Recaping on Season 3 Episode 7 Recap: Guys' Guide to Courtship, Duggar Style!

Welkom bij mijn samenvatting van Counting On seizoen 3 aflevering 7, 'Guys' Guide to Courtship, Duggar Style!' Deze aflevering volgt de jongens terwijl ze het verkeringsproces doorlopen met de meisjes waarin ze geïnteresseerd zijn. De jongens geven een aantal geweldige tips voor iedereen die verkering overweegt, en we krijgen ook een kijkje in hoe de Duggars relaties benaderen. Na het bekijken van deze aflevering, je zult zeker een beter begrip hebben van hoe de Duggars te werk gaan als het gaat om het vinden van liefde!

Op Reken op Seizoen 3 Aflevering 7 , Jinger werd geconfronteerd met de realiteit van verkering van de mannelijke leden van Duggar Nation.

De beroemde reality-tv-familie gaf de 22-jarige, evenals miljoenen kijkers, enkele tips om een ​​relatie succesvol te houden.Wat bleek uit advies van Ben, Derick en anderen?

als jij bekijk Jill & Jessa Counting On online , je hebt erop gerekend dat de grote verloving van Jinger en Jeremy nu elke week wordt uitgezonden.

Nou, bereid je voor om nu wat langer te rekenen, mensen.

In plaats daarvan veranderde Counting On seizoen 3, aflevering 7, in een retrospectief van alle verlovingen die eraan voorafgingen en wie de volgende zou kunnen zijn.

In het heden was Jinger op reis om Jeremy in Philadelphia te ontmoeten; Michelle, Jessa Duggar en zoon Spurgeon waren de begeleiders.

Een vluchtvertraging en de mogelijkheid om haar aansluiting te missen, was bijna ondenkbaar voor Jinger, die dolverliefd is op de man.

Zozeer zelfs dat Jinger werd geschoold in verkering.

De Duggar-jongens en de jongens die met enkele Duggar-meisjes zijn getrouwd, spraken met ons over hoe ze het verkeringsproces moesten overleven en overleven.

Al met al kwam dit neer op een soort clipshow. Zwak.

Toch moeten we zien dat Jeremy zijn mening geeft over verkering in het algemeen, en hoe belangrijk het is voor de familie van het meisje met wie hij wil trouwen.

'Hier is deze man die zijn leven heeft gegeven om dit meisje groot te brengen,' wierp hij tegen, terwijl hij zichzelf in de schoenen van Jingers aanmatigende vader, Jim Bob, plaatste.

Hij won zeker browniepunten door te zeggen dat 'een deel van man zijn' is 'oog in oog staan ​​met een andere man en om zijn dochter vragen'.

Als Jinger en Jeremy te snel gaan, zou je het niet weten op basis van deze citaten en hoe ijzig langzaam de verloving verloopt.

Ondertussen interviewden producers John David en Joseph over hun mening over verkering en wat ze zoeken in een partner.

Dit was in wezen een persoonlijke advertentie voor kabel-tv voor elk.

Jessa Duggar prees grote broer John David - Jana's tweelingbroer en de op één na oudste Duggar-zoon - omdat hij zoveel levensvaardigheden te bieden had.

Jills mogelijk zieke echtgenoot Derick steunde dat.

De eerder genoemde tweelingbroer van John David, Jana Duggar, zei dat ze hoopte dat degene met wie hij trouwde een 'brave meid' zou zijn die haar beste vriendin zou kunnen zijn.

Jana en John David

John David, 26, was ook een van de meest uitgesproken leden van de familie na de schandalen van Josh, en zei dat hij zich niet zo wilde gedragen.

Hij had ook de taak om Anna van en naar de ontwenningskliniek van Josh te vliegen.

Hoewel er veel meer bekend is over John David dan over zijn 21-jarige broer, had Joseph zijn moment in de schijnwerpers tijdens de aflevering van gisteravond.

Joseph, van zijn kant, werd beschreven als een 'harde werker' en een 'zeer zorgzame persoon', die naar wat lijkt op een zoek- en reddingsschool gaat.

Na hem door zijn broers en zussen te hebben geprezen, zei Joseph persoonlijk dat hij op zoek was naar een partner 'die in de eerste plaats van God houdt'.

Iets om in gedachten te houden, dames van Northwest Arkansas.

Jinger en Joseph Duggar

Na hun zware reisvertragingen en heel veel TLC-vuller, hebben Jinger, Jeremy en de rest van de Duggar-bende Pennsylvania bereikt.

Ze zullen zich uiteindelijk ook verloven. Belofte.

Jeremy liet zijn ouders de verlovingsring zien die hij had uitgekozen nadat Jinger en haar moeder waren gaan slapen, en het was een grote hit.

'O, dat is zo mooi!' brulde zijn moeder.

'Het is zo delicaat. Het is kostbaar.'

Ze voegde eraan toe: ‘Ze gaat het geweldig vinden. Ze gaat ja zeggen.

We hebben een voorgevoel dat klopt. Vraag het aan de zus van Jinger.

'Het doel van deze reis is dat Jinger alle familieleden van Jeremy ontmoet die in het noordoosten wonen', zei Jessa over de ogenschijnlijke missie.

'Het geheime doel is dat Jeremy haar ten huwelijk gaat vragen!'

Kun jij de voorpret wel aan!?