Demi Lovato gooit alle schaduw naar Kathy Griffin

Demi Lovato is niet bang om haar mening te uiten, vooral als het om Kathy Griffin gaat. De popster ging donderdag naar Twitter om serieuze schaduw te werpen op de komiek, die onlangs onder vuur kwam te liggen omdat hij poseerde met een bebloede replica van het hoofd van president Donald Trump. 'Ik vind het zo grappig als mensen me proberen te komen halen alsof ik niet mijn eigen rotzooi heb waar ik dagelijks mee te maken heb', schreef Lovato. 'Sommigen van ons hebben met meer te maken dan anderen en voor iemand in de publieke belangstelling is het ongelooflijk moeilijk.' 'Kathy Griffin zou als geen ander moeten weten dat woorden en daden consequenties hebben', vervolgde ze. 'Ik hoop dat ze dit als een leerles beschouwt en haar platform gebruikt om mensen bij elkaar te brengen in plaats van ze uit elkaar te halen.' Lovato heeft geen ongelijk - Griffin zou waarschijnlijk als geen ander moeten weten dat haar acties gevolgen hebben. Maar misschien is dit een leerles voor de cabaretier en zal ze haar platform gebruiken om mensen bij elkaar te brengen in plaats van ze uit elkaar te halen.

Sorry, Kathy Griffin.

Maar Demi Lovato heeft geen spijt.

Ze neemt ook geen deel aan je saaie persconferentie.

Kathy Griffin Persconferentie Pic

Op vrijdagmiddag zat Griffin naast haar advocaat en zeurde over de manier waarop Donald Trump en zijn familie haar de afgelopen dagen hebben behandeld.

Zowel de president, zijn kinderen als zijn vrouw hebben enkele keuzewoorden voor de komiek nadat ze poseerde voor een fotoshoot waarbij ze een bebloed, onthoofd hoofd van de opperbevelhebber vasthield.

Zowel Donald als Melania Trump riepen Griffin uit voor het traumatiseren van hun 11-jarige zoon met deze afbeelding, terwijl degenen van beide kanten van het gangpad Griffin ook hebben geslagen.

Tijdens haar persconferentie gisteren beschuldigde Griffin Trump en zijn familieleden ervan haar te pesten en mijn leven voor altijd te ruïneren, door tegen verslaggevers te zeggen:

'Ik denk niet dat ik hierna een carrière zal hebben. Ik denk dat hij... Ik zal eerlijk zijn, hij heeft me gebroken. Hij brak me, en toen dacht ik: 'Nee, dit klopt niet.''

Kathy Griffin met bloederig Trump-hoofd

Griffin heeft misschien gelijk over het einde van zijn carrière.

Ze heeft verloor een sponsorovereenkomst en werd ontslagen door CNN.

Maar bijna iedereen denkt dat ze het verdient, gezien de ongepaste, beledigende, belachelijke aard van haar acties hier.

(Iedereen behalve Jim Carrey, die voor Griffin is opgekomen.)

'Er zijn een stel oude blanke mannen die me het zwijgen proberen op te leggen, en ik hoor alleen maar zeggen dat dat verkeerd is', zei Griffin vrijdag en voegde eraan toe:

'Je hoeft me niet leuk te vinden, maar je moet een strip niet de mond snoeren.'

Dit is naar onze mening een vreemde verdedigingslinie.

EERST moet je grappig zijn om een ​​komiek te kunnen zijn, nietwaar? Dus Griffin past niet echt in de beschrijving.

TWEEDE, waarom zouden cabaretiers vrij zijn om te zeggen en te doen wat ze willen?

TEN DERDE, niemand legt Griffin het zwijgen op. Ze mag alles zeggen wat ze wil en poseren voor elke foto die ze wil. Maar, net als iedereen, bereidt ze zich ook voor op de gevolgen.

Demi Lovato: Leuke foto!

En dat is waar Lovato om de hoek komt kijken.

Iemand die zich al vaker heeft uitgesproken tegen pesten, de zanger is duidelijk boos dat Griffin de slachtofferkaart probeert uit te spelen.

Ze effeerde. Ze heeft zich verontschuldigd en beweert te weten dat ze het verprutst heeft... dus waar heeft Kathy het in hemelsnaam over?!?

'Ik vind het grappig als pestkoppen de slachtoffers spelen', twitterde Lovato kort na de persconferentie van Griffin en voegde eraan toe:

'Oeps. Ik heb mijn thee gemorst.'

demi naar griffioen

Punt. Spel. Komt overeen, Demi Lovato, toch?

Het is moeilijk om hier fouten te vinden in haar eenvoudige boodschap en logica.

Dit is ook niet de eerste keer dat Lovato en Griffin ruzie hadden op sociale media.

In maart 2014 voerden de sterren ruzie op Twitter nadat Griffin was gevraagd om de grootste douche-beroemdheid uit te roepen, 'reageerde destijds:

Kathy

Zal Griffin volgende week nog een persconferentie houden om tegen Lovato te schreeuwen?

Of zal ze misschien tot het besef komen dat ze haar mond moet houden? En dat ze haar graf alleen maar dieper en dieper aan het graven is?

En dat ze in dit geval ronduit ongelijk heeft en alleen de andere politieke kant helpt door haar platform op deze manier te gebruiken?

Kathy Griffin is een idioot

Serieus, Katrhy Griffin.

Zip het.