David Beador: Ik heb nu een jonge, hete vriendin! Neem dat, Shannon!

David Beador gaat officieel weg van zijn ex-vrouw Shannon! De zakenman heeft een nieuwe, jongere vriendin en hij is niet bang om met haar te pronken.

Alleen omdat Shannon Beador van David gaat scheiden en van plan is alles af te nemen, wil nog niet zeggen dat Davids leven voorbij is. Tot grote ergernis van Shannon.

Het lijkt er zelfs op dat David een nieuwe vrouwelijke liefde heeft gevonden.En deze twee lijken er niet meer om te geven, wie weet.

David Beador, Lesley Cook

We weten dat David Beador er op elke foto min of meer hetzelfde uitziet, maar dat is het zeker niet Shannon Beador aan zijn zijde.

Deze vrouw, wie RadarOnline rapporten zijn Lesley Cook genaamd , is een 34-jarige moeder van twee zeer jonge kinderen.

Lesley is een doe-blogger en komt uit Orange County en heeft gepost over hoeveel ze van Laguna houdt (natuurlijk tussen foto's van haar twee dierbare kinderen door).

Ze is ook gezien in The Montage, dat tijdens hun huwelijk een geliefd restaurant was voor David en Shannon.

RadarOnline meldt dat meerdere bronnen bevestigen dat Lesley en David inderdaad aan het daten zijn. Het lijkt erop dat deze relatie ergens in december is begonnen.

Lesley Kok

Nu hebben David en Lesley geen foto's geplaatst van zichzelf op slot, maar we hebben meer dan alleen rapporten die erop wijzen dat deze twee een relatie hebben.

In de onderschriften van de foto van de twee, die op 14 januari werd geplaatst, schreef Lesley simpelweg:

'Ik kwam deze man tegen...'

Lesley zei dat de foto om 2 uur 's nachts in Las Vegas was toen ze met haar tante sprak.

Pas toen iemand David hot en Lesley 'lucky' noemde, stemde David toe en drong erop aan hij is de gelukkige.

Lesley Cook en David Beador

Dat is niet het enige exemplaar.

Eerlijk gezegd weten we niet of het een inside-joke was of dat iemand David Beador voor de gek hield door hem te vertellen dat het gebruik van de hashtag '#discreet' zijn opmerkingen op de een of andere manier onzichtbaar zou maken voor iedereen behalve de ontvanger.

(Hij en Lesley hebben allebei '#discrete' gebruikt, wat ook een woord is maar niet met de bedoelde betekenis)

Omdat hij die hashtag meerdere keren in reacties heeft gebruikt en ... absoluut iedereen kan ze zien.

Lesley Cook deelde op Instagram dat ze zichzelf echt uitputte tijdens het sporten, en David onthulde in de bijschriften dat hij haar had geholpen.

Lesley Cook en David Beador geven commentaar

David voegde ook nog een plagerige opmerking toe:

'Was dit voor of nadat we elkaar 'botsten'? Ziet eruit als een geweldig leuke avond! Ik kan me echter niet herinneren dat ik je date heb ontmoet, vreemd genoeg... misschien hield hij je schoenen achterin vast toen je zei dat je voeten pijn deden.'

Dat is de manier waarop mensen praten als ze willen dat de hele wereld weet dat ze met een aantrekkelijke jongere vrouw uitgaan, maar een advocaat of misschien hun kinderen hebben beloofd dat ze het een tijdje rustig zullen houden.

Er zijn andere foto's geweest - niet waarop David te zien is, maar die laat zien dat ze aan het trainen is, waarbij David in de opmerkingen suggereerde dat hij daar met haar was.

We veronderstellen dat, aangezien David Beador stopte met van Shannon te houden toen ze 'dik' werd, David behoorlijk gefocust is om ervoor te zorgen dat zijn nieuwe liefdesvrouw in goede vorm is.

Lesley Cook-foto

David zou naar verluidt meerdere vrouwen hebben gezien toen het eindigde met Shannon Beador , maar het lijkt erop dat hij en Lesley sinds voor Kerstmis behoorlijk exclusief zijn geweest.

Naar verluidt weet Shannon Beador het en is ze niet super blij dat haar ex onmiddellijk verder is gegaan met een jongere vrouw.

Dit kan enig licht werpen op de wens van Shannon Beador om David van zich af te schudden De echte huisvrouwen van Orange County .

Misschien kon ze haar trots genoeg inslikken om noodzakelijke conflictscènes te filmen voor haar scheidingsverhaal. Maar stel je voor dat Lesley een echte huisvrouw wordt?

Geen belediging voor Lesley, die zeker niets verkeerds heeft gedaan, maar dat zou te veel kunnen zijn voor de arme Shannon.