Delonte West: Nailing Jumpers, de moeder van LeBron James?

Delonte West stond bekend om zijn springer en omdat hij de moeder van LeBron James was. Hij was een gezel NBA-speler die 10 jaar lang door de competitie stuiterde.

Is het mogelijk dat de meest verrassende zet van het seizoen van de Cleveland Cavaliers niet was dat superster LeBron James stopte in Game 5 tegen de Celtics, maar de verliefde bewegingen van Delonte West op LeBron's moeder, Gloria James, in de zak?

Dat is het gerucht dat de ronde doet!

LeBron James Pep Rally Pic

Deze ongefundeerde roddels circuleren al dagen en geen betrouwbare bronnen hebben het gemeld, maar mensen blijven zoeken naar details over berichten dat Gloria James, de moeder van LeBron, slaapt met zijn teamgenoot en vriend Delonte West.

Of het waar is of niet, is een gok van iedereen. Aan de ene kant is het belachelijk ... aan de andere kant, wie kan een paar HETE nektattoos weerstaan?

Slaapt de moeder van LeBron James, Gloria, met Delonte West?

Wie begon dit gerucht? West zelf, boos omdat hij niet genoeg speeltijd krijgt? Een woedende Cavs-fan die verbitterd is dat James via een gratis agentschap kan vertrekken? Een fanatieke Cleveland-supporter die op zoek is naar een excuus voor het vroegtijdig verlaten van de play-offs van zijn team?

Over zijn naderende vrije dienst gesproken: waar zal LeBron terechtkomen?

ClevelandChicagoNew YorkHet huis van de moeder van Delonte WestMiami