Onnodig te zeggen dat hier veel vragen onbeantwoord blijven. We blijven u op de hoogte houden van deze bizarre gang van zaken naarmate er meer informatie beschikbaar komt.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: