Criminal Minds Seizoen 10 Aflevering 11 Samenvatting: Wie zijn de Forever People?

Het tiende seizoen van Criminal Minds eindigde met een typisch griezelige aflevering waarbij kijkers zich afvroegen wie de Forever People zijn. Het team onderzoekt een reeks moorden waarbij de slachtoffers op rituele wijze zijn geposeerd, en het duurt niet lang voordat ze zich realiseren dat ze mogelijk met een sekte te maken hebben. Naarmate het onderzoek vordert, stuit het team op enkele onverwachte obstakels, waaronder een zeer vastberaden sekteleider die bereid is alles te doen wat nodig is om zijn volgelingen te beschermen. Uiteindelijk is het team in staat om een ​​einde te maken aan het terreurbewind van de sekte, maar niet voordat sommigen van hen oog in oog komen te staan ​​met hun eigen persoonlijke demonen. Deze seizoensfinale was een passend einde aan weer een geweldig seizoen van Criminal Minds, en fans kunnen zich verheugen op meer spannende spanning wanneer de show terugkeert voor zijn elfde seizoen.

On Criminal Minds Seizoen 10 Aflevering 11, J.J. confronteerde enkele oude demonen terwijl het team probeerde het mysterie van bevroren lichamen in de zilveren staat te ontrafelen.

Aan het begin van Criminal Minds Seizoen 10 Aflevering 11 , JJ is aan het boksen met een sparringpartner in de sportschool als ze een enge flashback krijgt en die verliest.In de kleedkamer krijgt ze een chatbericht van Garcia over een zaak en krijgt ze weer een flashback over marteling. Ze gooit woedend haar kluisje kapot.

De nieuwe zaak bevindt zich in Nevada, waar het lichaam wordt gevonden van een vrouw die in het water is gewikkeld en gewogen, met sporen die wijzen op een elektrische schok.

Op basis van haar eigen ervaring heeft J.J. gelooft dat de dader wil dat ze de pijn van de dood voelt, dus schudt hij haar wakker met elektrische schokken.

Ondertussen zit Carl Mason buiten een ijzerhandel op iemand te wachten als hij door twee mannen wordt ontvoerd, ergens naartoe wordt gebracht en in een vriezer wordt gestopt.

De doodgevroren vrouw is Sarah Rhodes, een moeder uit Arizona van een 10-jarige jongen genaamd Bobby. Haar creditcard en telefoon zijn jaren geleden opgezegd.

De elektrische schoksporen komen ook overeen met reanimatie-inspanningen, en we zien dat Mason uit de vriezer wordt gehaald en met een schok weer bij bewustzijn komt.

Een religieuze congregatie en leider juichen vervolgens dit ritueel toe.

Reid en J.J. interview een van Sarah's vrienden, die haar vertelt dat Bobby's vader nooit een factor was en dat er een alarm is voor de vermiste jongen.

Ze stellen vast dat ze is gehersenspoeld door een sekte. Al snel vindt Garcia een bevriezingsslachtoffer die mogelijk een ander lid was, genaamd Tom Fallon.

Kate en Morgan bezoeken de moeder van Tom, die erachter komt dat hij daar woont en dat de sekte hen heeft opgedragen zijn karakter niet te belasteren onder dreiging van juridische stappen.

Kate interviewt Tom en doet alsof ze in zijn gehersenspoelde overpeinzingen gelooft om informatie te verkrijgen over de sekte waarnaar hij verwijst als 'The Forever People'.

Hij laat haar op gruwelijke wijze zien dat hij zijn vingers mist.

Duidelijk ontdaan over zaken buiten deze zaak, J.J. onthult aan Reid dat ze zwanger was en een dochtertje had verloren tijdens haar beproeving met Tivon Askari.

Wat gebeurt er nu? Weer een sterke afsluiting van een griezelig, maar meeslepend hoofdstuk van het CBS-drama. Volg de link naar Bekijk Criminal Minds online en zie het!