Courtney Stodden: valse zwangerschapsgeruchten komen naar boven in de nasleep van een miskraam

Courtney Stodden: valse zwangerschapsgeruchten komen naar boven in de nasleep van een miskraam Toen Courtney Stodden eerder deze maand een verwoestende miskraam kreeg, maakte het internet snel gebruik van de gelegenheid om geruchten te verspreiden dat de zwangerschap van de realityster nep was. Nu, slechts enkele weken na de aankondiging van haar verlies, spreekt Stodden zich uit om de zaken recht te zetten. In een emotionele post op Instagram opende Stodden de pijn die ze heeft ervaren sinds het verlies van haar baby en smeekte ze om 'compassie' van degenen die haar oprechtheid in twijfel trokken. 'Ik heb de laatste tijd verschrikkelijke dingen over mezelf gelezen die NIET waar zijn en het is echt kwetsend', schreef ze. 'Mijn zwangerschap was 100% echt.' Stodden vervolgde: 'Ik heb nooit iets vervalst en zal ook nooit iets vervalsen. Ik heb al genoeg meegemaakt in mijn leven en om zoiets priv├ęs mee te maken en mensen er dan een circus van te laten maken, is een marteling.'

Vanmorgen vroeg meldden verschillende media dat Courtney Stodden een miskraam had gehad, slechts twee maanden nadat ze had bevestigd dat ze zwanger was van haar eerste kind.

Afbeelding Courtney Stodden babybult

Vanaf de eerste dag uitten velen hun twijfels dat de 21-jarige social media-ster (die voor het eerst bekendheid verwierf door te trouwen met de 56-jarige acteur Doug Hutchison toen ze pas 16 was) eigenlijk in verwachting was.

Het is bekend dat Courtney en Doug in het verleden bizarre publiciteitsstunts uithaalden, en zelfs de moeder van Courtney geloofde dat het zwangerschapsnieuws nep was.

Stodden plaatste naaktzwangerschapsfoto's en afbeeldingen van zichzelf in de greep van ochtendmisselijkheid om anderen ervan te overtuigen dat de rapporten waar waren, maar velen vonden het bewijs onvoldoende.

Nu haar vertegenwoordigers een verklaring hebben vrijgegeven waarin wordt beweerd dat Courtney de baby heeft verloren, speculeren veel mensen op sociale media dat dit slechts de laatste stap is in een bizarre poging om media-aandacht te krijgen.

Het is met pijn in het hart dat we u mededelen dat Courtney Stodden vorige week een hartverscheurende miskraam heeft gehad, lees een verklaring van haar vertegenwoordigers aan Mensen tijdschrift vanmorgen.

Courtney en haar man, Doug, hebben geen woorden voor woorden en gebruiken deze tijd om te rouwen met hun naaste familie en vrienden.'

Zoals we al zeiden, is het nieuws met veel scepsis ontvangen, maar voor het grootste deel waren de fans van Courtney uitbundig in hun steun.

Het model en de aspirant-zangeres is grotendeels stil geweest sinds het nieuws openbaar werd, maar ze plaatste vanochtend vroeg verschillende korte tweets:

'Ik hou van je mijn lieve engel', las er een. 'God omhelst je.'

Ze volgde dat op met een meme-lezing:

'Baby's verloren in de baarmoeder werden nooit aangeraakt door angst, ze hadden het nooit koud, nooit honger, nooit alleen, en belangrijker nog, ze wisten altijd dat ze geliefd waren.'