Donald Penn maakt Camilla Poindexter zwanger; NFL-ster op BLAST gezet door vrouw

Donald Penn is in de problemen met zijn vrouw nadat hij een andere vrouw zwanger heeft gemaakt. De NFL-ster werd opgeblazen door zijn vrouw, die de sociale media gebruikte om de ontrouw van haar man aan het licht te brengen. 'Ik kwam erachter dat mijn man een andere vrouw zwanger heeft gemaakt en ik ben er klaar mee', schreef ze. 'Ik heb genoeg meegemaakt.' Penn heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen.

Oakland Raiders-lijnwachter Donald Penn zou een reality-tv-ster hebben geslagen, en zijn vrouw is verre van tevreden ... volgens Instagram.

De tirade die ze over het onderwerp plaatste, is nogal wat.Don P

Dominique Penn uitte de beschuldiging en plaatste hem op BLAST op Instagram, waarbij ze haar man ervan beschuldigde een baby in Camilla Poindexter te hebben gestopt.

Het voldoet te zeggen, ze is geen fan van Poindexter , die liefhebbers van realityshows zich misschien herinneren, verschenen in een paar seizoenen van Bad Girlsclub .

'Mijn man heeft me bedrogen met deze kaprat', schreef Dominique. 'Ze wist vanaf sprong dat hij getrouwd was!! Hij wist dat hij getrouwd was!'

'Ze hebben dit mijn familie aangedaan! Je krijgt geen browniepunten voor een getrouwde man die denkt dat hij zijn vrouw zou verlaten!'

Oke dan. Dit is geminachte vrouw Dominique:

Dom P

Camilla is in maart bevallen van een zoon.

Het is niet precies duidelijk hoe ze erachter kwam, maar Dominique is er behoorlijk van overtuigd dat Donald, die in zijn carrière $ 47 miljoen heeft verdiend, de vader is.

Donald en Dominique Penn hebben zelf drie kinderen, maar 'hij heeft nu vier kinderen (vaderschapstest in behandeling) om zich zorgen over te maken', schreef ze.

Maar ondanks de publieke schande, zal ze haar man bijstaan, ondanks zijn vermeende flirten en impregneren van Poindexter (hieronder).

De reden? Ze is een sterke vrouw!

Cami P

'Mijn man trouwde met een sterke vrouw, en zelfs op zijn zwakste punten vandaag, moedigde ik hem aan om [op zondag] te gaan spelen!' ze postte.

'Ik tilde hem op en ik vertelde hem dat zijn vriend hier doorheen zou komen!!!' Dominique voegde eraan toe en merkte op: 'Als gevolg van al jullie schoffels die er zijn ...'

'Denk nooit een seconde dat een man nooit kruipend terug zal komen naar zijn vrouw... In de meeste gevallen, zoals bij mij, WINST DE VROUW ALTIJD.'

Volgens TMZ is Camilla onvermurwbaar dat ze dit nooit voor het geld heeft gedaan of om iemand neer te halen, en is ze niet op zoek naar publiciteit.

Ze wil gewoon dat Donald hun dochter blijft steunen, en dat is dat. Zal dit zijn afgewezen echtgenoot tevreden stellen? Te oordelen naar deze tirade?

We zouden onze adem niet inhouden...

Penntweet 1

God steunt dit niet, schrijft ze.

Niet dat we zouden verwachten dat hij een grote fan zou zijn, maar denkt ze echt dat ze hier doorheen zal komen omdat er kinderen bij betrokken zijn?

Was het maar altijd zo eenvoudig.

Onnodig te zeggen dat haar verklaring nog lang niet voorbij was, aangezien ze stoutmoedig verklaart dat ze iedereen kan vernietigen, maar er simpelweg voor kiest om dat niet te doen:

Penntweet 2

Dominique roept Poindexter op omdat ze probeert haar miljoenen te krijgen - waar ze hoe dan ook waarschijnlijk een behoorlijk deel van zal krijgen - vervolgt Dominique:

Je weet @therealcamillap niet eens wat je net hebt geopend! Dus laten we achterover leunen en stoppen met al deze onzin! Ik heb het de wereld nu verteld.

Je impliceert al maanden je volgers op Twitter. Ik ben degene die er net achter komt omdat hij je Jane Doe-kont geheim hield.'

'#Jane Doe!

Het laatste hoofdstuk - althans voorlopig - van deze epische saga verschijnt hieronder. Lees het en vertel ons: probeert Dominique ons te overtuigen? Of zijzelf?

Penntweet 3