Criminal Minds Seizoen 10 Aflevering 8 Samenvatting: The Boys of Sudworth Place

In 'The Boys of Sudworth Place' onderzoekt het BAU-team een ​​reeks moorden in Boston die het werk lijken te zijn van een seriemoordenaar. Het team is in staat de moordenaar te identificeren en op te sporen, maar niet voordat hij een ander slachtoffer heeft geëist.

Woensdagavond tijdens een intrigerende Criminal Minds Seizoen 10 Aflevering 8, wanneer een prominente advocaat vermist wordt, ontdekt het team geheimen uit zijn verleden.

Aan het begin van Criminal Minds Seizoen 10 Aflevering 8 , Jack Westbrook, een advocaat uit Boston, wordt ontvoerd door twee jonge mannen en de BAU doet onderzoek.De aanvallers willen dat hij iets bekent, met uiteenlopende motieven.

Chad Griffith wil dat hij bekent en wil hem vervolgens ter plekke vermoorden.

Andrew Ford wil dat Jack bekent en hem vervolgens uitlevert aan de politie.

De BAU leidt hieruit af dat Jack een geheim appartement had en waarschijnlijk een pedofiel was, waarbij de twee mannen die hem ontvoerden tot zijn vele slachtoffers behoorden.

Jack wil niet bekennen, waarna een derde slachtoffer, Brian Stiller, opduikt. Chad richt een pistool op hem, er ontstaat een gevecht en Chad wordt neergeschoten en gedood.

Onverschrokken beveelt Andrew Jack om opnieuw voor de camera te bekennen. Als Jack weigert, overhandigt Andrew het pistool aan Brian en gaat benzine halen om het gebouw in brand te steken.

De BAU ontdekt dat Jack samenwerkte met Sudworth Place, een liefdadigheidsinstelling die opereerde als opvanghuis voor probleemjongens - de slachtoffers op wie hij later zou jagen.

Ze ontdekken dat ook Brian een pedofiel is in een verontrustende gang van zaken. als jij Bekijk Criminal Minds online , je weet dat dit ook resulteert in een andere onwaarschijnlijke wending.

Jack vertelt Brian dat hij zijn geheim kent en spoort hem aan om Andrew te vermoorden.

Hij koopt het niet. Andrew keert terug van zijn boodschap en ontdekt dat Brian Jack heeft vermoord, wiens lichaam ze in een kuil gooien, bedekken met benzine en in brand steken.

Als de BAU arriveert, trekken de twee zich terug en ontstaat er een patstelling.

Morgan onthult zijn eigen geschiedenis als slachtoffer van misbruik om Andrew ervan te overtuigen zijn wapen te laten zakken. Brian wordt gearresteerd wegens bezit en verspreiding van kinderporno.

Ondertussen is Kate's nichtje Meg, angstaanjagend, alleen met een vriend die wat huiswerk aan het maken is, wanneer een internetroofdier contact met hen opneemt en om een ​​foto vraagt.

Hebben we het laatste van deze verhaallijn gezien? Helaas denken wij van niet...