Dean Unglert vóór de datums van de geboorteplaats van de vrijgezellin: wees alsjeblieft aardig tegen mijn vader!

Hallo allemaal! Zoals we allemaal weten, is Dean Unglert momenteel een deelnemer aan The Bachelorette en staat hij op het punt om naar de dates in de geboorteplaats te gaan. Nu ben ik meestal niet iemand die mensen vertelt wat ze moeten doen, maar in dit geval denk ik dat het belangrijk is dat de kijkers aardig zijn tegen Dean's vader. Waarom? Ten eerste is Dean een geweldige kerel en hij verdient het om geluk te vinden. Maar wat nog belangrijker is, zijn vader maakt momenteel een moeilijke tijd door en hij heeft alle steun nodig die hij kan krijgen. Dus alsjeblieft, als je naar de show kijkt, zorg er dan voor dat je wat positieve vibes naar Dean stuurt. Hij is een goede kerel die een moeilijke tijd doormaakt - laten we hem helpen!

Zoals The Bachelorette spoilers voorspelden, neemt Dean Unglert Rachel Lindsay mee naar huis om zijn familie te ontmoeten tijdens de show vanavond.

Het is weer die tijd voor dates in de geboorteplaats - altijd verhelderend en vaak noodlottig voor deelnemers, en in sommige gevallen hun families.Dean Unglert Pic

Dean is dit jaar een favoriet bij fans geworden, en natuurlijk is hij een van de vier vrijers die een date met Rachel in zijn geboorteplaats krijgt.

Zijn familie is al eerder in gesprek geweest, maar op een verrassende manier is hij naar het internet gegaan om religieuze tolerantie te vragen.

Omdat zijn vader een sikh is.

Als je even je hoofd krabt en je afvraagt ​​wie het probleem heeft met Sikhs, de kwestie is iets ingewikkelder dan dat.

Het sikhisme is, zoals elk geloof, gecompliceerd.

In wezen is het een panentheïstische religie die gelooft in een enkele God die elk aspect van het universum doordringt en overstijgt.

Veel mensen die een minderheidsgeloof aanhangen, zien discriminatie en spot, vooral wanneer ze slecht worden begrepen door de cultuur waarin ze leven.

Helaas hebben twee realiteiten van Sikhs ertoe geleid dat ze geconfronteerd worden met echt geweld van onverdraagzamen, waarvan Dean duidelijk denkt dat hij zijn vader eraan kan onderwerpen.

Rachel (de vrijgezellin) foto

Sikhs dragen tulbanden over hun ongeschoren haar als een kwestie van religieuze uiting.

Hoewel het sikhisme bekeerlingen accepteert (zoals bijvoorbeeld Dean's vader), proberen ze niet actief iemand te bekeren, en daarom is er een machtige etnische vereniging voor sikhs.

Het resultaat is dat je mensen met een bruine huid hebt die tulbanden dragen en, nou ja, dwepers staan ​​over het algemeen niet bekend om hun beschaafde opleiding.

In de ogen van de onwetenden zien sikhs eruit als moslims.

(En we hebben het hier over dwepers, dus zij zien moslims als doelwitten voor geweld)

Er zijn afschuwelijke haatmisdaden gepleegd tegen Sikhs, die op zich al gemeen genoeg zouden zijn.

Maar in veel gevallen lijkt het een geval van identiteitsverwisseling aangewakkerd door islamofobie.

Dean Unglert heeft zijn vader in het verleden omschreven als 'excentriek' en kreeg daarvoor kritiek van Sikh-fans van de show.

Zich bewust van vooringenomenheid en vooroordelen binnen de cultuur, ging Dean naar Instagram om mensen te vragen om niet lullig te zijn over zijn vader, eigenlijk:

'Thuissteden zijn over 2 dagen! ..en ik vraag om een ​​gunst: toen ik zei dat mijn vader excentriek was, had ik het niet over zijn sikh-geloof of de tulband die hij op zijn hoofd draagt.'

Dean Unglert op een hek

Dat had hij al verduidelijkt, maar het is goed om het nog eens te herhalen.

Iemand die tot een minderheidsgeloof behoort, moet niet worden gezien als een gekke eigenaardigheid, weet je?

'Ik vraag je niet om zijn gevoelens (of de mijne) te sparen, maar in plaats daarvan om op de hoogte te zijn en de miljoenen mensen die tot de Sikh-gemeenschap behoren te accepteren.'

Dat is zo belangrijk.

Vertegenwoordiging op televisie is belangrijk, en de mensen thuis kunnen op die manier veel leren.

Maar dat werkt allemaal niet als mensen iemand anders belachelijk maken of bang maken omdat ze anders zijn, weet je?

'Hoewel hij en ik niet close zijn, respecteer ik de beslissing van mijn vader om zijn hart te volgen en het leven na te streven dat hij heeft gekozen.'

Dat is alles waar je om kunt vragen, weet je?

'Laten we hem niet bekritiseren vanwege zijn uiterlijk of zijn overtuigingen, want daarmee vernederen we een heel geloof en cultuur die miljoenen mensen omvat.'

Decaan Unglert en Rachel

Dat is zo'n belangrijke uitspraak.

'En ik weet dat we allemaal beter zijn dan dat. Dat was alles (voor nu) #endrant HAPPY SATURDAY PEOPLE'

Dean is gewoon zo charmant, weet je?

Zoals je je misschien herinnert, is hij een startende recruiter met de initialen van zijn moeder op zijn borst getatoeëerd.

Dus ... zijn baan is erg millennial en zijn persoonlijkheid is meer dan een beetje eigenzinnig.

Eerlijk gezegd is Dean sympathiek, zelfs als hij een andere deelnemer in de schaduw stelt.

Voeg daarbij zijn jongensachtige knappe uiterlijk dat vaag ( vaag !) doet denken aan De flits is Grant Gustin, en je hebt een sterke mededinger.

Dan gooi je dit zeer gevoelige pleidooi voor mensen om het geloof van zijn vader te respecteren, dat door miljoenen wordt gedeeld.

Hij is een soort droom, toch?

decaan, 26

Natuurlijk weten we helaas al dat Rachel Dean niet gaat kiezen, en niet alleen omdat Bachelorette spoilers vertelde het ons ook.

Unglert werd gespot op de set voor Bachelor in het paradijs , wat geweldig is voor die show, maar geen goed nieuws voor zijn rol in De Vrijgezellin .

(Het betekent ook dat hij volgend seizoen niet The Bachelor zal zijn, een rol waaraan hij ook is gekoppeld door de geruchtenmolen van de franchise.)

Onbedoelde spoilers, veel?

Je zou denken dat als deze charmante man niet de laatste keuze van Rachel Lindsay is, ze voor de knappe Peter Kraus zou gaan.

Maar eigenlijk zijn we er vrij zeker van dat we het weten op wie Rachel zal kiezen De Vrijgezellin ... volg de link om erachter te komen!