Dance Moms Seizoen 6 Aflevering 31 Samenvatting: Float Like a Butterfly, Sting Like Ab-bee

Het is tijd voor een nieuwe samenvatting van Dance Moms! Deze week bereiden de meiden zich voor op hun laatste wedstrijd van het seizoen en ze voelen de druk. Hun routine is geïnspireerd door Muhammad Ali en ze moeten alles wat ze hebben geleerd in dit ene optreden stoppen. Kunnen ze het doen? Je moet afstemmen om erachter te komen!

Dinsdag op Lifetime's Dance Moms Seizoen 6 Aflevering 31 , bereidde het eliteteam zich voor op een commerciële shoot en hoopte zichzelf te verlossen.

Was alles maar zo eenvoudig in het land van de ALDC.We pikten op met de moeders die Abby ontmoetten en het was vrij duidelijk dat er voor geen van hen een weg terug was.

Ze waren allemaal in conflict over Abby's ware bedoelingen en of ze wel wilden dat hun kind nog steeds bij de ALDC zou worden ingeschreven.

De junior elite-moeders weigerden ruzie te maken met een van de andere moeders en lieten Abby doorgaan met de minipiramide.

Abby onthulde dat het een week zou worden geïnspireerd door Muhammad Ali en dat Lilli en Peyton een duet zouden spelen. Bovendien kreeg de groepsroutine de naam 'Gegoten in de eerste steen'.

Toen Abby haar aandacht op de junioren richtte, maakte Jill duidelijk dat ze niet blij was met de tijd die Abby met hen doorbracht. Abby was veerkrachtig en zette haar plannen door.

Abby is niet onder de indruk

Ze onthulde dat het hiphopweek zou zijn en dat de meisjes deel zouden uitmaken van een commercial en dat ze twee mensen aan boord had gehaald om hen te helpen. Zoals je waarschijnlijk kunt verwachten, bleef Jill haar gevoelens kenbaar maken toen ze hoorde dat het geen groepsnummer was.

De grootste wending van allemaal kwam toen Abby haar plannen om naar een spa-dag te gaan optilde en de tieners de leiding gaf. Je zou denken dat Abby de hele training zou willen volgen vanwege de kans op de commercial.

De showpromotor liet tijdens de repetities een bom op de meisjes vallen.

Abby Lee Miller op de rode loper

Ik wil niet dat jullie mijn merk vertegenwoordigen en eruit zien alsof het je niets kan schelen, onthulde hij. Hij was niet blij met het verloop van de repetities en vreesde waarschijnlijk voor zijn merk.

Zakendoen met Abby Lee Miller moet niet voldoende negatieve gevolgen voor hem hebben gehad.

Ondertussen werkte Abby met de mini's aan hun routine en Yolanda onthulde dat ze wist dat het groepsnummer een grap was voor de moeders.

Oke dan.

De repetities voor Muhammad Ali verliepen minder dan fantastisch en Ashlee besloot haar mening te geven over de puinhoop waar ze voor haar ogen getuige van was.

Ze zegt: Dit werkt weer niet. Wat voor soort eerbetoondans is dit? Deze meiden kunnen niet naar buiten gaan in grote bokshandschoenen en korte broeken en het laten werken.

Jill en Holly besloten dat het het beste was om te proberen zelf een aantal dingen te veranderen en gingen tot het uiterste.

Ze besloten dat een andere dansstudio de oplossing zou zijn, en Eric vond het verrassend goed. De enige zorg die hij had, was dat de dames het met Abby zouden moeten bevestigen.

Abby Lee Miller: Jij

Toen ze dit naar Abby brachten, was ze niet onder de indruk, maar uiteindelijk liet ze het toe.

Ga je gang en doe wat je wilt, snauwde Abby, voordat ze tegen de camera sprak over hoe ze zich voelde.

Ik heb het gehad met deze moeders. Ze willen Jayden en Serena vervangen door jongens die de choreografie niet kennen. Dit wordt belachelijk.

Toen de showmanager een ruwe versie van de commercial onthulde, was iedereen onder de indruk, behalve Abby.

Ik zou een stuk plexiglas hebben gebruikt en daar een van de mini's hebben neergezet, zei Abby.

Nee JIJ zuigt

Kira stemde toe en stak het mes in Abby voor al het drama.

'Dank u zeer. Het vertrouwen van onze meiden is erg laag door een aantal dingen die deze week zijn gebeurd en dit helpt echt enorm. Ze vertelt hen dat jullie allemaal geweldig werk hebben geleverd.

Toen dat allemaal voorbij was, voerden de moeders oorlog tegen Abby toen ze Abby probeerden te vertellen dat de meisjes het eerbetoon aan Muhammad Ali niet uitvoerden.

Abby maakte ruzie, maar zei dat ze konden doen wat ze wilden.

Het is Abby vs. de moeders, maar hoe zal dit allemaal uitpakken?

We moeten blijven kijken wanneer de show over twee weken terugkeert!

Wat vond je van de aflevering?

Raak de reacties!