Colin Evans: Broer van Jenelle Evans beschuldigt vader van seksueel misbruik

Colin Evans, de broer van Jenelle Evans, heeft hun vader beschuldigd van seksueel misbruik. Dit is een ernstige beschuldiging met verstrekkende gevolgen. Daarom is het belangrijk om alle feiten te begrijpen voordat u conclusies trekt.

Terwijl Tienermoeder 2 slechterik Jenelle Evans sluit vrede met Barbara, ze heeft nog steeds veel conflicten.

Naast ruzie met andere Teen Moms, heeft ze ook de woede van haar eigen broer, Colin Evans, gewekt.



Colin reageert op beweringen die ze over hem heeft gedaan... en beschuldigt hun vader ervan hem vijf jaar lang seksueel te hebben misbruikt.

Colin Evans-selfie

'Ze liegt meer dan Donald Trump', schrijft Colin in een vernietigend bericht op Facebook.

Voor het geval er enige twijfel bestond, maakt hij duidelijk dat hij het over zijn zus heeft door tussen haakjes 'Jenelle Evans' toe te voegen.

In haar boek Tussen de regels door lezen: uit het dagboek van een tienermoeder , beweert ze dat Colin ontwikkelingsproblemen had en dat hij ooit per ongeluk hun huis in brand had gestoken.

'Mijn hele huis is helemaal niet tot de grond toe afgebrand', benadrukt Colin.

'Blijf doorgaan met alle leugens en voor je info, kleine zus, ik ben niet ontwikkelingsachterstand', beweert hij.

Colin Evans-huis

Colin deelde een foto van een volledig intact huis en eist vervolgens dat Jenelle 'stop met liegen voor je roem'.

Dit is wanneer zijn post een veel serieuzere wending neemt.

'Ik ben PTSS van onze vader die me 5 jaar lang seksueel heeft misbruikt en me heeft geslagen en uitgehongerd', schrijft Colin.

Colin vervolgt: 'en ik stierf bijna in de gevangenis en het enige waar jij om geeft is je geld (jenelle Evans) kleine zus.'

'En je zegt nooit hallo, je geeft om niemand anders dan om jezelf', concludeert Colin. 'Dus ga zo door kleine zus.'

Carolina orkaan

Nu, Colin heeft per ongeluk een brand gesticht toen hij een jongen was toen een van zijn speelgoedauto's in brand vloog.

Daarna werd hij voor twee jaar naar een groepshuis in Texas gestuurd. Colin was pas 9 jaar oud.

Starcasme merkt op dat Colin als volwassene juridische problemen heeft gehad.

Zijn strafblad omvat diefstal, bezit van marihuana, bezit van drugsparafernalia, verwonding van persoonlijke eigendommen en het communiceren van bedreigingen.

Geen van die geluiden klinkt bijzonder serieus - een paar zouden zelfs geen misdaden moeten zijn - maar ze schetsen een weinig vleiend portret van Colin als een man met problemen.

Colin Evans

We moeten zeggen dat Colins geschiedenis van kleine misdaden past bij het profiel van iemand die een jeugdtrauma overwint.

Dat betekent natuurlijk niet dat iedereen die seksueel misbruik in de kindertijd overleeft, een reeks kleine misdaden pleegt, of vice versa.

Maar het is niet ongebruikelijk om iemand te zien worstelen met het omgaan met zijn traumatische jeugd als hij volwassen wordt.

Kinderen zijn niet toegerust om met trauma om te gaan zoals volwassenen, en kunnen daardoor levenslange gevolgen ondervinden.

Sommigen zouden suggereren dat Jenelle's geschiedenis van drugsgebruik en haar relaties met vreselijke mannen en haar slechte kwaliteit als ouder indicatoren zijn van iemand die uit een zeer onrustig gezin kwam.

Colin Evans Illuminati-bericht

Colin heeft onlangs gedeeld dat hij hoopt in de nabije toekomst niet op MTV te verschijnen.

Het lijkt erop dat hij ook paranoïde is geworden over 'de Illuminati-organisatie'. Soms kunnen mensen die in de problemen zitten zich fixeren op fictieve entiteiten.

Hij heeft gezegd dat hij niets te maken wil hebben met de Illuminati of met Satan, door te zeggen dat hij geen eigen gezin heeft, maar dat Jezus de hele familie is die hij nodig heeft.

Het lijkt erop dat hij onlangs ook een breuk met een vrouw heeft doorgemaakt en er diepbedroefd over is.

Het is duidelijk dat de beschuldigingen van seksueel en fysiek misbruik die hij zijn vader heeft geuit, zeer ernstig zijn.

Hoewel volwassenen natuurlijk verantwoordelijk zijn voor hun eigen daden, helpen deze beschuldigingen om zijn gedrag te verklaren, zo niet te verontschuldigen.