Chris Lopez: Kailyn Lowry is NIET zwanger van mijn baby! Het zijn allemaal leugens!

Kailyn Lowry is ondanks recente berichten niet zwanger van de baby van Chris Lopez. Chris ging naar sociale media om de feiten recht te zetten en noemde de geruchten 'allemaal leugens'.

Sinds enkele weken, Tienermoeder 2 fans gonzen van het nieuws dat Kailyn Lowry zwanger is van haar vierde kind.

Volgens de geruchten die op sociale media circuleren, is Kail niet alleen zwanger, ze is ook zwanger van Chris Lopez.Niet alleen dat, naar verluidt werd ze zwanger rond de tijd dat ze een straatverbod tegen Lopez had aangevraagd.

Niet alleen Dat , werd het nieuws over de zwangerschap openbaar gemaakt door de tante van Lopez als wraakactie.

U kunt zien waarom deze situatie online zoveel aandacht heeft getrokken.

Maar interessant genoeg onthielden Kail en Chris zich allebei van commentaar op de situatie. Tot nu ...

Kijk eens:

1. Zijn stilte doorbreken

Zijn zwijgen doorbrekenChris Lopez spreekt zich eindelijk uit over het gerucht dat Kailyn Lowry zwanger is van zijn kind. En fans van Teen Mom 2 zullen waarschijnlijk geschokt zijn door zijn opmerkingen.

2. Kail in crisis

Kai in crisisHet laatste drama in Lowry's leven begon toen een vrouw die werd geïdentificeerd als de tante van Lopez een foto plaatste waarop volgens haar Kail's laatste echografie te zien was.

3. Uitgeroepen

RiepIk wil @kailynsfamily van harte feliciteren met de nieuwe aanwinst [uitgerekend] 25 juli.. Ik kan niet wachten om baby nummer 2 voor ons te ontmoeten - 4 voor haar, schreef de tante bij deze foto op Instagram.

4. Rekenen

De wiskunde doenDe opmerking '2 voor ons, 4 voor haar' leek te verwijzen naar het feit dat Kail al één kind heeft met Chris, en dit zou haar vierde kind in totaal zijn.

5. Zorgvuldigheid

Door ijverigheidNatuurlijk werd de post op grote schaal verspreid en fans die wat aan het graven waren, merkten op dat de nagellak op de foto overeenkomt met de schaduw die Kail in december wiegde.

6. Flashback

FlashbackOngetwijfeld heeft de hele ervaring een aantal onaangename herinneringen opgeroepen voor Kail, die probeerde haar derde zwangerschap te verbergen, maar werd geroepen door co-ster Jenelle Evans.

7. Niet-officiële bevestiging?

Onofficiële bevestiging?Toen Lowry weigerde de geruchten expliciet te ontkennen, gingen veel fans ervan uit dat ze haar stilte toestond om voor haar te spreken.

8. Een verwarrende controverse

Een verwarrende controverseInderdaad, er was een tijd dat het leek alsof Kail, door mama te houden, bevestigde dat ze zwanger was. Maar dat is niet meer zo...

9. Terugslaan

Terug slaanEerder deze week ging Chris naar Instagram om zijn stilzwijgen te verbreken over het gerucht dat Kail zwanger is van zijn tweede kind. Hij is blijkbaar vrijgelaten uit de gevangenis nadat hij was gearresteerd wegens het overtreden van Kail's straatverbod tegen hem.

10. De lucht zuiveren

De lucht zuiverenNiemand is zwanger, onthulde hij, volgens een nieuw rapport van de Britse krant The Sun. Ik weet niets van deze geruchten waar jullie allemaal over horen.

11. Geen drama meer

Geen drama meerLopez voegde eraan toe dat hij een klein beetje in Teen Mom 2 zal zijn in het komende seizoen van de show, 'Ik wil klaar zijn met het drama. Ik ben klaar met het drama. Ik kan nergens meer mee neuken Teen Mom niet meer.

12. Tekenen van stress

Tekenen van spanningOp dat moment leek Chris van streek te raken en hij smeekte zijn volgelingen om hem gewoon met rust te laten.

13. Een pleidooi voor privacy

Een pleidooi voor privacyKunnen jullie me alsjeblieft met rust laten? Ik ben klaar. Ontvolg me allemaal, 'zei hij.

14. Een slachtoffer van leugens?

Een slachtoffer van leugens?'Ik wil gewoon vergeten worden. Het leven is gek', voegde Lopez eraan toe. 'De helft van wat er over mij wordt gezegd, is niet waar. Ik wil gewoon klaar zijn met al deze shit.

15. Een draai in het verhaal

Een draai in het verhaalOp dat moment maakte Chris een onverwachte opmerking waarover nog steeds wordt gedebatteerd door fans van Teen Mom 2.

16. Wat betekent het?

Wat betekent het?Ik kreeg een jongen', voegde hij eraan toe. Onnodig te zeggen dat de opmerking veel van zijn volgelingen diep in verwarring bracht.

17. Meer over het verhaal?

Meer naar het verhaal?Sommigen hebben de opmerking zo geïnterpreteerd dat Kail onlangs zwanger was, maar nu niet meer.

18. De lijn overschrijden

Over de streep gaanWe zullen niet speculeren over de vraag of ze een abortus heeft ondergaan of een miskraam heeft gehad, maar de mensen op Twitter hebben dat graag gedaan.

19. Een andere mogelijkheid

Een andere mogelijkheidHet is ook mogelijk dat Chris, toen hij zei dat hij een jongen kreeg, verwees naar een andere vrouw die hij zwanger had gemaakt.

20. Intens onderzoek

Intens onderzoekHoe het ook zij, Kail wordt meer onder druk gezet en gecontroleerd dan ooit tevoren, en de timing kan niet slechter.

21. Moeilijke tijden

Moeilijke tijdenLowry en co-host Lindsie Chrisley zijn momenteel verwikkeld in een juridische strijd over de toekomst van hun populaire Coffee Convos-podcast.

22. Lopende strijd

Voortdurende strijdDe zaak is gehuld in mysterie, maar het is ernstig genoeg dat de show al enkele weken op pauze staat.

23. Haar tijd afwachten

Haar tijd afwachtenHet is dus mogelijk dat Lowry zwijgt, simpelweg omdat ze de kwestie liever in haar show behandelt, niet in een tweet-thread.

24. Multitasken

MultitaskingHoe het ook zij, we zijn er zeker van dat het niet Kails ideale situatie is om tegelijkertijd een rechtszaak en een nieuwe reeks zwangerschapsgeruchten te behandelen.

25. Een ijdele hoop

Een ijdele hoopHet lijkt waarschijnlijk dat Kail de zaak in de nabije toekomst zal ophelderen, maar we hopen dat ze in de tussentijd een beetje privacy en rust kan vinden.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: