Criminal Minds Seizoen 10 Aflevering 4 Samenvatting: The Itch You Can't Scratch

Welkom terug, Mindhunters! Het is een hete minuut geweest sinds we onze favoriete Gedragsanalyse-eenheid in actie hebben gezien en jongen, wat kwamen ze terug met wraak. In de aflevering van vanavond onderzoekt het team een ​​reeks moorden gericht op mensen met ernstige allergieën. Tot nu toe waren de gevallen dit seizoen behoorlijk gruwelijk, maar deze spant de kroon. De dader gebruikt elke keer een nieuwe moordmethode en het is altijd iets creatiefs en onverwachts. Met elke kill komt het team dichter bij het vangen van hem, maar hij lijkt hem altijd een stap voor te zijn. De aflevering van deze week was bijzonder spannend en had ons de hele tijd op het puntje van onze stoel. Als je het gemist hebt, volgt hier een korte samenvatting van wat er gebeurde.

Deze week verder Criminal Minds Seizoen 10 Aflevering 4 , vermoedt het BAU-team dat een moordenaar in Atlanta mogelijk lijdt aan een obsessieve huidaandoening.

Nadat een journalist er op een dag op uit was gegaan om een ​​spoor na te jagen en drie dagen lang was verdwenen, leek hij levend, maar mentaal losgeslagen, wat het mysterie van deze week in gang zette.Wat zorgde ervoor dat het slachtoffer uiteindelijk zijn vroegtijdige ondergang tegemoet ging?

Voordat hij werd gedood door een tegemoetkomende auto, bleef hij schreeuwen (naar niemand) 'haal ze van me af', maar geen van de getuigen kon iets van hem zien.

Dus het is op weg naar Atlanta voor de BAU, die amper landde voordat de dader opnieuw toesloeg, in de overtuiging dat er echte beestjes op zijn lichaam zaten en uithaalde.

Boos worden op iedereen die hem vertelt dat het allemaal in zijn hoofd zit, het doelwit zijn alle mensen die de dader probeerden te helpen, ironisch genoeg omdat het allemaal in zijn hoofd zit.

Journalisten, doktoren, laboratoriumtechnici, iedereen die met hem in contact kwam, loopt het risico vergelding te krijgen... hoewel een levend insect in de neusgaten van de dokter een aanwijzing was.

Leo, de dader, doopt zijn slachtoffers in levende insecten zodat ze kunnen voelen hoe het is om met zijn toestand te leven. Hij mag dan wel ziek zijn, hij is hier ook een echte sadist.

Een peergroep voor zijn toestand (of zo dichtbij als hij kon vinden) hielp het team dichter bij zijn spoor te komen, en we leren dat Leo gordelroos had toen hij jong was.

Hij kreeg een vaccin om zijn arm te verdoven, maar toen de hersenen probeerden het gevoel in zijn arm terug te sturen, kreeg hij een jeukend gevoel en dus paranoia.

Gelukkig was er heel eenvoudig een 'remedie' te vinden.

Toen de BAU ontdekte dat de dader zijn laatste slachtoffer van de steungroep martelde, lieten ze hem een ​​spiegel zien om te bewijzen dat er niets levends aan zijn arm zat.

Dit gaf hen genoeg tijd voor Rossi om hem knock-out te slaan en Lisa te redden en een einde te maken aan dit gruwelijke hoofdstuk van het langlopende CBS-misdaaddrama.

Volg de link naar Bekijk Criminal Minds online en vertel ons wat je ervan vond, en hoe je je voelt over het nieuwe seizoen van de hitshow tot nu toe dit najaar!