Cory Wharton beantwoordt de vraag die alle fans van tienermoeders zo graag willen stellen

: Met wie gaat hij uit? Cory Wharton is de nieuwste toevoeging aan de MTV hit reality-serie Teen Mom OG. De 26-jarige voormalige amateur-motorcrosser is nu een gecertificeerde personal trainer en opende zijn eigen sportschool, The Lions Den, in Hoboken, New Jersey. Cory heeft een relatie met Taylor Selfridge, een van de nieuwe meisjes in dit seizoen van MTV's realityshow Ex On The Beach.

Cory Wharton maakte een sterke indruk op Teen Mom OG-fans tijdens zijn eerste seizoen in de MTV-serie.

De vader van een klein meisje genaamd Ryder, samen met collega-newbie Cheyenne Floyd, Wharton bracht meer van zijn tijd op het scherm door met Floyd te praten over hun toekomst als koppel.Maar hoe zit het met hun toekomst op Teen Mom OG zelf?

Zullen Floyd en Wharton volgend seizoen terugkeren?

Cory beantwoordde die vraag in een interview met Radar Online , en we hebben het laatste nieuws over zijn status hieronder...

1. Wharton en Floyd zijn lid geworden van Teen Mom OG voor seizoen 8

Wharton en Floyd voegden zich bij Teen Mom OG voor seizoen 8Ze waren allebei op eerdere MTV-shows verschenen en ze hadden / hebben een ongebruikelijke relatie.

2. Ze hebben een ongebruikelijke relatie

Ze hebben een ongebruikelijke relatieCory en Cheyenne zijn eigenlijk anders dan elk ander tweetal in de serie.

3. Hoe zo?

Hoezo dat?Ze waren eigenlijk nooit een stel. Ze sliepen gewoon samen en brachten een baby voort... en Floyd vertelde Wharton niet eens dat hij de vader van Ryder was tot ze zes maanden oud was.

4. Waar zijn ze nu?

Waar zijn ze nu?Geweldige vraag. Floyd lijkt erg open te staan ​​voor een romantische verstrengeling, maar ze ging ook uit met een kerel genaamd Zach voor het grootste deel van haar openingsrun als Teen Mom.

5. Cory, hoewel?

Cory, hoewel?Hij lijkt er niet zo zeker van te zijn dat hij op deze manier echt bij Cheyenne is. Tijdens de reüniespecial van seizoen 8 zei Floyd dat ze een tijdje zal 'wachten' om te zien wat Wharton echt wil.

6. Maar Cory zou zich niet binden

Maar Cory zou zich niet bindenHij maakte duidelijk dat hij gevoelens heeft voor Cheyenne, maar blijkbaar niet genoeg om op dit moment haar vriendje te zijn.

7. Cory wil echter meer kinderen

Cory wil echter meer kinderenEn hij wil ze met Cheyenne. Zeker, 100 procent, vertelde hij Dr. Drew in de uitzending.

8. Ryder is een zegen geweest

Ryder is een zegen geweest'Het is om vele redenen het beste jaar van mijn leven geweest, maar de belangrijkste reden is dat ik vader ben geworden', schreef Wharton onlangs op Instagram.

9. Hoe zit het met zijn toekomst in de show?

Hoe zit het met zijn toekomst in de show?We willen terug, zei Cory tegen Radar. Hopelijk komt er nog een seizoen. Ik weet zeker dat je ons weer zult zien.

10. Cory Wharton, schatje

Cory Wharton, schatCory Wharton is een vader! Bekijk deze kostbare afbeelding van Instagram.

11. Cory was tevreden met de ervaring

Cory was tevreden met de ervaringHij voegde eraan toe in dit interview: We hebben veel meer sh-t gefilmd dan ze uiteindelijk lieten zien. Ze lieten de convos zien die ze je hadden gevraagd. Het netwerk moet een show maken. We zijn geen producenten, we zijn talent. MTV heeft het geweldig gedaan.'

12. Hij nam ook een soort prik bij Amber Portwood

Hij nam ook een soort prik bij Amber PortwoodPortwood klaagde over hoe ze dit seizoen werd afgebeeld en zei zelfs ronduit dat ze de show misschien zou 'stoppen'.

13. Arm Portwood

Arm PortwoodIk kan dit niet meer, schreef Amber deze winter aan haar fans en volgers. Ik moet stoppen met deze show. Het hartzeer dat deze show me heeft aangedaan, is te veel om te verdragen. Als ik niet getoond word, is er niets meer te doen.

14. Ze voegde destijds toe:

Ze voegde er destijds aan toe:Mijn naam zal niet meer besmeurd worden. Ik hoop dat iedereen gerust is met het geld dat ze hebben verdiend aan hartzeer en pijn die ik heb doorstaan.'

15. Dit is wat Cory zei in reactie:

Dit is wat Cory zei in reactie:Amber moet weten waarvoor ze zich heeft aangemeld. Het netwerk laat je niet iets zeggen. Ze vertellen je niet wat je moet zeggen.'

16. Toch wil Cory niet dat Amber wegloopt

Toch, Cory DoesnZe is een 'groot deel van de show', zei hij tegen Radar.

17. Bristol Palin zeurde ook over bewerken

Bristol Palin zeurde ook over bewerkenCory zegt dat hij Palin ook wil zien terugkomen voor een tweede seizoen, ondanks haar extreme woede over de manier waarop ze werd afgeschilderd als een tienermoeder.

18. We weten niet of Bristol of Amber zullen terugkeren, maar...

wij doen... we weten wel dat Wharton nog een kans wil maken op de roem en het fortuin.

19. En hij is helemaal klaar met de teaser van He en Cheyenne

En hij'Het hele seizoen was een vooruitblik', zei hij tegen Radar. 'Voor mij en Cheyenne is het alsof, hoe gaan deze twee om met co-ouderschap. Wat gebeurt er als Cory iemand anders uitdaagt? Hoe gaat het met haar als de rollen worden omgedraaid?'

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: