Dance Moms Seizoen 7 Aflevering 9 Samenvatting: Is Abby Lee Miller klaar voor Nationals?

In de aflevering van Dance Moms van deze week gaat het team naar Nationals in Los Angeles in de hoop de hoofdprijs mee naar huis te nemen. Abby Lee Miller is vastbesloten om te bewijzen dat zij en haar dansers klaar zijn om het op te nemen tegen het beste van het beste, maar zullen ze de gelegenheid aankunnen? Zoals altijd is er veel drama zowel op als naast de dansvloer. De gemoederen laaien op als de wedstrijd van start gaat en Abby onenigheid krijgt met enkele van haar eigen dansers. Maar uiteindelijk draait het allemaal om het dansen en deze meiden hebben absoluut wat nodig is om te winnen.

Er is altijd wel die ene persoon die iets positiefs een negatieve draai weet te geven. Voor fans van Dance Moms, die persoon is Abby Lee Miller en vrijwel de hele ALDC wordt haar beu.

Wanneer Dance Moms Seizoen 7 Aflevering 9 begonnen, vierden de meiden van de ALDC hun meest recente overwinning, maar Abby was druk bezig met het uitzoeken van de gebreken in de uitvoeringen.Ze vond dat Camryn en Kendall goed genoeg waren in het groepsoptreden, dus gingen ze ervandoor zonder dat Abby ze in de maling nam.

Abby vertelde de meisjes dat ze naar de Dream Dance Competition zouden gaan en Abby gaf solo's aan Lilliana en Brynn kregen allebei een solo, terwijl de andere meisjes zustervrouwen zouden spelen in het groepsnummer.

Alle moeders waren geschokt toen ze hoorden dat de kinderen dezelfde man in de voorstelling zouden delen, maar het kan ALM geen moer schelen wat anderen denken.

De moeders leken nog meer geïrriteerd toen een nieuwe danseres, Jane, opdook met haar moeder, Nancy. Abby koppelde haar aan Brynn om erachter te komen hoe goed het meisje kon dansen.

Abby Lee Miller in Studio

Terwijl de moeders aan de zijlijn zaten, begonnen de repetities, maar Abby vond dat Maesi niet bij de voorstelling paste en besloot dat het het beste was om haar te verwijderen.

Jamie sprong echter naar de verdediging van haar dochter, maar het was aan dovemansoren gericht. Het ergste dat iemand kan doen, is proberen te suggereren dat ze het beter weten dan ALM.

We weten allemaal hoe geïrriteerd ze kan raken met mensen. Dat is een beetje wat ze doet.

Abby was zo wanhopig op zoek naar Jane om erbij te horen dat ze op het punt stond de wedstrijd aan te passen om de jongen wat meer bekendheid te geven, maar Nancy zei dat haar dochter beter kon dansen dan Brynn.

Abby Lee Miller van Dance Moms Looking Intens Photo

Ik bedoel, Nancy en Jane waren net een paar minuten binnen en ze maakten zich klaar om vrijwel meteen problemen te veroorzaken. Brynns moeder voelde zich beledigd en begon ruzie te maken met Nancy.

Abby besloot toen om Maesi een solo te geven omdat ze indruk op haar maakte tijdens de vroege repetities. Haar optreden zou een hiphopnummer worden.

Dat is echter het soort prestatie dat Abby een paar weken geleden een overwinning heeft gekost, dus het zou intrigerend moeten zijn om erachter te komen hoe deze afloopt.

Er was al vroeg veel drama omdat Maesi haar routine vergat, maar Jamie beweerde dat haar dochter die dag nog moest eten en dat is een deel van de reden.

Abby Lee Miller is de slechtste

Terwijl Jamie huilde, keek Abby vol afgrijzen toe. Stond ze op het punt de solo terug te nemen?

De uitvoeringen verliepen allemaal zonder problemen en Abby glimlachte de hele tijd van oor tot oor.

Bij de uitreiking wist Maesi verrassend genoeg Brynn te verslaan. De ALDC kwam op de eerste plaats voor het groepsnummer, maar Abby besloot dat Jane de cut voor het team niet haalde.

Haar reden?

Jane deed niets beters dan alle andere dames, dus werd haar plaats ingenomen. We komen nu zo dicht bij naties en Abby wil het beste team dat ze kan hebben.

Wat vond je van al het drama?

Had Abby gelijk om van Jane af te komen?

Raak de reacties!