Dance Moms Seizoen 7 Aflevering 6 Samenvatting: Zullen de moeders ooit stoppen met vechten?

Welkom terug bij een nieuwe samenvatting van Dance Moms! De aflevering van deze week was op zijn zachtst gezegd explosief. De moeders lijken maar niet te kunnen stoppen met vechten met elkaar en het begint echt zijn tol te eisen van de meisjes. Abby is het zat en dreigt te stoppen, tenzij ze hun zaakjes op orde kunnen krijgen. Het wordt behoorlijk intens hier in de dansstudio en we weten niet zeker hoe lang dit nog kan duren. De meisjes zitten midden in al dit drama en het begint hun prestaties echt te beïnvloeden. We hopen dat de moeders er snel achter komen, want we willen niet dat iemand gewond raakt.

Brengt Abby Lee Miller de ALDC met succes terug naar zijn gloriedagen?

Dat werd in twijfel getrokken Dance Moms Seizoen 7 Aflevering 6 toen de moeders Abby's ware bedoelingen in twijfel trokken toen duidelijk werd dat ze de zwakkere concurrenten niet in de ALDC hield.Maesie was bang dat zij de volgende was die het roze slipje van het team zou krijgen in de nasleep van Elliana's schokkende vertrek. Zoals je waarschijnlijk weet als je bekijk Dance Moms online , gaf het vertrek van Elliana Maesie een tweede kans.

Nog schokkender was dat Elliana nog een kans kreeg, dus Abby's eisen leken meer op een list dan ooit tevoren. Abby beweerde dat ze ze had teruggebracht om te laten zien dat ze de macht had om te snijden wie ze maar wilde.

Abby wilde Maesie de beste kans geven om te slagen, dus vond ze het nodig om de nieuweling deze keer een solo-optreden te laten doen om te bewijzen of ze beter kon presteren.

Abby Lee Miller van Dance Moms Looking Intens Photo

Iedereen leek deze keer meer opgewonden over de keuze van de routines. Dit stond in schril contrast met het recente hiphopdebacle.

Nia en Camryn kregen te horen dat ze het tegen elkaar zouden opnemen om te laten zien wie van hen sterker was dan de ander.

Ondertussen leken Holly en Camille te denken dat ze alleen tegen elkaar waren omdat ze de enige zwarte meisjes in het team waren. Abby beloofde hen dat een van hen weg zou kunnen zijn als ze hun spel niet opvoeren.

Abby Lee Miller is de slechtste

Herinner je je de rage van moordende clowns die mensen stalken? Ja, nou Abby dacht dat het een goede zet zou zijn om de clowns de moeders van de ALDC te laten stalken en het was hilarisch.

Jill wees er tijdens de repetities snel op dat de routine slecht was. Het kon Ashlee niets schelen, want Brynn kreeg veel aandacht.

Met het ALDC-leven van Maesie op het spel, leek Jamie haar dochter te helpen, maar Abby kon alleen maar opbrengen: 'terugtrekken, teef' tegen haar.

Abby Lee Miller legt de wet vast

Toen de dag van de wedstrijd aanbrak, vroegen de moeders zich af welke van de meisjes uit de ALDC zou worden geschrapt. Ze leken te denken dat het Maesie of Camryn zou zijn.

Het optreden van Maesie was een verrassend succes. Het was duidelijk dat ze alle feedback ter harte nam en een goede show neerzette.

Uiteindelijk won Nia de eerste plaats, maar Abby besloot de ALDC nog minstens een week intact te houden vanwege de manier waarop de groep dingen ten goede veranderde.

De moeders gingen meteen achter Camille aan omdat ze het niet eerlijk vonden dat als het een van hun kinderen onderaan was, ze de wedstrijd zouden verlaten.

Wat vond je van het nieuwste drama voor de ALDC?

Geluid uit hieronder!