Christine Brown geeft toe dat ze jaloers en verdrietig was tijdens de première van Sister Wives

Christine Brown geeft toe dat ze jaloers en verdrietig is tijdens de première van Sister Wives: Christine vertelde over haar gevoelens van jaloezie en verdriet tijdens de seizoenspremière van TLC's realityshow 'Sister Wives'.

Laat er geen twijfel meer over bestaan.

Niet nadat Sister Wives zondagavond terugkeerde naar de ether voor een seizoenspremière die zich concentreerde op Kody Brown en zijn vele relaties.Laat er geen twijfel over bestaan:

Kody zuigt iets vreselijks .

Poster van de familie van de vrouw van de zus

Tijdens deze langverwachte opener kwamen Brown en zijn vier vrouwen - Christine, Janelle, Meri en Robyn - voor het eerst in maanden allemaal bij elkaar.

Sinds hun verhuizing van Las Vegas naar Flagstaff, Arizona, ruim een ​​jaar geleden, is het gezin opgesplitst in vier verschillende huishoudens -- en de fysieke scheiding had hun 'cultuur als gezin' aangetast.

Ze gaven allemaal evenveel toe tijdens een soort quasi-interventie.

Vooral Christine was ontevreden.

Christine Brown lacht eigenlijk

'Het is niet alleen dat we geografisch verschillend zijn, want ik had geografisch anders verwacht. Maar wat ik niet had verwacht, was dat ik me geïsoleerd en afgescheiden zou voelen', zei ze in een biechtstoel.

'Het voelt eenzaam.'

Janelle zei dat iedereen 'flauw over onze relaties' was geworden en organiseerde daarom een ​​grote lunch.

Ondertussen had ze een gesprek met haar man en de andere dames over het gevoel niet verbonden te zijn en vroeg ze waarom ze 'The Principle' binnengingen.

De WAT nu?!?

Janelle Brown in seizoen 10

'Het principe is voor ons de echte term voor meervoudig huwelijk - het is het principe van meervoudig huwelijk', legde Janelle uit aan camera's.

'Ik bedoel, het is echt een evangeliebeginsel voor ons. Dus in onze gemeenschap wordt het afgekort tot The Principle.

'Het hele doel dat wij echt geloven van het leven in een meervoudig huwelijk is dat je moet leren hoe je niet egoïstisch kunt zijn.'

Dit is het moment waarop Kody een nieuw rijk van afschuw betrad.

Foto Kody Brown Sister Wives

'Ik heb hier de laatste tijd veel over nagedacht, omdat ik onlangs aan vrienden heb verteld dat ik geen voorstander meer wilde zijn van het meervoudig huwelijk', zei hij tegen zijn vrouwen.

Dezelfde vrouwen natuurlijk die hij eerder had overtuigd om een ​​meervoudig huwelijk aan te gaan, waarbij ze hun eigen grillen en verlangens voor de zijne onderwierpen. Omdat, weet je, seksisme.

'Ik ben me nu meer bewust dan ooit tevoren van de schijnbare en overduidelijke oneerlijkheid in de relatie', zei Kody tegen de echtgenoten.

Ja, Kody voelde zich geliefd bij zijn betere helften, maar hij erkende dat het gevoel niet altijd wederzijds was.

Kody Brown in seizoen 10

'Ik weet dat ik alle liefde heb die ik wil en jullie hebben soms het gevoel dat jullie constant naar me smachten om jullie wat te geven,' bekende Kody.

'Meervoudig huwelijk, wat ik erover weet, ik vraag me af of ik het opnieuw zou doen, wetende wat ik weet. Wetende hoe ik denk dat het moeilijk is voor jullie allemaal.'

HA! Hoe rijk van Kody, toch?

Nu, daarna allemaal deze jaren realiseert Kody zich hoe eenzijdig zijn romances zijn?!?

Meri Brown met manlief

Vervolgde deze verschrikkelijke echtgenoot en mens:

'Ik hou niet van het idee dat jullie in een meervoudig huwelijk met mij staan ​​omdat het je werd opgedragen.

'Ik hou van het idee dat we samen in een meervoudig huwelijk waren omdat we verliefd waren en we ervoor kozen om samen een gezin te stichten.'

Christine werd gewoon nog ellendiger gemaakt door dit bericht, waarin ze beschrijft hoe ze al meer dan drie decennia in dit huwelijk zit.

Christine Brown en Kody Brown op de bank

De laatste tijd voelt ze zich gestrest en onbemind in haar relatie.

Ze zei ook dat wanneer ze Kody zou zien, hij altijd zijn telefoon leek vast te houden, duidelijk ongeïnteresseerd in Christine.

Terwijl Kody bevestigde dat Christine 'haar waarheid sprak', suggereerde hij dat zijn telefoongesprek wees op andere problemen in hun relatie.

'Als ik op mijn telefoon zit, is dat omdat ik geen zin heb om in gesprek te gaan. Het is dus geen verslaving aan de telefoon - het is een excuus om los te komen van de angst in onze relatie.'

Kerel, dat is nog erger!

Christine Brown kijkt Onzeker

Christine - die het hele jaar wanhopig op zoek is naar geld en die duidelijk geen hulp krijgt van Kody - gaf verder toe hoe ze het gevoel had dat ze 'de hele tijd naar buiten keek'.

Ze verwees naar de 'vijandige' omgeving van de familiebijeenkomst en vertelde haar jaloerse gevoelens aan de andere zustervrouwen.

'Het spijt me echt - ik word nog steeds jaloers', zei Christine tegen de tafel en voegde eraan toe:

'Ik word nog steeds super, super, super jaloers en het spijt me echt heel erg.'

Christine Brown in een jas

Om deze redenen is het moeilijk om als gezin bij elkaar te komen, vervolgde Christine.

'Misschien vind ik mezelf ook niet leuk. Ik ben niet echt sterk in mijn eentje, en het is verrassend en moeilijk.

'En ik dacht dat ik in mijn eentje sterker zou zijn, maar dat ben ik niet.

'En het is heel moeilijk om gewoon het gevoel te hebben dat ik iets kan bijdragen. Het is moeilijk om die balans te vinden tussen sterk zijn en geen bitch zijn.'

Christine Brown zonsondergang pic

Ondanks de gevoelens van verdeeldheid onder de echtgenoten, zei Christine: 'Het zou zeker gemakkelijker zijn om gewoon te doen wat we nu doen en het gewoon te laten zijn', vertelde ze camera's.

'En er zijn veel meervoudige gezinnen die net zo zijn.'

Sister Wives wordt uitgezonden op zondag om 10/9c op TLC.

We zullen waarschijnlijk naar de show blijven kijken om te zien hoe laag Kody zinkt.