Danielle Bregoli zet Dhad op Blast: hij heeft me in de steek gelaten voor Bone Strippers and Dudes!

Danielle Bregoli, ook bekend als de 'Cash Me Outside'-meid, zet Dhad op zijn kop omdat hij haar heeft overgelaten aan botstrippers en kerels. Ze ging naar Twitter om haar gevoelens te delen en schreef: 'Ik had vier botstrippers en kerels voor me achtergelaten. Ik dacht dat we schat waren. Ik denk dat ik gewoon zijn zijstukje was.' Au!

Een paar maanden geleden kreeg Danielle Bregoli ruzie met Woah Vicky. Maar Bhad Bhabie heeft andere vetes die veel dichter bij huis liggen.

Ze roept die van haar moeder Bhabie papa - haar vader - beschuldigde hem ervan zijn rechten voor contant geld weg te geven en meerdere affaires met mannen te hebben.Danielle Bregoli kijkt peinzend

Danielle Bregoli is 16 jaar oud. Ze staat erom bekend Dr. Phil te roosteren en zijn studiopubliek met geweld te bedreigen.

Tegenwoordig is ze een paar jaar bezig met haar recordbrekende rapcarrière en heeft ze een zeer succesvolle realityserie gelanceerd.

Haar geschatte nettowaarde is ongeveer $ 4 miljoen, en ze zal nog veel meer verdienen voordat ze 18 wordt.

Op dit moment heeft haar moeder de wettelijke voogdij over haar. Haar biologische vader ziet dit echter duidelijk niet zitten.

Danielle Bregoli goedkeuring met CopyCat Beauty

In een Facebook-bericht dat we hier opnemen, mikte de vader van Danielle Bregoli op Danielle's moeder en beschuldigde haar van voortdurende fysieke mishandeling.

Ira S. Peskowitz beweert dat videobewijs net was geüpload maar vervolgens werd verwijderd.

Hij mikt op een rechter die hij verantwoordelijk houdt voor het in gevaar brengen van Danielle's fysieke veiligheid.

Verbijsterend gebruikte hij om de een of andere reden de hashtag '#pornhub' nooit gepast bij het bespreken van iemands 16-jarige dochter.

Danielle Bregoli slechte vader fb post

Nou, Bhad Bhabie ging zelf naar Instagram en deelde een screenshot van de post van haar vader samen met een verhit bijschrift.

'Ik wil een straatverbod tegen deze man,' begint Danielle.

Ze identificeert hem: 'Dit is mijn biologische vader, maar het is ook dezelfde man die mijn moeder verliet toen ik drie maanden oud was.'

Danielle beschuldigt hem ervan haar moeder te hebben verlaten 'voor een stripper die hij in Canada heeft ontmoet'.

Daniëlle Bregoli

Danielle zegt dat haar biologische vader 'vervolgens met haar trouwde op 27 maart 2004, de dag na mijn eerste verjaardag waarvoor hij er ZELFS niet was'.

'Hij heeft me nooit willen zien', beschuldigt ze. 'De enige keer dat de rechtbank hem dwong mij te zien, besloot hij om' af te zeggen.''

'Deze man wilde niets met me te maken hebben totdat ik beroemd werd', verklaart Danielle.

Het klinkt een beetje als Justin Bieber en zijn vader, behalve nog rommeliger en zonder de gelukkige hereniging.

Danielle Bregoli bij de Billboard Music Awards

'Om nog maar te zwijgen van het feit dat hij ook zijn rechten heeft weggegeven in ruil voor 20.000,' beweert Danielle.

Ze klaagt: 'Deze man maakt overal een punt van. Ik kan niet eens een video als grap plaatsen zonder dat deze man het meer doet lijken dan het is.'

'Alles wat hij wil is spotlicht als hij echt mentale hulp nodig heeft! Deze man is geestesziek,' meent Daniëlle.

'Was niet alleen mijn moeder bedriegen met strippers', concludeert ze, 'maar ook mannen.'

Danielle Bregoli vader callout na januari 2020

De post is over het algemeen erg serieus, maar Danielle wordt erg grappig - misschien onbedoeld - als ze reageert op de vraag van een fan.

Een commentaar luidt: 'Dus hij is homo?'

'Hij bedriegt zijn vrouw met mannen', luidt het antwoord van Danielle.

Ze lijkt haar schouders op te halen terwijl ze schrijft: 'Ik weet niet hoe je dat noemt.'

Danielle Bregoli, Contemplatief

Nu hebben we eerder gerapporteerd over de gruwelijke video over huiselijk geweld, gefilmd door een van Danielle's vrienden.

Danielle typeert het geweld van haar moeder als 'speels', wat triest maar niet verrassend is -- veel slachtoffers verzinnen excuses voor hun misbruikers.

Het is waarschijnlijk dat Danielle jarenlang zal blijven proberen het gedrag van haar moeder te verontschuldigen. Dat doen talloze kinderen.

Haar vader is misschien een loser, maar dat betekent niet dat hij geen punt heeft. We hopen dat vermeend misbruik tot het verleden behoort en daar tenminste blijft.

Danielle Bregoli, Nadenkend op de trap

Deze enorme oproep tegen haar biologische vader komt nadat Danielle een onderbreking van de geestelijke gezondheid van sociale media had aangekondigd.

'Vanwege mijn geestelijke gezondheid,' schreef ze, 'zal ik een kleine pauze nemen van deze app.'

'Ik zeg het niet graag, maar jullie hebben gewonnen! Gefeliciteerd missie voltooid!' besloot ze. 'Jullie hebben de kleine 16-jarige het helemaal laten verliezen!'

'Sociale media hebben me niet alleen gemaakt tot wie ik ben,' zei Danielle, 'maar ook alle redenen waarom ik 's nachts niet kan slapen.'

'Stel je voor dat je elke seconde van de dag een racistische blanke wordt genoemd', concludeerde ze. Au. Beterschap, Bhad Bhabie.