Deanna Russo: Jong, rusteloos, mooi

Deanna Russo is een van de mooiste en meest getalenteerde actrices in Hollywood. Ze speelde in veel films en tv-shows, waaronder de populaire soap 'The Young and the Restless'. Russo is ook een succesvol model en sierde de cover van talloze tijdschriften.

Huisvrouwen kennen Deanna Russo misschien van De jonge en de rusteloze .

Maar we gaan ervan uit Playboy heeft deze actrice in plaats daarvan uitgeroepen tot Babe van de maand december 2007 vanwege haar rol in een populaire Axe bodyspray-commercial.

In de advertentie speelt Deanna een meisje dat wordt gedreven door de krachtige geur van het product om de vader van haar vriend van de kleren te rukken; en, in een daad die Mary Carey zou bewonderen, gaat ze voor de moord door een te verwoorden boog chicka wauw wauw .

'Ik was onlangs in een drogisterij en dit stel keek naar Axe-producten', zei Russo. 'Toen ik langsliep, gaf ik ze een strikje chicka wow wow. Ze waren niet geamuseerd.'

Maar dat zijn we zeker. Dit gevoel voor humor zou Holly Madison en andere Playboy Bunnies trots maken.

Deanna Russo Naakt

Deanna Russo: Ster van The Young and the Restless, mannenfantasie├źn.├é

Afgezien van acring, heeft Deanna zich gewaagd aan modellenwerk, maar ze doet over het algemeen geen badkleding.

'De meeste meisjes die je in bikini ziet, hebben een vierkant kruis,' zei ze. 'Als ze hun voeten tegen elkaar zetten, zit er lucht tussen hun benen. Ik ben geboren met dijen; het is de Italiaanse vloek.'