Danielle Miele: Maak kennis met de nieuwe vriendin van Roger Mathews!

Als je een fan bent van Jersey Shore, dan weet je alles over Roger Mathews en zijn on-again, off-again relatie met Jenni Farley. Nou, het lijkt erop dat Roger een nieuwe vriendin heeft, en haar naam is Danielle Miele. Danielle is een model en ondernemer uit New York City. Ze heeft haar eigen badkledinglijn genaamd DMI Swimwear, die online en in geselecteerde boetieks verkrijgbaar is. Danielle is ook een gecertificeerde yoga-instructeur en houdt van reizen. Het lijkt erop dat Roger eindelijk een braaf meisje heeft gevonden! We hopen dat hij haar goed behandelt!

Het is zes maanden geleden dat Jenni Farley haar scheiding van Roger Mathews rondde.

We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat het uiteenvallen van Jenni en Roger erg rommelig was, compleet met beschuldigingen van misbruik en bittere voogdijgevechten.Roger Mathews en Jenni

Maar ondanks alle verwachtingen zijn beide partijen verder gegaan.

Tegenwoordig is Farley aan het daten met Zach Carpinello , en ondanks enkele grote obstakels, het lijkt erop dat de relatie eindelijk op de goede weg is.

Roger vond niet zo snel een nieuw iemand, maar het lijkt erop dat hij tegenwoordig een gelukkig stel is.

Volgens een nieuw rapport van TMZ heeft de vrachtwagenchauffeur uit Jersey een relatie met een vrouw genaamd Danielle Miel.

Roger en Daniëlle

Er is weinig bekend over Miel, behalve dat ze een kapper is, van wie wordt gezegd dat ze qua leeftijd wat dichter bij Roger staat dan JWoww was (Mathews is 44, Farley 33).

TMZ meldt dat Roger en Danielle bij verschillende gelegenheden zijn gefotografeerd, en hoewel ze zeker aan het daten zijn, lijkt het erop dat ze het rustig aan doen.

Danielle heeft blijkbaar de twee kinderen van Roger ontmoet, maar ze heeft nog nooit de nacht doorgebracht terwijl ze bij hem waren.

De site beweert ook dat Danielle een privépersoon is die hoopt uit de schijnwerpers te blijven.

Daniëlle schat

Het is onduidelijk hoe lang het paar al samen is, maar Roger gaf in september aan dat er misschien een speciaal iemand in zijn leven is.

Ik ben nonchalant aan het daten. Voorzichtig dus. Mijn kinderen zijn mijn focus, zei hij destijds.

Roger zei destijds dat hij op zoek was naar een gevestigde vrouw die haar carrière en privéleven op orde had, die dezelfde voorkeuren en interesses heeft en die begrijpt dat mijn kinderen altijd op de eerste plaats komen.'

Communicatie is cruciaal voor mij op dit punt in mijn leven', voegde hij eraan toe.

Daniël honing foto

'Als je een slechte communicator bent, zullen we waarschijnlijk niet ver komen,' vervolgde Roger.

'Ik wil rust en stabiliteit in mijn leven voor mezelf en mijn kinderen.

Vrede en stabiliteit?

Klinkt als een leuke verandering van tempo na zijn laatste relatie.

Roger Mathews en Jenni Farley Vroeger

Het is natuurlijk niets waard dat Roger de bron was van het meeste drama daar.

Niet lang na hun scheiding beschuldigde Farley Mathews van misbruik en bood ze beelden van beveiligingscamera's aan om haar beweringen te staven.

Roger verontschuldigde zich en tegenwoordig zegt hij dat hij een veranderd man is.

Voor Danielle's geval hopen we dat hij de waarheid spreekt.