Dance Moms Seizoen 6 Aflevering 3 Samenvatting: Gaat Abby Lee Miller naar de gevangenis?!

Welkom terug bij een nieuwe samenvatting van Dance Moms! Deze week is de grote vraag waar iedereen aan denkt of Abby Lee Miller wel of niet naar de gevangenis gaat. De aanklager schildert zeker een beeld dat er slecht uitziet voor haar, maar we zullen moeten afwachten wat de jury beslist. Het wordt hoe dan ook een intense aflevering!

Klop ons omver met een veeralarm: Dance Moms Seizoen 6 Aflevering 3 bevatte een groot drama tussen de dansers, de moeders en Abby.

In het bijzonder waren de juridische ellende van Abby Lee Miller te veel om aan te pakken, aangezien ze er geen twijfel over liet bestaan ​​dat haar lopende zaak haar van streek maakt.

als jij bekijk Dance Moms online , weet je, mevrouw Miller heeft een nieuw miniteam gerekruteerd om deel te nemen aan de nieuwe ALDC Los Angeles.

De wedstrijd in Mini Dancers, Big Drama werd echter ontsierd toen Abby een telefoontje kreeg toen ze de zaal binnenstapte.

Ik moet dit telefoontje aannemen, zegt Abby tegen de moeders naast haar. Ik kreeg net een telefoontje van mijn advocaat. Ik verwachtte nieuws.'

'Het kan goed nieuws zijn, maar ook slecht nieuws.

Al snel zien we haar in tranen praten met haar advocaat.

Dance Moms vaste Melissa Gisoni vertelt de Lifetime-camera's dat de coach van haar dochters in een emotionele achtbaan zit.

Dat is altijd waar, maar de laatste tijd?

Abby kan dramatische beschuldigingen niet meer aan. Ze heeft al zo [veel] behandeld ... dit is de druppel die de emmer deed overlopen.'

Al snel heeft ze een ander gesprek.

Een telefoontje dat ook nogal slecht gaat.

De rechtbank en de rechter... ze denken dat ik geld verberg, klaagt Abby terwijl ze haar tranen bedwingt. Ik kan in de gevangenis zitten. Dus, wie weet? Ik ben klaar.

Is ze? Holly Frazier denkt niet dat Abby dit zal overleven (althans als hoofd van de ALDC) en dat het 'erg interessant' zou moeten zijn.

Jill Vertes voegt eraan toe: 'Niemand van ons weet wat de toekomst in petto heeft voor de ALDC, wat er met ons [of de meisjes] gebeurt als Abby Lee Miller naar de gevangenis gaat.'

Voorlopig blijft dat hypothetisch.

Abby Lee Miller werd in oktober beschuldigd van faillissementsfraude en ze heeft gepleit niet schuldig te zijn aan de beschuldigingen. De zaak is in behandeling.

Uiteindelijk bracht deze reeks ruige telefoontjes Miller zo uit haar spel dat ze zo snel mogelijk moest opstaan ​​en vertrekken.

Ondanks dat ze één groepsnummer en twee solo's had in deze specifieke wedstrijd in Santa Ana, Californië, verliet Abby het evenement.

Ze blaast een kus naar de camera's en rijdt weg.

De groep won tijdens haar afwezigheid de eerste prijs voor hun 'Straight Outta Pittsburgh'-routine, terwijl de jazzsolo van Kendall Vertes tweede werd.

JoJo Siwa werd derde voor haar hiphoproutine.