Chrissy Metz: This Is Us Star contractueel verplicht om af te vallen?!

Chrissy Metz is een Amerikaanse actrice die vooral bekend staat om haar rol als Kate Pearson in het NBC-drama This Is Us. Onlangs werd onthuld dat Metz een contractueel verplichte clausule heeft in haar Dit zijn wij-contract waarin staat dat ze moet afvallen. Dit heeft tot enige controverse geleid, waarbij veel mensen het gevoel hebben dat dit oneerlijk en mogelijk schadelijk is voor de gezondheid van Metz.

Het NBC-drama This Is Us is een van de weinige netwerksuccesverhalen van het herfst-tv-seizoen gebleken.

In een tijdperk van reboots, vervolgseries en low-budget reality-televisie voelt This Is Us als een terugkeer naar een vervlogen tijdperk:

Een door critici geliefd, intiem familiedrama dat de nadruk legt op intens persoonlijke verhaallijnen en bekwame uitvoeringen boven gimmicks en speciale effecten.

Mandy Moore op Dit zijn wij

Terwijl Mandy Moore, Milo Ventimiglia en Sterling K. Hayden de meeste lof lijken te krijgen, is ook de relatief onbekende Chrissy Metz naar voren gekomen als een favoriet van zowel kijkers als critici.

Het personage van Metz, Kate, worstelt om af te vallen, en er is een verhaallijn waarin Kate besluit een maagbypassoperatie te ondergaan.

In een recent interview met het tijdschrift People gaf Metz aan dat ze een contract had getekend waarin stond dat zij en Kate dezelfde afslankreis zouden maken:

Het is absoluut een gesprek dat we hebben gehad, en het staat in mijn contract, zei ze, eraan toevoegend dat zowel zij als haar personage op een gezonde manier kilo's zouden verliezen.

Chrissy Metz-afbeelding

Het is niet verrassend dat de verklaring nogal wat controverse heeft gekregen, aangezien velen de schok uitten dat NBC nodig zou hebben voordat een actrice zou afvallen voordat ze zich kon aanmelden om een ​​rol te accepteren.

Nu verduidelijkt Metz de zaak en dringt erop aan dat ze zich alleen maar vergiste toen ze naar haar contract verwees:

Het was niet verplicht in het contract, en ik waarschijnlijk - als ik ooit het woord contract heb gebruikt, bedoelde ik het niet op die manier, zei ze tijdens een gesprek met People op een evenement in LA op vrijdag,

Ik kreeg te horen dat het traject van Kate is dat ze gaat afvallen. Dat is wie en wat er aan de hand is.

Chrissy Metz-foto

Metz zegt dat er geen vereiste is dat ze moet afvallen of een bepaalde maat moet krijgen, maar voegt eraan toe dat ze van plan is de boog van haar personage te gebruiken als een extra stimulans voor haar eigen doelstellingen voor gewichtsverlies:

Waarom heb ik geen motivatie buiten mij om een ​​gezond gewicht te bereiken? ze zei.

Elke acteur doet dat. We zijn kameleons. We veranderen, we groeien als acteur... je valt af, je komt aan, je verandert je haar of wat dan ook.

Veel succes mevrouw Metz, wat haar fitnessdoelen ook mogen zijn!

Bekijk Dit zijn wij online bij TV Fanatic om te zien waarom ze de opvallende ster van de herfst is geworden.