Chrisley Knows Best Seizoen 2 Aflevering 11 Samenvatting: House Guest From Hell!

Chrisley Knows Best Seizoen 2 Aflevering 11 Samenvatting: House Guest From Hell! Het was weer een wilde en gekke aflevering van Chrisley Knows Best deze week! In aflevering 11, getiteld 'House Guest From Hell!', had de familie een knaller uit het verleden toen Nanny Faye's vervreemde zus Barbara op bezoek kwam. Barbara was niet de meest welkome gast, want ze begon meteen iedereen de baas te spelen en eisen te stellen. Ze maakte ook duidelijk dat ze de opvoedingsstijl van Todd en Julie niet goedkeurde. Het hoogtepunt van de aflevering was toen Barbara het tegen Savannah opnam over haar mode-keuzes. Het was klassiek Chrisley Knows Best-drama op zijn best!

Chrisley Knows Best Seizoen 2 Aflevering 11 zag de typisch minzame Todd Chrisley in de armen over een huisgast die zo'n beetje zijn ergste nachtmerrie was.

Ja, de zwangere vriend van zijn vrouw Julie bleef de nacht, wat voor een feestje zorgde Chrisley Knows Best Seizoen 2 Aflevering 11 . Tenzij je Todd Chrisley heet.In dat geval was het waarschijnlijk je minst favoriete aflevering.

Toen de zwangere vriendin van Julie Chrisley langskwam, werd ze uitgenodigd om te blijven, en met haar kwam een ​​wervelwind van chaos, die het stabiele huishouden ontwrichtte.

Of in ieder geval wat Todd als stabiel zou beschouwen.

We zagen ook dat Todd contact opnam met Lindsie in de hoop hun relatie te herstellen, hoe dan ook een gedurfde onderneming. Hoe is dat voor iedereen afgelopen?

We zullen het hier niet bederven. In plaats daarvan nodigen we je uit bekijk Chrisley Knows Best online om alle humor zelf te zien spelen op de Amerikaanse reality-smash.

Bereid je voor op geweldige Todd-ismen.