Coco Austin verdedigt dochter tegen vraag over het syndroom van Down, leidt tot controverse

Coco Austin spreekt zich uit tegen mensen die haar bekritiseerden omdat ze een kind met het syndroom van Down had. Het model en realityster verwelkomde haar dochter Chanel in 2015 en is open geweest over haar beslissing om een ​​kind met de aandoening te krijgen. In een recent interview werd Austin gevraagd naar de kritiek die ze kreeg van mensen die vinden dat ze geen kind met het syndroom van Down had moeten krijgen. Austin reageerde door te zeggen dat ze 'niets zou veranderen' aan haar dochter en dat ze 'perfect' is zoals ze is. De opmerkingen veroorzaakten controverse, waarbij sommige mensen Austin prezen vanwege haar positieve houding ten opzichte van de toestand van haar dochter en anderen haar ervan beschuldigden 'ongevoelig' te zijn voor mensen met het syndroom van Down.

Coco Austin heeft vaak voor controverse gezorgd als het gaat om haar twee jaar oude dochter Chanel.

Dat is wat er gebeurt als je je peuter de hele tijd in een bikini kleedt, denken we.

Maar de laatste opschudding over Coco als ouder (en eigenlijk als persoon) is anders.

Het heeft te maken met trollen op het internet, een vraag over de ontwikkelingsfase van Chanel en het lastige onderwerp Downsyndroom en kinderen.

Scroll naar beneden om erachter te komen waar we het hier over hebben...

1. Het begon toen Coco deze foto deelde

Het begon toen Coco deze foto deeldeVrij eenvoudig en extreem schattig, toch? Hoe heeft DEZE foto tot controverse geleid?!?

2. Het kwam niet door Coco's onderschrift

Het was nietSchreef het model met grote borsten: 'Mijn kleine poser ... (Het is leuk om een ​​2-jarige in de buurt te hebben ... Ze laten je constant glimlachen). Als je veel schattigheid wilt volgen, volg dan @babychanelnicole.'

3. Evenmin zag iedereen een probleem met de afbeelding

Evenmin zag iedereen een probleem met de afbeeldingOverweeg deze opmerkingen maar eens. Allemaal positief stromend!

4. Ze lijkt precies op papa!

Ze lijkt precies op papa!We denken dat dit een goede zaak is, toch? Hangt ervan af hoe je je voelt over Ice-T, LOL.

5. Ah, maar hier is de vraag

Ah, maar hierEen internetgebruiker legde het op schijnbaar onschuldige wijze aan Coco voor. Ze lijkt gewoon nieuwsgierig, toch?

6. We kunnen zien waar deze vraag vandaan kwam

We kunnen zien waar deze vraag vandaan kwamWe bedoelen natuurlijk geen oordeel. Zelfs geen beetje. Maar er is een typisch uiterlijk voor een kind met het syndroom van Down en we begrijpen gewoon, op basis van foto's zoals deze, hoe het gerucht begon.

7. Coco had het NIET!

Coco had het NIET!Zoals je kunt zien, klapte Coco behoorlijk hard terug tegen deze beschuldiging, alsof ze geschokt was dat iemand zo'n vraag zou uiten.

8. Anderen waren het met Coco eens

Anderen waren het met Coco eensZe waren ook beledigd dat iemand dit onderwerp zou durven aansnijden.

9. Serieus, WTH?!?

Serieus, WTH?!?Zoals je kunt zien, haastten veel gebruikers zich in dit geval naar Coco's zijde en naar haar verdediging.

10. Waarom deze vraag stellen?

Waarom deze vraag stellen?Hier is nog een voorbeeld van een opmerking die niet kon geloven dat iemand dit met Coco ter sprake zou brengen, of er zelfs maar over zou nadenken.

11. Grof! Vreselijk! Beschamend!

Goor! Vreselijk! Beschamend!Veel mensen stonden echt aan Coco's kant, wat logisch is, gezien het feit dat ze haar volgen op Instagram.

12. Stop met praten $ hit!

Stop met praten $ hit!Je kunt zien waar dit heen gaat, toch? Je kunt zien waarom deze opmerkingen en Coco's antwoord op terugslag stuitten, toch?

13. Ja, hier is het

Ja, hier is hetIedereen gedroeg zich ZO beledigd dat iemand zou durven vragen naar het syndroom van Down, alsof dit een soort grote belediging is.

14. Dit is F-ckedUp

Dit is F-ckedUpMensen die iemand kennen die aan het syndroom van Down lijdt, haalden uit naar aanleiding van deze flap, waarbij ze het internet min of meer samenvatten omdat iedereen die bij dit schandaal betrokken is nu beledigd is.

15. We blijven ver weg van deze

WijDoe gerust mee aan het debat. Alles wat we gaan zeggen is dat Chanel erg schattig is en we wensen haar het allerbeste.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: